Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Medikų kolektyvas turi vadovą,

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

cCuiWY2.png

RINKIMŲ APŽVALGA,
Vienas komentaras kurį pastoviai pastebiu, tai jog kandidatai atsako į tai kas yra jų prašoma rinkimų temoje, tačiau niekuomet nežengia žingsnio pirmyn jog pasirodyti daug geriau nei prižiūrėtojas įsivaizduoja, jeigu rimtai norite pareigų siūlau paminėti tokius dalykus apie kuriuos kiti nepagalvotų, vienas iš pavyzdžių būtų „žaidėjų atsirinkimas į firmos kolektyvą” - dažniausiai ko sulaukiu tai jog visi yra lygus tokiu principu ir bus vertinami, nepamirškit jog galit išsiplėsti, pridėkit kodėl tai yra naudinga, ar taip tūrėtų būti daroma. Taigi rinkimai, nusprendžiau pasirinkti asmenį su kuriuo jau teko dirbti, nors ir ne itin ilgą laikotarpį, tačiau puikiai suprantu kodėl, tikriuosi suteiktas šansas bus išnaudotas tinkamai, tuo labiau sekant paskutines naujienas tikriuosi jog būsi pakankamai motyvuotas pasiruošti tam ko visi žaidėjai iki pat šiol laukia.

KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
Pirmasis kandidatas - nors ir į laišką įdėta begalo daug pastangų, neatmetu elgesio žaidime, nors jis ir pasikeitė per paskutines keletą savaičių, kas vyko prieš tai pamiršti negaliu. Esi potencialus asmuo pareigoms, sugebi dėstyti mintis, tačiau asmeniškai noriu daugiau laiko iš tavęs praleidžiant žaidime kaip pavyzdingas žaidėjas, jog įsitikinčiau ar tikrai galiu pasitikėti žmogumi prieš įkišant jį į svarbias žaidimo pareigas. Motyvaciją kurią šiuo metu rodai tikiuosi po rinkimų apžvalgos nedings ir toliau rodysi jog gailiesi dėl padarytų klaidų. Kas liečia pačią kandidatūrą, laiškas rimtas - pateikta daug rimtų argumentų kuriuos tikiuosi pasiliksi ir laikysiesi už sekantį kartą. Ko labiausiai trūko, tai pačių idėjų ir kolektyvo formavimas, kaip tai atrodys, kokia bus diena paprastam darbuotojui kuom jis užsiims apart sistemų žaidime. Antrasis kandidatas - pirmasis dalykas kas užkliuvo dar nepradedant skaityti laiško, tai klausimas „kodėl?”, kad ir kaip bebūtų, laiškas, pateiktas tvarkingai, prie ko galiu prikibti tai tavo asmenybė ir nuomonė už kurios visuomet laikaisi įsikibęs, kurią sunku pakeisti, kas yra tavo didžioji problema, ypač siekiant pareigų, esant vadovo kėdėje turi sugebėti išklausyti žmonių aplink tavę, įsisavinti jų nuomones ir siekti padaryti tai kas padėtų jiems, tik dėl firmų kolektyvų sukasi veikla pačiose firmose ir serveryje. Suprantu jog tai dalis asmenybės, tačiau turi rasti būdą kaip tai neutralizuoti arba tiesiog suprasti pats atsižvelgiant į situaciją. Trečiasis kandidatas - nespėjus skaityti laiško, pastebėjau žemiausią aktyvumą iš visų kandidatų, kas iš tiesų nuliūdino, kadangi firmai visuomet noriu kuo aktyvesnio vadovo. Sekantis dalykas, kuris manau bus pakankamai aiškiai suprantamas - praeitos pareigos, per daug apie jas neišsiplėsiu, tik tiek jog jas suteikiau tikėdamasis jog jų tikrai nori, tačiau po vieno pokalbio pasirodė kitaip. Kaip ir konkurentų, laiškas tvarkingas, gal būt ne tiek įdėta daug darbo kiek tikėčiausi.

 

PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
Turiu vieną potencialų kandidatą kuriam ir suteiksiu dar vieną šansą pasireikšti pareigose, Minde_Marshell. Sprendimą kaip ir minėjau pirmąjąme paragrafe priėmiau atsižvelgiant į pastarąsias pareigas ir susiklosčiusią situaciją, tikiuosi jog būsi pakankamai motyvuotas ir tai bus paskutiniai šios firmos rinkimai iki sekančių projekto pasikeitimų. Linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią medikų direktoriaus kėdę užima Minde_Marshell.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.