Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Gytis_Sky prašo paramos.

Gytis_Sky

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gytis_Sky
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Užsiregistravau serveryje 2021-01-21.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Žaidžiau gal 2-3 metus bet padariau labai ilgą pertrauką.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Radau internete.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Pastaruosius 3-4 mėnesius niekur nežaidžiau, todėl nepasakyčiau, kad palikau serverį. O šį serverį pasirinkau todėl, nes jo sistemos atrodė labai įdomios ir patrauklios, ir tiesą sakant jos mane suviliojo. Taip pat šis serveris turi šiokį tokį populiarumą.
Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Lyg ir taip, nea nebuvo.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Dirbau visuose darbuose be pakvietimo. Įdomiausias pasirodė medkirčiai, pelningiausias mano nuomone picų išvežiotojai (lygtais taip vadinasi), o nuobodžiausias mano nuomone ūkininkai.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nebuvo, nes parašius /gps iškart ji atsirado žemėlapyje.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Gan dažnai.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Vienas žaidėjas bandė mane nužudyti be jokios priežasties, įviliojo į spastus ir plikom rankom žudė, bet šiaip viskas ok, nieko kito neatsitiko.
Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Taip pakanka tikrai. Nebuvo, nes tik pamačiau pickup'ą ir iš smalsumo priėjau ir radau dviračių nuomą.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip teko naudotis vieną kartą. Padėjo žaibišku greičiu ir net ne vienas administratorius.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko ir ne vieną kartą. Kiekvieną kartą kai išsikviesdavau man reikalingą tarnyba ji greit sureaguodavo ir atvykdavo.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Man asmeniškai viskas buvo aišku.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Mano nuomone gal reiktų kažkokio didesnio naujokų apmokymo pradžioje, nes kai tik atsiradau pasimečiau ir nesupratau nuo ko pradėt.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.