Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

cCuiWY2.png

RINKIMŲ APŽVALGA,
Rinkimai pastaruoju metu vyksta ramiu ritmu, sulaukiu tiek naujų tiek senų veidų. Šiek tiek nusivyliau keletos kandidatų, ne tik dėl jų anketų bet ir elgesio, tikiuosi jog žaidėjai ištiesų siekiantys pareigų tai apgalvos ir nenumos ranka, nesiruošiu kartoti tų pačių žodžių, todėl tikiuosi jog tie kurie to tikrai nori - darys išvadas. Naujuoju direktoriumi nusprendžiau paskirti asmenį kuris neturi pačios geriausios reputacijos projekte, tačiau jau ne pirmą ir ne paskutinį kartą duodu progas šiems žaidėjams pasitaisyti, todėl tikiuosi jog šis šansas bus išnaudotas tinkamai.

 

KANDIDATAI,
Pirmasis kandidatas - tikėjausi jog įdėsi daugiau darbo nei kad buvo, visas laiškas praktiškai buvo kopijuotas iš tavo praeitų dalyvautų rinkimų, šį kartą dėja vėl nesuteiksio jokios progos pasirodyti, ypač kuomet žmogus sako jog trokšta pareigų, tačiau dėl jų nedirba ir nesistengia. Antrasis kandidatas - tikrai nesitikėjau tavęs pamatyti, šiek tiek keista tiesą pasakius. Prieš prasiplėčiant labiau, siūlau apgalvoti ar tai tikrai firma kuriai norėtum vadovauti, kad ir kaip bebūtų, laiškas - trumpokas ir neinformatyvus, tačiau suprantu kodėl, tai pirmas kartas bandant savę parodyti, todėl tikiuosi jog sekantį kartą įdėsi daugiau darbo ir sugebėsi parodyti jog tikrai sieki pareigų iš noro susitepti rankas dirbant šalia kitų vadovų. Trečiasis kandidatas - pirmiausia prieš pildant į betkokias pareigas projekte žaidėjas turi turėti pastovų aktyvumą, ko iš tavęs tikrai negaliu pasakyti jog pastaruoju metu buvo, tai yra tavo pagrindinė problema šiuose rinkimuose. Laiškas tvarkingas, vietomis ne tiek informatyvus kur norėtūsi, todėl pasigedau šiek tiek man reikalingos informacijos ir tavo pačio nuomonės bei sprendimų. Ketvirtasis kandidatas - leisiu pailsėti, po mūsų pokalbių nesitikėjau jog rasiu tavo laišką, labai trumpai - turi suprasti kodėl priimu tokį sprendimą. Laiškas tvarkingas, tačiau trumpokas, pasigedau keletos iš punktų bei idėjų, kas realiai yra kertinis akmuo neutraliose firmose, jos pagyvina veiklą tiek vadovams tiek darbuotojams, todėl siūlau apie tai pagalvoti.

 

NAUJASIS VADOVAS,
Ne pirmą kartą suteikiu šansus pasitaisyti žaidėjams reputaciją kurie man rodo norą, su šiuo žmogumi išimties nebuvo, jį pastebėjau per pastaruosius keletą mėnesių kito vadovo atstovaujamoje firmoje, tačiau jokie kiti sprendimai nebuvo priimami, iš mano pusės. Prieš daugiau nei metus turėjai pareigas, baigėsi ne taip kaip norėjai, todėl suteikiu šį šansą tai susitvarkyti ir įrodyti man jog tai buvo kvailas sprendimas. Reikalausiu tikrai daug, todėl tikiuosi jog esi pasiruošęs darbui, linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią mechanikų direktoriaus kėdę užima Dwayne_Jahseh.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.