Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pasiūlymas dėl kelių serverio taisyklių

just_just

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Just_Just
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi susidūriau su tokia situacija, kad nors ir nešaudai bet rankose laikai ginklą ir kažkas  paskundžia ir viską konfiskuoja, tai manau kad čia yra ne viskas iki galo padaryta, nes kam tada ta ginklinė jei nusiperki tarkim colt'a ir tu panaudosi savigynai ir tave policininkas pamatys kad tu šaudai tau dės už grėsmę ir už pavojingus arba nelegalius, kam ta ginklų licenzija jei tų ginklų net negali naudoti, taigi manau galėtų padaryti atskirą kokia nors taisyklę kaip savigynos ginklai ar kažką panašaus.

3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis pasiūlymas naudingas būtų serveriui, nes savigyna irgi reikalinga kartais o ja negali naudotis, tai manyčiau galėtu įdėti kokia taisyklę kuri tikrai pravers ne vienam.  

JEIGU KAS TURIT KA DAUGIAU PRIDURT, PATAISYT, IŠSAKYKIT SAVO NUOMONĘ, GAL KAS KAŽKAIP KITAIP SAVO MINTIS IŠDELIOS, RAŠYKIT KOMENTARUOSE.

Redaguota just_just
Pataisiau

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai tegul deda tiesiog už grėsmę, be pavojingų ar nelegalių. Be to manau visi žinom, kad 90% serverio žaidėjų ginklus naudauja ne savigynai. Bet still įdėja visai įdomi,

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ne galėtu tsg padaryt kad jai pvz perki iš ginklines tai legalus ginklas bet jai iš gauju perki ginkla tai  nelegalus ir tada už nelegalių ginklų turėjima starai, aišku kai perki iš ginklines automatiškai nei tau atimt galėtu ginklus nei tau ką, nes kaip dabar pasakiai tai nlbj tokia idėją mano manymu. Bet šiaip už manau

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.