Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pervežėjų firma turi naują direktorių,

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

cCuiWY2.png

RINKIMŲ APŽVALGA,
Šį kartą praktiškai neatkreipiau dėmesio į jūsų idėjas, savaime aišku kodėl - laukiame atnaujinimo, tačiau visgi labai džiugu matyti jog vis dar galima sukurti kažką unikalaus ir veiklos atnešančio darbuotojams į firmą. Rinkimai nebuvo lengvi, buvo vienas ir dar du, "vienas" kuris bus sekantis pervežėjų direktorius ir "du", kurie yra potencialūs asmenys, tačiau vienas iš jų jau turėjas pareigas ir kitas, dar nepakankamai patyręs asmuo projekte, nors šį darbą jau pažysta to užimti svarbias pareigas neužtenka. Priėmiau teisingiausią sprendimą, noriu duoti firmai direktorių kuris mano nuomone bus tinkamiausias vadovas šiai firmai būtent šiuo metu, tikiuosi perkopsi tai ką esi užsibrėžęs.

 

KANDIDATAI,
Pirmasis kandidatas - esu pilnai įsitikinęs jog tau tokios pareigos dar per anksti, nesi per daug patyręs projekte, tuo labiau susipažinęs su pačiu serveriu ir tvarka kurią turime. Laiške ne kartą minėjai jog pareigos padės tau surimtėti ir grįžti prie ramios ir tvarkingos veiklos serveryje, tačiau pažiūrėjus ką veiki žaidime pats nesistengi to įrodyti, trumpai pasakius - neieškau žmonių pareigoms kuriems gaujos ir jų veikla šiuo metu yra prioritetas. Prie to paties, pareigos netūrėtų žaidėjo motyvuoti, padėti elgtis tinkamai ar tvarkyti savo klaidas, pirmiausia pats jų norėk, įrodyk ir tuomet siek, nesiruošiu siūlyti pareigų tik todėl jog nori susitvarkyti reputaciją. Antrasis kandidatas - laiškas tvarkingas ir išsamus, neturiu prie ko prikibti apart to jog negali žadėti kiek išbūsi pareigose nes tai yra nenumatomas dalykas, geriausia to net neminėti, galų gale tai gali pasirodyti kaip siekis laikyti dėl dienų. Kaip ir minėjau, kandidatūra itin stipri, nesi labai patyręs projekte, ilgiau esi dirbęs tik vieną darbą su vadovo pakvietimu, kas yra labai mažai kai nežinai ką turi pasiūlyti kiti darbai. Esi pastebėtas mano radare, tikiuosi motyvuosi savę dar labiau siekti pareigų projekte. Trečiasis kandidatas - pervežėjų firmos vadovo pareigos nėra vieta kur gali patirti veiksmą kaip pats įvardinai, apskritai pareigos yra skirtos tam jog įsivažiuoti į projekto veiklą ir tvarką žaidime, siekiant aukštesnių pareigų laikui bėgant, prieš priimdamas sprendimą kandidatuoti į kažkokias pareigas, tinkamai apgalvok ko ištiesų nori iš savęs projekte.

Ketvirtasis kandidatas - jeigu ne tavo praeitis, kuri labiausiai ir kiša koją rizikuočiau dar kartą, daug žadi ir rodai laiške tačiau, nenoriu firmą palikti dar kartą be vadovo,  todėl šį kartą liksiu prie saugiausio sprendimo tiek firmai tiek tau ir dar kartą leisiu tinkamai apgalvoti praeities sprendimus jog ateityje vertintum pareigas ir atsižvelgtum ir tinkamai įvertintum savo norus. Laiškas tvarkingas, idėjos gundančios, vėl esi mano radare nes matau jog rodai norą, tačiau dar kartą, ne šiai kadencijai. Penktasis kandidatas - žinau jog ši firma yra dar viena kurioje nori vadovauti, tačiau to šį kartą suteikti negaliu, esi gabus asmuo, laikui bėgant gali turėti begalę idėjų, jas sugebi realizuoti, tačiau šį kartą leisiu dar pailsėti, nenoriu skubėti su tavimi po paskutiniūjų pareigų. Laiškas tvarkingas, aiškiai išdėstytas ir informatyviai pateiktas. Kaip ir visuomet, kupinas idėjų, kurių gaila nepamatysiu. Kita priežastis kodėl nepasirenku tavęs, tai aktyvumas, esi neperseniausiai grįžęs po pertraukos, todėl jeigu dar nori kažko siekti, duodu laiko įsivažiuoti ir įrodyti jog dar turi parako. Šeštasis kandidatas - laiškas nebuvo panašus į laišką, nors ir nesi žinomas asmuo projekte, tikėjausi daug daugiau įdėto darbo pildant į vadovo kėdę. Firmos vadovas turi žinoti ko nori iš savo firmos, o ne laukti jog kažką sužinoti ir tuomet galvoti, turi būti nusiteikęs kažką daryti, asmeniškai nesiruošiu nieko motyvuoti pareigoms, norint jų, turi pats jos turėti ir ją parodyti. Laiškas ko nepavadinčiau laišku, buvo neišsamus ir neinformatyvus, nebuvo jokio detalumo ar išsiplėtimo ties firma ir jos formavimu, kas yra vieni iš svarbesnių punktų apie pačią firmą ir veiklą iš tavęs kaip kandidato į vadovo postą.

 

NAUJASIS VADOVAS,
Nusprendžiau prie dabartinės direktorių komandos pridėti asmenį kuris mano nuomone labiausiai pritaps ir sugebės susitvarkyti su skirtomis užduotimis. Kandidatuoji jau nebe pirmą kartą nuo turėtų pavaduotojo pareigų, taip pat pastebėjau jog tai darai nuosekliai, esi užsibrėžęs vieną firmą ir laikaisi būtent prie jos. Pats laiškas tvarkingas, išsamiai ir detaliai išdėstytos mintys kurias tikiuosi pamatyti greitu metu. Sveikinu sugrįžus į vadovų komandą, linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Black_Hand.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.