Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Policijos departamento direktoriaus rinkimų apžvalga,

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

cCuiWY2.png

RINKIMŲ APŽVALGA,
Labai džiaugiuosi jog kiekvienas kandidatas turi savo nuomonę ir ją išreiškia, ką labiausiai pastebėjau kolektyvo ir darbuotojų atsirinkimo punktuose, visi policijos vadovai nori tvarkingai dirbančio ir pastovaus kolektyvo, kaip ir tūrėtų būti, tačiau esu įsitikinęs jog ne visi tai gali sukurti, todėl turėjau pasikapstyti giliau į kandidatų praeitis ir apskritai jų veiklą serveryje. Policijos departamento direktoriaus pareigos yra rimčiausios vadovo pareigos serveryje, reikalaujančios daugybės atsakomybės, skuboto mastymo ir realių sprendimų su teigiamais rezultatais, todėl dėmesį atkreipiau į kandidatą kuris jau dirbo su manimi ir man.

KANDIDATAI,
Pirmasis kandidatas - įpusėjęs skaityti tavo laišką jau pradėjau rašyti šį sakinį, iš policijos direktoriaus noriu žmogiškumo, neieškau roboto kuris baustų tiek darbuotojus už menkiausius pažeidimus, noriu priminti jog čia vis gi žaidimas, visuomet bus neišvengiamas klaidų laipsnis šiame departamente. Būtent dėl ko niekas netūrėtų būti baudžiamas už mažiausias klaidas, ypač siekiant surinkti pastovų ir tvarkingai dirbantį kolektyvą. Šio darbo mokymasis yra patirtis ir ją įgausi tik situacijose kurios nutinka dirbant su nusikaltėliais, todėl šiuo metu nematau kaip galėtum vadovauti policijos kolektyvui su tokia vizija visam departamentui. Prie to paties yra kitų problemų ties kuriomis neišsiplėsiu o tiesiog įvardinsiu - gaujos ir aktyvumas, jeigu nori dirbti su manimi, siūlau daryti išvadas, žodžiai nieko neįrodo. Antrasis kandidatas - tavo pagrindinė problema ir visiems aiški problema, vartotojų kaita, man nėra svarbios jų priežastys, tik pats faktas. Jeigu tikrai nori dar kažko pasiekti projekte, turiu tik vieną pasiūlymą, jeigu vis dar nori man parodyti jog tikrai esi asmuo kuriuo galiu pasitikėti - siek kažko auksčiau naujojo direktoriaus departamente. Esi dar vienas asmuo bėgantis nuo gaujų pasaulio, dėl ko labai džiaugiuosi, būtent todėl tau ir duodu protingą patarimą, tikiuosi tai įvertinsi. Trečiasis kandidatas - esi senas projekto vilkas, tačiau ne šio departamento gretose, kas manę verčia abejoti ar užteks patirties vadovauti policijos kolektyvui efektyviai ir priimti teisingus sprendimus. Noriu priminti, jog policija turi savo dokumentą kuris yra kasdienis darbo įrankis. Kadangi žinau ko ištiesų sieki, šių rinkimų rezultatai nebus tavo naudai. Laiškas tvarkingas, informatyvus, todėl kaip ir minėjau žinau tavo siekius, todėl noriu jog išlauktum tos progos. Ketvirtasis kandidatas - neturiu nieko naujo pasakyt nuo praeitų rinkimų apžvalgos, tikėjausi jog investuosi daugiau laiko į serverį jog grįžti prie pastovaus aktyvumo, rinkimai yra sąžiningi, todėl vertinu visus vienodai, todėl lieku prie to paties - noriu pastovaus aktyvumo, kiekvienas asmuo siekiantis bet kokių pareigų projekte turi tai įrodyti aktyvumu, rodant norą ir tik tuomet tai išreiškiant laiške. Po šios apžvalgos priimk teisingą sprendimą, ir įvertink savo galimybes, šiuo metu per daug skubi išeiti į priekį. Penktasis kandidatas - esi naujokas projekte, ko faktas niekuomet neieškau prižiūrėti policijos departamentą, tačiau laiškas pateiktas tvarkingai, įdėta darbo tačiau ne iki tokio lygio kurio reikalauju. Radau nemažai neinformatyvių punktų ir neaiškių pareiškimų, iš ko supratau jog nesi investavęs pakankamai laiko projekte, todėl norėčiau jog pirmiausia susipažintum su projekto tvarka, serverio sistemomis ir būtum pastebėtas bendruomenės. Tikiuosi tai ne pirmas ir ne paskutinis pasirodymas direktorių rinkimuose.

 

NAUJASIS VADOVAS,
Per nepilnus du mėnesius dirbant man ir su manimi, netikiu jog įgavai pakankamai patirties, tačiau paskutiniuoju metu tau esant policijos kolektyve, pastebėjau jog ištiesų sieki informacijos ir bandai kuo daugiau išmokti, tikiuosi jog tai buvo ne tik siekiant šių pareigų. Paskutinė firma kurią tavę buvau paskyręs vadovauti baigėsi tavo rotacija, šiuo metu žinai jog to nebus, savo nuomone policijos departamentui prižiūrėti paskiriu tinkamiausią asmenį, lauksiu rezultatų. Linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią policijos departamento direktoriaus kėdę užima Gruzinas_Tortilla.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.