Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kas yra žuvininkystės įmonė?

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

kWY30Wc.png

Kas yra žuvininkystės įmonė?
Paprasto serverio žaidėjo akimis, tai lokacija, kurioje serverio žaidėjas gali peržiūrėti tos įmonės siūlomą uždarbį už įvykdytą kontraktą ir jeigu sąlygos yra patenkinamos, tokiu atveju žaidėjas gali pasirašyti kontraktą. Pasirašius kontraktą žaidėjas galės išplaukti į „RedCounty“ miestelių vandenis ir gaudyti kontrakte nurodytą žuvį. Sugavus reikiamą kiekį žuvies ir ją pristačius į tą žuvininkystės įmonę, kurioje pasirašė kontraktą, žaidėjas gauna nustatytą atlygį.

Tokių lokacijų mūsų žaidimų serveryje iš viso yra keturios. Tai „Dillimore“. „Blueberry“, „Fort Carson“ ir „Bone County“ žuvininkystės įmonės. Visas šių vietų lokacijas galite rasti serveryje /gps pagalba. Kiekviena iš šių žuvininkystės įmonių turi savo savininką. Tokios įmonės savininkas yra serverio žaidėjas, kuris yra atsakingas už įmonės funkcionavimą ir pelno generavimą. Kad įmonė sėkmingai funkcionuotų, įmonės savininkas privalo užtikrinti, jog jo siūloma žuvies kaina būtų geriausia rinkoje. Geriausia rinkoje, turime omeny geriausias siūlomas atlygis žaidėjui už įvykdytą kontraktą.

Kad įmonės savininkai galėtų sveikai konkuruoti tarpusavyje, tam yra skirta kontraktų sistema. Kiekvienas įmonės savininkas gali sukurti individualius kontraktų reikalavimus pagal savo pasirinktą strategiją. Reikalavimuose galima nurodyti žuvies lygį ir rūšį, reikiamą kiekį, kainą už kilogramą ir laiko tarpą, per kurį žaidėjas turės įvykdyti kontraktą. Svarbu paminėti, jog individuali žuvies kaina yra vienas iš svarbiausių reikalavimų, kurį įmonės savininkas turi nustatyti atsižvelgęs į kitų žuvininkystės įmonių siūlomą kainą ir serverio žuvies supirkimo kainas, nuo kurių tiesiogiai priklauso žuvininkystės įmonės savininko generuojamas pelnas.

Žuvies kaina parduodant į serverį priklauso nuo žuvies rūšies, lygio ir šviežumo. Kuo žuvis šviežesnė, tuo serverio siūloma kaina yra didesnė. Dėl šios priežasties įmonės savininkai turi būti ganėtinai aktyvūs, kitu atveju parduodant žuvį į atliekas įmonė gali patirti nuostolį. Žuvies kaina priklauso ir nuo žuvies rūšies, bei lygio. Iš viso „Red County“ miestelių vandenyse plaukioja 30 skirtingų rūšių žuvų, kurios yra suskirstytos į 10 lygių. Kuo žuvies lygis yra aukštesnis, tuo jos supirkimo kaina į serverį yra didesnė. Dėl šios priežasties pradžioje įmonės savininkai negeneruos didžiulio pelno, bet ateityje tai gali tapti daugiausiai pelno nešančiu verslu visame „greenside“ serveryje.

Svarbu paminėti, jog pačioje pradžioje, aukštesnės kaip 1 lygio žuvies sugauti niekam nepavyks, nes tam yra reikalinga to lygio licencija ir žvejo įranga (masalas, ritė, kotas). Norint sugauti aukštesnio lygio žuvį, serverio žaidėjas visų pirma turės turėti pakankamai žvejo patirties. Žvejo patirtį žaidėjas gauna už sėkmingai įvykdytą žuvininkystės įmonės kontraktą. Turint pakankamai patirties, žvejybos reikmenų parduotuvėje žaidėjas gali įsigyti reikiamo lygio licenciją ir žvejybos reikmenis. Tik turint reikiamo lygio licenciją ir reikiamo lygio masalą žaidėjas gali gaudyti to lygio žuvį.

Vienu metu galima turėti tiek žuvininkystės įmonę, tiek verslą.

giphy.gif

„Greenside“ administracija
2021, sausio 21d.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.