Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Gruzinas_Tortilla

Joe_Torreto

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Joe_Torreto
- Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Gruzinas_Tortilla
- Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: pd drk
- Už ką šis vadovas yra peikiamas?: nepriziuri savo darbuotoju, sedau i zona uz nieka issvaiste labai mano daug svarbaus laiko jo darbuotojai ten kazkokie. parasiau darbuotojui papeikima ir visada kaip nekeista ji atmete. ir tipo sako kad cia jo pacio kasekas, lai uz ta kaseka pats ir atsako, o sitoj vietoj kaip jus galvojate cia viskas normaliai? sedu pasedet, nk uz tai negaunu, cia tipo sori. mane diskriminavo jauciuosi labai blogai, suzlugdytas. noreciau labai didelios kompencacijos is direktoriaus ar darbuotojo puses, nes turejau labai labai nu ypac labai dideliu planu serveryje tuo metu ypac ta minute, o vietoj to pasodino vel uz nieka.
- Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė?: savo firmos darbuotoju nepriziuri.
- Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: tema 

 https://www.part.lt/perziura/184908ea1e0a64647af300a4386e9734112.png https://www.part.lt/perziura/0fd04f160ba4d2dddd81d99f2d1fe253821.png taigi visi esam mes lygus, visi serverio zaidejai. vienas nuo kito niekuom nesiskeriam tai gal bausmes davai irgi vienodas ka.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas,

Kaip ir minėjau temoje, situacija nėra eilinė, tad natūralu, kad darbuotojas šioje situacijoje nebuvo šimtu procentų užtikrintas kaip elgtis. Dėl įtarimų ir visos situacijos buvo kalbėta su direktorių prižiūrėtoju, būtent po pokalbio su juo ir buvo nuspręsta verčiau duoti žodinį įspėjimą, o ne iškarto dėti vizualų. Taip pat vertėtų paminėti, kad už tokius veiksmus 4 lygio administratoriai gali asmenį įkalinti 30 minučių, tad iš dalies nesuprantu minties „issvaiste labai daug mano svarbaus laiko“. Jeigu savo laiką taip stipriai vertini, tai gal laikas pradėti nuo savęs, o ne nuo papeikimų?
Atsitikus panašiai situacijai kitą kartą norėčiau priminti, kad į „poke“ žinutes atsakau iš karto, kai tik turiu galimybę, tad šioje platformoje išspręsti problemas, kuomet į kalėjimą patenkama per pareigūno klaidą yra daug greičiau ir paprasčiau.

Redaguota Gruzinas_Tortilla

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktorius minėjo, po atsėdėtų minučių pareigūnas pagavęs ir sudėjęs įtarimus ar 4 lygio administratorius įkalinęs su komandomis, skirtumo jokio nebūtų nepadaręs, atsėdėjai laiką kurį būtum vienaip ar kitaip turėjęs atsėdėti. Situacija nėra eilinė, darbuotojas buvo įspėtas žodiškai jog panašiose situacijose susisiektų su firmos vadovais arba 4 lygio administratoriumi. Dėl pačios situacijos, prieš priimant papeikimo sprendimą, jau buvo diskutuota ir direktoriui buvo duotas leidimas priimti esamą papeikimo sprendimą.

Direktorius baudžiamas nebus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.