Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Bumsis_Ogo

Bumsis_Ogo

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Bumsis_Ogo
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Šiame serveryje žaidžiu maždaug 7 dienas.
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Nuo 2015 metų.
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?:Draugas čia žaisdavo, iš jo ir sužinojau.
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Sename serveryje ju per dug viskas atsibodę, nieko naujo nedaro, nelabai ir įdomu pasidarė jame žaisti.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Taip įvygdžiau, misijos nėra sunkios, bet naujokams labai praverčia.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Visus darbus kurie yra be pakvietimo, na ir įdomiausias aš manau tai picerininkas, o pelningausias fermeriai.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Pačiam buvo sunkoka, bet su serverio administracija viskas įmanoma.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Tiesą pasakiau nelabai naudoju, nes daug ką jau žinau.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Tikrai taip, draugas su peiliu padūrė. :D
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Viskas oki, nesunku rasti.
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Naudojau nemažai kartų, tikrai padėjo.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko kviesti taksistus, labai greit suregavo į iškvietimą.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Viskas pakankamai aišku. 
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Mano nuomone šiame serveryje nereiktų nieko keisti,kaadangi naujokams atėjus į šitą serveryje tikrai nebus labai sunku.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.