Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

ŠVENTINIS KONKURSAS!

Jeffrey_Lewin

Rekomenduojamas pranešimas

 

❄️ 🎅  ŠVENTINIS KONKURSAS 🎅 ❄️

O43gTtB.png

Labas vakaras, kadangi neliko noro žaisti sa-mp, o turto užsilikusio turiu nemažai, todėl su draugais susiruošėme švenčių proga jį atiduoti jums! Prizų bus įvairių, nuo automobilių iki aksesuarų, nuo pinigų iki nekilnojamo turto, todėl dalyvauti siūlau visiems, nepasigailėsite!

O43gTtB.png

⬇️ Visus prizus rasite apačioje, 

Spoiler

Pinigai bei nekilnojamas turtas,

~2.000.000 grynųjų € event'ams bei prizams/ dovanoms.

• 6vnt. Kalėdinės dėžės (/kdeze).

89ID įrengtas butas bei 143ID įrengta lūšna!

Aprangos bei aksesuarai,

Juos rasite paspaudę čia. [bendra vertė, ~ 1.000.000€].

Transporto priemonės,

Jas rasite paspaudę čia. [bendra vertė, ~ 6.000.000€].

Laimėtojų rinkimo eiga bei kaip galite laimėti?

Dabar kyla klausimas, kaip gi laimėti bent vieną iš šių prizų? Viskas labai paprasta! Jums reikia tiesiog užpildyti šabloną esantį apačioje, o laimėtojus rinksiu savo nuožiūra bei retkarčiais bus daromi atsitiktiniai event'ai gruodžio 24-26 dienomis.

Oficialiai atsakymus šioje temoje galite pateikti iki 2020/12/26 23:59:59. (gali keistis) Jau nuo gruodžio 27 iki 31d. (gali keistis) bus renkami nugalėtojai, kurie bus paskelbti viešai, šioje temoje, o ką laimėsite priklausys nuo sėkmės reikalo. Žiūrėsiu savo nuožiūra arba random būdu. Taipogi didelį šansą laimėti Jums duos jūsų pačių pastangos, t.y gražus palinkėjimas, o ne keli žodeliai... Atsižvelgsiu ir į elgesį serveryje bei kitus aspektus, tiesiog dalyvaukite ir galimai būsite apdovanoti. 

Prizų kombinacijų bus visokių, todėl čia irgi sėkmės reikalas ką gausite, kadangi nuspręsti sunku, kas ko vertas, tikriausiasi teks rinkti "random" būdu. Kiek bus tų ''laimingųjų''? Šiuo metu nėra aišku, bet žinoma priklausys ir nuo dalyvių skaičiaus, stengsimes, kad kuo daugiau žmonių pasiektų bent kažkokie prizai.

Laimėti šansų turi visi, tiek naujokai, tiek senbuviai, o ir nesvarbu ar geri santykiai su organizatoriais, ar ne. Visiems rekomenduoju dalyvauti, nors ir galvojate, kad nelaimėsite, bet gi kas ten žino? Niekam nejaučiu neapykantos ar pagiežos, todėl palinkėsiu tik sėkmės konkurse!

O43gTtB.png

Dalyvio šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  :

Jūsų turimas XP kiekis serveryje :

 

[!] Palinkėjimą rekomenduoju rašyti ilgesnį bei be nereikalingų bairių, į tą tikrai atsižvelgsiu. [šito kopijuoti nereikia].

O43gTtB.png

Pabaigai,

Prie šios gražios iniciatyvos prisidėjo @Jeffrey_Lewin, @Esu_Luzdianskas, @Jacques_Vandam !

Linkime visiems gražių bei jaukių švenčių Jūsų namuose, būkite laimingi! Tikėkimes kiti metai bus geresni nei šie, praleiskite laiką su savo šeima, pamirškite visas neigiamas emocijas bent šių gražių švenčių metu. Saugokite save ir kitus! 🎄 #sharethelove 🖤

 

O43gTtB.png

Asmeniškai noriu atsiprašyti visų, kuriuos įžeidžiau ar pakenkiau savo elgesiu serveryje, tikiuosi laimė Jums nusišypsos. (gal cringe, gal ne, koks skirtumas?! būkit paprastesni.) Buvo tikrai smagu, gera patirtis ir tikrai linksmai praleistos dienos čia. Turbūt kaip ir visi, vienodai, laukiu to update, todėl palinkėsiu visiems  jo sulaukti, mėgautis žaidimu, būti pozityviems, o savininkams puikių rezultatų bei greičiau užsibaigti tuos darbus! Linksmų Kalėdų ❄️🎁!

 

xriJMnc.gif

O43gTtB.png

Redaguota Jeffrey_Lewin

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano Vardas_Pavardė serveryje :Katakuri_Boy

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės (rekomenduoju be nejuokingų bairių, į tą atsižvelgsiu) : Merry Christmas.

Mano turimas kiekis XP kiekis serveryje :Mano tai 40k exp+ Tavo nežinau

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :

Stoned_Joe

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės (rekomenduoju ilgesnį bei be nejuokingų bairių, į tą atsižvelgsiu) :

Nepaisant viso aplinkui skleidžiamo negatyvo, nepalankių susiklosčiusių aplinkybių, linkiu gerų šv. Kalėdų, leiskitės į šiltą, ramų vakarą su savo šeima, su gera nuotaika, nes tik per jį galima atsiplėšti nuo visų neigiamų dalykų, kurie slegia kiekvieną mūsų ir tikėkimės, kad kiti metai bus geresni nei šie, tik sutikit juos protingai, tai tiek.

Jūsų turimas kiekis XP kiekis serveryje :

34k

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tryras_Vanduo

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  :Sveiki sulaukę šventų Kalėdų! Žiemos šventės atneša mūsų širdims daug džiaugsmo. Šiuo laiku kiekvienas stengiasi grįžti namo, mintimis ir širdimi susigrąžinti prie šeimos stalo tuos, kurie yra išvykę toli. Kokia džiugi ši šventė ir meilės bendrystė! Tad savo meilės darbais skleiskime gėrį ir neškime viltį pasauliui.Linkiu, kad Kalėdos nesibaigtų blizgučiais parduotuvėse, o sušildytų ir pripildytų meile širdis bei padėtų mums visiems ateinančiais naujais metais tapti geresniais.

Kadangi gal ir šias metais Kalėdinės nuotaikos ne kokios, bet vis tiek turime išlikti stiprūs, gal ir nevisiem išeis susitikti su giminėm ar draugas, bet kas belieka, tik žaisti Greenside.lt.

Taip pat linkiu visiem sulaukti jau 2 metus laukiamo update. 😅Tegu šventinė nuotaika įkvepia naujiems pokyčiams ir geriems darbams! Linksmų šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų 2021 metų🤩

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 328k+

Redaguota James_Vsop
pataisiau klaidas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Green_White

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  :Linksmų kalėdų naujujų metų, nesusirkite šia baisia liga sėkmės kažka laimėti su artėjančiomis šventėmis.

Jūsų turimas XP kiekis serveryje :280.000.+-

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Black_Hand

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Didžiausios sėkmės per Kalėdų event'ą, būtent dalybose. Už ekrano taip pat, linkiu gauti pačių geriausių dovanų, kadangi šie metai nebuvo tokie įspūdingi, o dovanos tikrai turi jus nudžiugint, ir visą šią situaciją pagerinti. Tuo pačiu artėja kitais metais dar pora švenčių, kurios tikiu, kad mums bus pačios linksmiausios žaidime.
Linkiu visiems likti šiame serveryje iki galo, begalinės sėkmės ateityje bei DAUG pozityvumo!
Ačiū, kas perskaitėte, likite sveiki, ir dar kartą sėkmės, iki kito karto!

giphy.gif

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 1.3m

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Denim_Guess

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Linkiu visiems gražių ir jaukių svenčių, kad visi norai išsipildytu ir pavirstu realybe. :) Bei linksmu ir griausmingu naujųjų metų. :)

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 6300+ XP.

Redaguota Denim_Guess
Paryškinau raides.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : George_Kelly

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Visiems serverio žaidėjams, linkiu kukliai bei jaukiai praleisti šventes su savo šeima, galbūt kai kurie šeimai laiko skiriate mažiau, o tokia situacija puiki proga pabūti su savais, pakalbėti, pabendrauti. Todėl nepraleiskite progos pasidžiaugti artimaisiais ir praleiskite šventinį laikotarpį su jais, apkabinkite mamą, pasikalbėkit su tėčiu, atsiprašykit sesės ar brolio, žodžiu prie jaukaus šventinio stalo išsispręskit visas problemas, kad gyvenimas būtų ramesnis ir šventės šiltesnės. Linkiu visiems nuostabių emocijų, žinoma gerų dovanų, o svarbiausia nepamirštamų akimirkų! Nepamirštant, linkiu laimėti ką nors konkurse, sudalyvauti bei gerai praleisti laiką kalėdiniame serverio event'e, nesipykti su kitais žaidėjais, stengtis praleisti šį neįprastą laikotarpi kuo galima linksmiau bei su geresnėmis emocijomis ir beabejo greičiau sulaukti update!

Smagių švenčių!!

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 440tūkst.

Redaguota George_Kelly

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Laukinis_Simonas

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Turbūt aš palinkėčiau kalėdų dieną praleisti su šeima. Na ir aišku kuo daugiau dovanų. Gražių švenčių visiems!!!

Jūsų turimas XP kiekis serveryje :72k

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domantas_Epic

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Linkiu visiems gražių artėjačių švenčių, neužmirškite jog turite draugus, praleiskite su jais gerai laiką. Gerų švenčių!

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : ~470k

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Get_Paid

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Linkiu dabartiniams dvyliktokams gerai pasiruošti ir išlaikyti bandomuosius, o po to ir brandos egzaminus. Dėl praleisto susitikimo su giminėmis linkiu labai neliūdėti, vistiek visi žinom, kad močiutės Wi-Fi tikrai nelieka nenaudojamas. Linkiu nesusirgti virusu ir linkiu neišsicrashinti kai esate sugautas policijos.

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 800k su viršum

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : James_Switch

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : linkiu, kad visi mandarinai butu skanus bei lengvo lupimo jums !!

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 533k

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Karke_Hardy

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Tai maniau aciu kad zaidite sitam projekte vyraij noreciau visiems padekoti uz viska linkiu jums laimes draugistes daug dovanu ir praliesti kucios vakara su seima geru kaledu seniukai,

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 12-13TUKSNTACIU 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Harrell

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Sveiki sulaukę šventų Kalėdų! Žiemos šventės atneša mūsų širdims daug džiaugsmo. Šiuo laiku kiekvienas stengiasi grįžti namo, mintimis ir širdimi susigrąžinti prie šeimos stalo tuos, kurie yra išvykę toli. Kokia džiugi ši šventė ir meilės bendrystė! Tad savo meilės darbais skleiskime gėrį ir neškime viltį pasauliui. Linkiu, kad kitamet likimas būtų tau dar dosnesnis, kad pildytųsi svajonės, nepristigtų džiaugsmo ir laimės, tačiau labiausiai tau linkiu svarbiausio dalyko – meilės!

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 25k

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Martin_Gossard
Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : 
Linkiu visiems gero kalėdų senelio, linksmų, saugių ir įdomių švenčių!  Skirkite laiko šeimai bent per šventes :]. Esant dabartinei situacijai, gal naujųjų metų šventimas nebus toks įdomus ir „pašėlęs“, bet nereik nukabinti nosies, tikėkimės, kad kiti metai bus geresni, tai būtent to ir norėčiau palinkėti, gerų, sveikų ir saugių naujųjų metų! ;] 
Na ir kas be ko linkiu kantrybės laukiant serverio atnaujinimo.

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 1.4 mln.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sendis_Mendis
Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės : Mažiau pykčių dėl žaidimo ir daugiau linksmumo, pozityvumo, Kalėdinės nuotaikos pačiame serveryje.
Jūsų turimas XP kiekis serveryje : ~700,000xp

Redaguota Sendis_Mendis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Yang

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Linkiu visiems gražių, jaukių švenčių. Praleiskite daugiau laiko su šeima bent per šventes(ne su draugais). O šiaip tai linkiu skanių, jaukių ir linksmų Švenčių.

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 30k.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dwayne_Jahseh
Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Visiems serverio žaidėjams linkiu gražių, bei jaukių švenčių, nors ir esame suvaržyti namuose ir negalime šventėmis džiaugtis su artimaisiais, neliūdėkime ir elkimės įprastai. Manau bus pritaikytos lengvatos ir galėsime Kalėdas, bei Naujuosius metus švęsime geroje draugijoje. Tad linkiu, jog šios Kalėdos būtų džiaugsmingos, o naujieji metai atneštu naujus pokyčius. 
Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 102K XP

Redaguota Dwayne_Jahseh

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Manhty_Riggz

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Linkiu linksmai praleisti šventes, gerai praleisti laiką su šeima. Palydėti šiuos metus į pabaigą ir pasitikti 2021 metus ir tikėtis kad šie metai bus kitokie. 

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 51200 xp

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pau_Gasol

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Linkiu visiems serverio žaidėjams būti draugiškais, kad nesipyktų bent jau per Kalėdas, linkiu, kad niekam Kalėdų senelis nepagailėtų dovanų, taip pat, kad jų negailėtų ir Jeffrey. Sveikinu visus su artėjančiomis šventėmis ir linkiu, kad kiti metai būtų geresni.

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : ~250'000

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Daniel_Howell

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Pirmiausia norėčiau palinkėti linksmų švenčių, jog 2021 metai būtų kitaip nei 2020, tikėkimes jog šie metai bus geresni, nebebus jokių siaučiančių covid ar dar kokių kitų virusų, bei linkiu išlaukti tiek to laukto update! merry christmas GIF

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 12845XP

Redaguota Daniel_Howell

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dalyvio šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nerioske _Gamer 

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Linkiu paul gasoliui nebesirgti už ryta, o kitiems geru Kalėdu ir Naujųjų metu.

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 1,6mln

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :U'C

Šventinis palinkėjimas serverio žaidėjams iš jūsų pusės  : Visų pirma norėčiau palinkėti gerų laimingų kalėdų kad ir kokia suki situacija Lietuvoje gero senelio šalčio. Nepersivalgykit baltos mišrainės ir kūčiukų :D 

Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 960k

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.