Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas dėl žvejybos

Greg_Solberg

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Greg_Solberg
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įkūręs įmonę paturėjąs parą, apgalvojęs, nusprendžiau rašyti šitą pasiūlymą. Gal serverio administracijai ir nepatiks. bet kalbant iš pačio žvejo perspektyvos būtų didžiulis pliusas. Pirma, siūlau sumažinti stovėjimo kainas žvejybos vietoje , nes tikrai kol dirba jie jiems užkaupia dideli mokesčiai už stovėjimą tad jie atiduoda maždaug  30proc uždarbio.

Antras pasiūlymas. Padidinti gaunamu xp kieki arba panaikinti mokesti žvejo patirtimi įsigyjant tam tikro lygio įranga. Kodėl? todėl, kad 375xp t.y kito lygio licenzijai reikia sužvejoti 1500kg tai maždaug 12h non-stop žvejojimo dar pridedant dar už įrankius po 150 kažkur dar 12h non-stop tai yra iš viso kad pasikelti į kita lygi pilnai reikia 24h non-stop žvejoti???? o pagalvojus apie kitus lygius tai.. iš dalies reikėtų padidinti xp gaunama kieki nes kad pasikelti čia tiesiog labai sunku arba padaryti tai kad xp žvejo kauptųsi ir nusipirkus kitų lygiuų licenzijas nedingtu t.y pasieki tam tikra xp nusiperki licenzija ir tas sukauptas xp liktų ir kiltų iki kito reikiamo kiekio. Tokiu atveju manau ypač naujokams bei senbuviams atsirastu motyvacija žvejoti nes daugelis iš naujokų skundžiasi kaip lėtai kyla kilogramai bei xp.

Trečias pasiūlymas yra labiau skirtas įmonėms pavyzdžiui kaip misija ar užduotis. Kaip turėtų veikti? O viskas paprasta gauni užduoti tam tikram laikui o per ta laiką reikia savo įmonei su savo darbuotojais  turi ta kieki pagauti už kurį gautu atitinkama atlygį.

Ketvirtas pasiūlymas.  Palengvinti radimą tam tikru žuvų nes kol apiplauki laivu kuris  kuris traukia 55km/h yra labai daug laiko užimantis dalykas jeigu dar nesiseka, o vieta kuriam nors kampe užtrunka apie valanda.

Penktas pasiūlymas. Žinom, kad kuo ilgiau užsibūna žuvis sandėlyje jos verte krenta. Tad supratau kad šioje situacija radau spraga gal įmonių vadovai pritars man gal ne ,bet pasisakysiu. Jos vertė kiek man žinoma krenta kas valandą. Žinom , kad šiuo metu atsinaujinus projektui daugokai žmonių žaidžia naktį ir tikrai iš jų gali kažkas žvejoti tad Palikus naktį savo investuotų kontraktų ir jomis pasinaudoja žaidėjai tačiau kaip žinoma žuvų vertė krenta ir nemanau, kad vadovai sėdės per naktį, kad parduot žuvį kokybiška, o atėjus rytui žuvis nebebus jau tokia kokybiška ir įmonė bei vadovas patirs nuostolius. Tad siūlau tas šviežias bei nešviežias žuvis išimti tiesiog palikti paprastas žuvis.

Taip pat įterpiu Pronio Kadilaks idėja,kad kai ir neturi kontrakto galėtų naudotis /zr tos įmones kurioje dirbo prieš tai iki tol kol neįsidarbino į kita, kad galėtų bendradarbiauti bei palaikyti su kolegom žvejyboje.

3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Padidėtų motyvacija žvejoti tiek naujokam tiek senbuviams
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Nereikia

Laukiu jūsų nuomonių

 

Redaguota Greg_Solberg

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomonė gaunamas ŽXP kiekis 1ŽXP- 4KG žuvies yra visai normalus, tai didinti jį esu PRIEŠ. Esu , kad nenuimtu ŽXP, kai keliesi į didesni lygi arba kai tobulini savo meškerę, nes tai tikrai atima daug laiko, vien kad pasikelti į antrą lygi reikia 10-12 valandų, per tiek laiko bet kokiame darbe su pakvietimu surinktum reikalavimus keltis į kitą ranga. Esu žuvies radimo palengvinimą, kad būtų koks nors žuvies gps kad parodytu kur ir kokia žuvis yra kibimo taške arba bent, kad būtų laivai greitesni, nes 55km/h yra tikrai lėtoka, @Pronis_Kadilakas idėja netrukdo, bet čia jau reiktu savininkams pasukti galvas kokiu būdu ar pakvietimu žaidėjas galėtu naudotis /zr, nepasirašius kontrakto. Esu tikrai , kad sumažintu mašinų parkavimosi kaina, nes 15 serverio valiutos į minutę tikrai daugoka, pamėtai meškerę, vos ne valandą, kad gautum 3500 serverio valiutos kad 1/3-dalį sumos turi pakloti parkavimui. Per dvi valandas iš kokaino gali uždirbti 50 tūkst serverio valiutos ir daugiau o čia antro lygio per 2 valandas nei 10 tūkst neuždirbsi. Pridėsiu viena savo idėja, labai nepatogu žvejoti spaudinėjant alt, n ir space mygtukus, labai maišosi ir nėra patogu, neina net mėgautis žaidimu žiūrint i vieną tašką kokį klavišą turėsi spausti, negali tuo metu atkreipti dėmėsi, nei į chat'ą ar ką nors kitą, siūlyčiau palikti space klavišą kaip seniau arba du tiesiog padaryti.

Ačiū, gero vakaro!! 😁

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

labai nepatogu žvejoti spaudinėjant alt, n ir space mygtukus, labai maišosi ir nėra patogu, neina net mėgautis žaidimu žiūrint i vieną tašką kokį klavišą turėsi spausti, negali tuo metu atkreipti dėmėsi, nei į chat'ą ar ką nors kitą, siūlyčiau palikti space klavišą kaip seniau arba du tiesiog padaryti.

Už šitą pasiūlymą @Lukis_Zip

Redaguota Vyga_Baryga

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visų pirma žvejybos sistema yra pakopė sistema. Tai reiškia, jog kuo aukščiau laipteliais užlipsite, tuo jūsų atlygis bus didesnis. Antra, žvejo patirties didinimas arba pašalinamas iš atsiskaitymų žvejybos reikmenų parduotuvėje ves prie to, jog po mėnesio visi žvejos tinklais ir bus milijonieriai, o žuvininkystės įmonės savininkai multimilijonieriai. Nesakau, kad sistema nėra lanksti ir jos neįmanoma tobulinti, tiesiog pati pradžia yra pati sunkiausia ir naturalu, jog dalis žaidėjų jos paprasčiausiai įveikti negali. Galų gale dar tik ketvirta atnaujinimo diena, tad kol kas į tai reaguoti dar negalime. Kitus paminėtus dalykus stebėsime.

Dėl stovėjimo aikštelių kainų pritariu. Jas būtinai koreguosime.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.