Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Gruzinas_Tortilla

Jim_Bim

Rekomenduojamas pranešimas

- Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dem_onas Pildau už (Edas_sultan, Mix_kret) 
- Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Gruzinas_Tortilla
- Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: Policijos
- Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Peikiamas už tai, kad papeikimas kurį parašė draugas yra visiškai priimtas neapgalvotai. Draugai pateikia įrodymus kuriose matosi padaryt free patikra, o darbuotojas kuris buvo peikiamas,  pateikia įrodymuose kuriuose matosi tik mano draugai ant mašinos. Nebuvo pateikti įrodymai kuriuose matytus kad jie šaude, bet ne gruzinas gi atmete papeikima nes pateikia (tipo gerus įrodymus). Padare patikra ginklų nerado pas juos. Neturiu daugiau ką pasakyti, direktorius tiesiog gyna savo bendradarbius. Kodel ? nežinau. Jo atsakymas tikrai nera Teisingas. Laukiu verdikto apie direktorių.Ir dar nesupratau šito pasakymo.(Patys kišate koją pareigūnui, išsidirbinėjate, kadangi visų trijų vienodos aprangos)?? iš kur jus žinot ką mes darem jei įrodymų nera, mes tik atvažiavom prie policijos ir jis tiesiog mus surakino ir patikrino.
- Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė?: Nepriimtas papeikimas į kurį nebuvo atsižvelgta normaliai. viskas matosi įrodymuose
- Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: 

 

 

Redaguota Jim_Bim
Papildžiau

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas.

Darbuotojo papeikimas yra visiška Holivudo filmo scena, kurioje tik įžvelgiu tavo ir tavo draugų norą išsidirbinėti ir mėginti kaip nors pakišti darbuotoją. Kalbant apie papeikimą, darbuotojo įrodymų pirmoje sekundėje matosi į galinę lempą keliaujanti kulka (https://imgur.com/a/OQcMgZS) po šio šūvio darbuotojas iškarto apsisuko ir tolimesniuose kadruose aiškiai matosi, jog vienas iš jūsų rankose turi nelegalų ginklą (https://imgur.com/a/0Lu4GVO). Kadangi ant stogo yra du asmenys su vienodomis aprangomis ir stovintys ant tos pačios vietos nėra aišku, kas iš tiesų turėjo ginklą. Darbuotojas turėjo pilną teisę patikrinti abu ant stogo transportuojamus asmenis dėl sukelto įtarimo. Darbuotojas ginklų pas nieką nerado, todėl visi buvote paleisti. Vienintelė klaida iš darbuotojo tai, jog vairuotojui kuris yra aiškiai matomas, turėjo būti išrašyta bauda dėl bendradarbiavimo, bet apie tai jau buvo aptarta su darbuotoju ir kadangi čia nėra eilinė situacija, o viskas darbuotojui pasirodė keblu, jis nutarė įtarimų nedėti, kas yra visiškai žmoniška ir natūralu, nes tokios situacijos pasitaiko ne kasdien.

Verdiktas į darbuotojo papeikimą ir atsakymas į manąjį buvo pasiremti darbuotojo šiais įrodymais - 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktorius pasielgė taip pat kaip ir aš ar bet koks kitas vadovas būtų šioje situacijoje, trumpai informuosiu kodėl:

  • 2.6.1.0. Policijos departamento pareigūnas turi teisę tikrinti žaidėją.
    • 2.6.1.1. Žaidėjas gali būti tikrinamas reido ar patruliavimo metu, kuomet žaidėjas yra gaudomas (turi įtarimo lygį), turint įrodymus (savus ar iš kito žaidėjo) dėl padaryto nusikaltimo, gavus iškvietimą apie konkretų asmenį (Vardas_Pavarde) arba turint įtarimo jog žaidėjas galimai padarė nusikaltimą (žaidėjui paprašius, pareigūnas privalo pateikti faktus kodėl žaidėjas buvo įtariamas dėl pažeidimo).

paryškinau svarbesnius žodžius, jeigu dar nesusipažinai su papeikimu pareigūnui, jo įrodymuose aiškiai matosi šūvis ir galimas automobilis su žaidėjais, iš kurių vienas turi šaunamūjų ginklų, vien laikant rankose pareigūnas turi teisę patikrinsi žaidėją ir jį nubausti atitinkamais įtarimais. Kiek pats buvau informuotas, pareigūnas nieko nenubaudė kadangi tai ne eilinė darbo situacija kuriai žaidėjas nebuvo tinkamai pasirušęs. Papeikimas vertas bereikšmios temos kūrimo ir laiko švaistymo, prieš kažką panašaus duodant firmos atstovui ar man analizuoti, bent būkit įsitikinę jog tikrai esate nekalti. Paminėjai jog nėra įrodymų, tokioms situacijoms naudojamės faktais ir priimam logiškus sprendimus, jeigu dar nesupratot - pareigūnas pateikė tvarkingus įrodymus dėl patikrinimo.

Direktorius baudžiamas nebus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.