Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Žiupsnelis apie apleistas vietoves

Bunta_Fujiwara

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, norėčiau pasidalinti savo įspūdžiais beveik apleistame kaime kažkur Lietuvos kampelyje, Rokiškio rajone. Tai - Konstantinava. Gyventojų per tris dešimtmečius sumažėjo 10 kartų, beveik visus kaimus kamuoja gyventojų mažėjimas. Kaime buvo įkurta žemės ūkio mechanizacijos mokykla. Po komunistinės sistemos žlugimo ir Lietuvos nepriklausomybės atgavimo, mokykloje mažėjo mokinių, kol galiausiai ji buvo uždaryta. Teritorijoje yra, aišku, žemės ūkio mokykla ir bendrabučiai, bei apleista maisto prekių parduotuvė. Pasivaikščiojus po apleistą teritoriją, sutikau šiame kaime gyvenantį seną vyriškį. Pasakojo, kad jis dirbo mokykloje, papasakojo apie dabartinę padėtį kaime. Dar paprašė pora euriukų (ant alaus turbūt), todėl nebuvo jam gaila truputį sušelpt :D. Padariau keleta nuotraukų https://imgur.com/a/zEQwAfW (sorry, blogos kokybės, daugiau nuotraukų yra čia: https://pamirsta.lt/daugiau-apleistu-lietuvos-mokyklu/)

Būtų įdomu sužinot apie jūsų įspūdžius kokiose nors apleistuose kampuose bei pasidalinti nuotraukomis :)

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas. Patarčiau nuvykti į Bijotės(Šiaulių raj.) apleistą psichiatrinę ligoninę. Ten daug kartų buvo visokių nesąmonių atsitikę.  Yra 3 pastatai iš viso. Raudonų plytų pats šiurpiausias, kadangi ten labiausiai vaidenasi. 

Trumpai pasakysiu ką matėmė ir ką girdėjome tenais : vaiko juoką, kraują, siluetus, keistus kitokius garsus. Jeigu norėsi susižinoti apleistų vietų Šiauliuose, tuomet parašyk man per forumą :) Gaila nuotraukų nebeturiu. Vienoje buvo užgaudytos raudonos akys stebinčios pro langą.

Ir dar patarčiau apsilankyti Gruzdžių Technikumą. Ten radau su draugais šešiakojį veršiuką (prisegu nuotrauką ir ten ne aš joje). Mano tėvai pasakojo, jog ten daug tokių dalykų būdavo. Dar šalia labaratorija. Ten irgi kinda creepy. Peace

šešiakojis veršiukas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.