Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Tony_Esco

Tony_Esco

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Esco
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Forume teko pirmą kartą apsilankyti 2017metais, o pačiam žaidime, tai nuo šiandienos.
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 5-6 metukai bus.
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Dar žaisdamas kitą serverį, buvau girdėjas apie šito serverio atidarymą, tai norėjau prisimint senus laikus ir paįvairint aplinka, todėl ir prisijūngiau čia.
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?:  Palikau nes tuo metu atsibodo viskas, o dabar užėjus dideliam norui vėl pažaisti, senasis serveris miręs, nebėra publikos, žaidžiančių išvis vienetai, todėl atklydau į kaimelius ir galiu pasakyti tik tiek jog nesigailiu. :)
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?:  Visas įvygdžiau, nebuvo sunkios. :)
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Xp pasikėliau gan greitai, tai kolkas dirbu tik Picų išvežiotoju. Apie patį darba tai galiu pasakyti tik tiek, kad nėra nobuodu, jeigu nori užsidirbti serverio valiutos.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nebuvo, viskas išsamiai buvo paaiškinta, kur ir kaip rasti.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Po biški kaimelius ir vietas pradedu atsiminti, tai jeigu perskaitau apie naują vietą, tada tenka pasinaudoti.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Nebuvau, atrodo visai draugiškas serverio kolektyvas. :)
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Kiek teko naudotis, tai nebuvo sunku rasti, mašinos buvo ir nereikėjo lakstyti po gatves ir ieškoti.
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Naudojau. Tikrai taip, serverio administratoriai dirba puikiai, už tai pagarba jiems!
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko išsikviesti Taxi, net labai greitai suregavo ir nesitikėjau, kad taip greitai prisistatys, šaunuoliai! :)
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Viskas aiškiai ir išsamiai.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?:  Oiiii, net neįsivaizduoju, žaidėjai draugiški, važiuodami nesitranko, pasisiūlo pavežti, administratoriai dirba puikiai, tai iš pirmo įspūdžio net nenumanau, ką galima pakeisti, ar dadėti, kai ir taip viskas puikiai pateikiama ir paaiškinama kiekviena smulkmena naujokams. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.