Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Apgavo Airis_Huf

Bam_Bam

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Strafe_Escort
2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Airis_Huf
3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Žodžiu buvo taip,pardavinejau elegy savo,paraše bičiukas keičiam i mano elegy,mes susitikom ,jis pasake kad elegy yra senos kartos,na kaip nežinojes patikejau ir sutikau keitom elegy,jis dar 20k primokejo viskas okey,paskui išsiaiskinau,kad elegy nera retos kartos,parasiau apsikeiciam elegy,nes rasysiu i apgavysčiu anketas,parase rasyk,why not tad 
4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2021-01-13
5. Įrodymai (būtina) https://imgur.com/a/dYSRbdm

Redaguota Bam_Bam

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas pradėkim nuo pagrindų su ta '' retos kartos '' manau dauguma žaidėjų senos kartos chuliganus vadina : alien spoilas, switchai daugiau jokių pridedamų tune detalių, bet kadangi tavęs niekas už ausies netempė būtent keisti su kažkokia svaria priežastimi yra tavo pačio klaida, pats dar paklausiai per /vc ar čia senos kartos [ senų laikų ] chuliganas, tau atsakė taip, bet tau to nepakanka. https://imgur.com/a/pUOGxDb į jokias kitas diskusijas kaip atsikeitimai nesileisiu, nebent sumokėsi normalia suma kuri tenkintų tiek mane tiek tave.

Bei už šmeižimą norėčiau jog būtum NUBAUSTAS forumo įspėjimais.

Redaguota Airis_Huf
Papildymas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Taip ,as galvojau,kad retos kartos elegy taip atrodo,kaip tu ir apibudinai,bet pasiklausinejau pazystamu servio draugu,jie man atsake is tdeziu belenkoki gali gaut tune ,ir tai yra nesamone kad gauni alien spoila,switchus ir jau retos kartos,rasiau apsikeiciam elegy draugiskai vel,bet kadangi tu ,buvai labai mandras ir sakiai rasyk anketa,tai va.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pasikartosiu dar kartą, bei duosiu situaciją. Nusiperki infernusą už 500k neretas su mega ratais, ir tu jo neparduodi brangiau ir pardavėjas neatsikeičia atgal? Tu irgi rašysi bereikšmes apgaules šmeiždamas žaidėją? Manau ne. Taigi sakau  tavo pačio įrodymuose matosi jog tu sutinki su keitimo sąlygomis tai kuom tu dabar esi nepatenkintas? Aš kartoju tau dar kartą savo nuomonės nekeisiu nebent pasiūlysi atsikeisti už tam tikrą sumą. Ypač aš tavęs niekaip neapgavau tu su visu sandoriu sutikai, jeigu jautiesi išėjęs į minusą - čia ne vieta skųstis. Pats irgi nesijaučiu išėjęs į baisų pliusą kadangi elegy su PJ. Jeigu nori kažką plačiau aptarti rašyk forume arba žaidime, čia nežadu atsakyti nei dar į vieną bereikšmi pareiškimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Supranti,viskas butu gerai,bet per daug prisimelavai man,as paklausiau ar hydra yra,parasiai nera,nes be hydros geriau slysta? wtfk? as taip tavim patikejau,bet paskui kai visi pradejo man sakyt ,kad apgavai man,visi sake rasyti apgaules anketa.

Siulau taikiai jeigu nori issiprest sita problema,tu man elegy,as tau elegy,ir viska tiesiog pamirstam,bet jeigu ne,lauksim Roko atsakymo.

Ir mandrumas tavo zmogau,dar 100k prasai uz nieka? mane apgavai del hydros,seno modelio,ir tu dar 100k prasai kad damokecia tada kad keistum? Wow..

https://imgur.com/a/kOLR2JD

Redaguota Bam_Bam

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Žaidėjas nebus nubaustas

Kiekvienas skirtingai vertina mašinų modelius ir tune variacijas. Vienam žaidėjui, tai bus reta tune, nes jam tai yra gražu, kitas norės pilnos versijos ir čia teisingo varianto niekada rasti nebus įmanoma. Nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės, tad kitam kartui reikėtų pirma pasikalbėti su savo draugais, o tik tuomet nupirkti tą transporto priemonę. Įvykęs sandoris patvirtintas visiškai švariu, nukentėjusių nėra.

 

Tema rakinama

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.