Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.2.2] Kokainas

Tonis_Kalnietis

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tonis_Kalnietis
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pirmasis pasiūlymas, kažkaip panaikinti AFK lentelę vagone, nes gaminant kokainą kartais ne laiku išmeta ją. Ir antrasis, padaryti jog galėtum pardavinėti kokainą brangiau t.y padidinti kokaino pardavime maksimalią kainą už vienetą, šiuo metu yra 2k, tai turi prašyt kad pervestu likusius per /duoti.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: pagerėtų gaminimas, nereikėtų kentėti tiesiog už tą random lentelės išmetima, nors ir judi. Ir eitų lengviau parduoti žaidėjams kokainą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Norėčiau pridėti, jog būtų tikrai geriau, jeigu būtų rodomas laikas, kada vagonėlis dings, t.y. vagonėlio viduje ar prie jo į jį įeinant, būtų rodomas laikas, kiek vagonėlis dar stovės. Nekart buvo taip, jog pradėjau gaminti, gaminau, ir paskutiniame žingsnyje vagonėlis tiesiog dingo. Visas laikas, gaminimas veltui.

Taip pat, norėčiau pasiūlyti pašalinti GUI lenteles kaskart ateinant į vagonėlį. Labai nervuoja, kai turi kaskart spaudinėt TĘSTI arba ENTER, jog jas nukeltum. Lenteles verčiau parodyti vieną, kelis kartus, kai žaidėjas pirmus kart ateina į vagonėlį, tačiau vėliau rodyti jas būtinybės tiesiog nėra, ir tai papildomas laiko gaišimas.

Trečiasis pasiūlymas prie to pačio būtų, jog kokainą eitų parduoti serveriui. Kokainą gaminti užtrunka laiko, jo gamyba nėra lengva, bet visgi, jeigu žaidėjas norėtų, galėtų kokainą parduoti ne žaidėjui, o serveriui, už tarkime 1,000€. Naujokams, galbūt ir kitiems žaidėjams, kiltų didesnis noras užsiimti šia veikla, nes jie turėtų garantija, jog kokainą tikrai eis parduoti, ir nereiks dienų dienas skelbtis, reklamuotis, jog parduodi baltus miltelius.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.