Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Tazeris, zonos privalumo išnaudojimas.

Penktokas_Tomis

Rekomenduojamas pranešimas

Zdarova jaunimas, vakar įvyko įdomi situacija ir man iškilo įdomi mintis. Mano manymu policijos pareigūnų naudojamą "tazerį" reikėtu fixint, arba išvis keisti kokiu nors kitu ginklu, ypač kai jį galima naudoti gaujų kontroliuojamose zonose (kaip supratau nuo vakar dienos). Su kolega iš gaujos nusprendėme duoti šiek tiek veiksmo policijos departamentui, nuvykome į mūsų valdomą LV zoną, kad pasišaudyti, pasimatuoti jėgomis su jais, po ko atvykę pareigūnai liaudiškai tariant *cenzūra* mus iš tazerių, surakino zonoje ir išvežė į kalėjimą. Paklausiau ar jiem smagu, atsakymas buvo toks: "Man dėdė leido". Manau jau supratot, kas tas "dėdė". Bėgimas nuo teisėsaugos yra gana smagi ir įdomi projekto dalis, tačiau kai policijos departamente sėdi apie 20 *cenzūra* , kuriem yra leidžiama naudoti tazerį netgi zonose, ši užduotis tampa beveik neįmanoma. Taip pat įdomus faktas: slapstymasis zonoje nuo pd yra traktuojamas kaip "Zonos privalumo išnaudojimas". Dieną prieš tai, visiems gerai žinomas policijos departamento direktorius Sendis_Mendis organizavo LV zonos šturmą, čia va manau ir yra optimaliausiais variantas: viskas pagal projekto taisykles, +veiksmas policijos departamento darbuotojams, o ne kasdienis, jau vemti verčiantis "statistikos rinkimas". Tai gal aš čia durnas, bet kas nors gal paaiškins kaip nugalėti policijos pareigūną ne zonoje, kuris yra lyg transformeris, kurio neįmanoma išmesti iš kroksų? Manyčiau reiktų keisti visą šitą sistemą, nes labai dideliais žingsniais artėjame link freeroom statuso :) .  

 

giphy.gif

 

Redaguota Penktokas_Tomis
Redaguota

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
30 min prieš, Penktokas_Tomas rašė:

 

 

giphy.gif

Pd tazeri tai tikrai reiktu pakeist nes per stiprus smūgis šaunant per kilometra ir krist iš kroksu nuo tazerio...

Redaguota Ponu_Ponas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
prieš 1 val, Penktokas_Tomas rašė:

Zdarova jaunimas, vakar įvyko įdomi situacija ir man iškilo įdomi mintis. Mano manymu policijos pareigūnų naudojamą "tazerį" reikėtu fixint, arba išvis keisti kokiu nors kitu ginklu, ypač kai jį galima naudoti gaujų kontroliuojamose zonose (kaip supratau nuo vakar dienos). Su kolega iš gaujos nusprendėme duoti šiek tiek veiksmo policijos departamentui, nuvykome į mūsų valdomą LV zoną, kad pasišaudyti, pasimatuoti jėgomis su jais, po ko atvykę pareigūnai liaudiškai tariant *cenzūra* mus iš tazerių, surakino zonoje ir išvežė į kalėjimą. Paklausiau ar jiem smagu, atsakymas buvo toks: "Man dėdė leido". Manau jau supratot, kas tas "dėdė". Bėgimas nuo teisėsaugos yra gana smagi ir įdomi projekto dalis, tačiau kai policijos departamente sėdi apie 20 *cenzūra*, kuriem yra leidžiama naudoti tazerį netgi zonose, ši užduotis tampa beveik neįmanoma. Taip pat įdomus faktas: slapstymasis zonoje nuo pd yra traktuojamas kaip "Zonos privalumo išnaudojimas". Dieną prieš tai, visiems gerai žinomas policijos departamento direktorius Sendis_Mendis organizavo LV zonos šturmą, čia va manau ir yra optimaliausiais variantas: viskas pagal projekto taisykles, +veiksmas policijos departamento darbuotojams, o ne kasdienis, jau vemti verčiantis "statistikos rinkimas". Tai gal aš čia durnas, bet kas nors gal paaiškins kaip nugalėti policijos pareigūną ne zonoje, kuris yra lyg transformeris, kurio neįmanoma išmesti iš kroksų? Manyčiau reiktų keisti visą šitą sistemą, nes labai dideliais žingsniais artėjame link freeroom statuso :) .  

 

giphy.gif

 

Na nežinau kas policijos pareigūnams leido naudoti tazerį gaujos valdomoje zonoje tik vienas žmogus kuris gali naudoti tazerį ir jam negalioja jokios rašytinos taisyklės yra Rokas o visiems kitiems taisyklės galioja vienodos net ir jam leidus tazinti zonoje darbuotojai turi būti baudžiami įspėjimais kaip ir už visas kitas taisykles tai manau tuo atvėju kaip gaujiniai šaudo miesteliuse slepesi zonose turėtų būti organizuojamas šturmas netgi tuo metu kaip žaidėjas įbėga į savo valdomą zoną iš miestelių teritorijos jis gali tiesiog nušauti tą gaujos narį bet ne jokiu būdu rakinti ar dar geriau tazinti tai belieka tiems veikėjams kurie masto kad jiem taisyklės negalioja net Rokui leidus tai taip nėra ir už tai jūs galite gauti papeikimus ir būti nubausti įspėjimais

Redaguota Amanda_Candy
Redaguota

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.