Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Prašau užblokuoti Greg_Kiwi

Jonas_Balandis

Rekomenduojamas pranešimas

ŠABLONAS:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jonas_Balandis
2. Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje: Greg_Kiwi
3. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Kenkėjiškas elgesys. Viskas prasidėjo taip: važinėjau su draugu ir infernus tr.priemone. Važiavome į piramidę Las Venturas mieste. Tada ji sprogo ir atsistatė sienoje. Išsikviečiau mechanika su mintimi kad gal kažkaip būtų įmanoma išbuginti ją. Atvažiavo Greg_Kiwi. Pasakė kad reikia atstatyti i salono aikštelę tai suprantu. Norėjau paklausti ar būtų kaip nors įmanoma išbuginti. Tada niekieno neprašomas įsėdo į infernus tr. priemonę ir ja susprogdino ir pridėjo daužtumą, Nors tikrai matė kad būklė mažėja ir Būdamas Vip narys galėjo bandyti bet sutvarkyti laiku ir išlipti. Jis darė kitaip. Sėdėjo mašinoje iki kol ji sprogo ir nenorėjo atlyginti jokios žalos. Ale aš pats kaltas už tai kad subuginau mašiną į sieną.
4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/CPOHby8

 

Serverio taisyklėse rašoma kad už mašinos susprogdinimą galima gauti baną.

• Kenkėjiškas elgesys serveryje, kurio metu dėl vieno žaidėjo kaltės nukenčia didelis skaičius žaidėjų (masinis žaidėjų žudymas, trankymas, mašinų sprogdinimas (įskaitant mašinų stūmimą į vandenį) tyčinis didelių renginių (atrankos, šventinės užduotys) trukdymas). Tokiais atvejais nukentėję žaidėjai patiria atitinkamus nuostolius (finansinius arba materialinius).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Hey, nu tai buvo taip gavau iškvietima kad atbuginkit mašina nes jinau buvo užbuginta kaškokiu būda ir ta piramide ar kaip jinai ten gaila irodymu tik neturiu ir dar kai nebuvo susprogdinta šita mašina aš sakiau jam atstatyk už 1500 i aikštelia sako nea paskui isedau į jo infernusa galvojau kaškaip eis atbugint bet nepeajo ir šeip dar pats kaltas esi kad palikai atrakinta dar kiek sakei neliepiau tau sesti ten bet pvz tu pats kaltas buvai kad ja palikai atrakinta dar plius jinai buvo užbuginta tai prie ko aš čia pats kaltas esi nu nežinau kaip čia bus bet, laukiam atsakymo iš prižiuretoju kaip čia bus.

Redaguota Edward_Collins

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.