Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Gruzinas_Tortilla

Jeff_Roman

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Jeff_Roman
2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: @Gruzinas_Tortilla
3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: Peikiu šį žaidėją, nes dėjo už keiksmažodžius butu viskas gerai, bet nusivyliau todėl, nes man davė mute už tai o kitam žaidėjui už tą patį žodį nedavė, supyko vien todėl, kad pasakiau adminai blogai atlieką darbą, žaidėjas prašo pagalbos ir nesuteikiat jam reikiamos pagalbos, ir dar norėčiau papeikti, už tai, kad neužpildė užtildymo anketos :(
4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: https://imgur.com/a/8Wbjcw7

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas.

Norėčiau iškarto pradėti nuo „prasto administratorių darbo“, buvo vos 9 ryto, mažai žaidėjų serveryje, o juolab dar mažiau administratorių, jeigu tokių išviso tuo metu buvo. Prisijungęs į serverį sutvarkiau pagalbos prašymą ir jokių nusiskundimų iš žaidėjo nebuvo. Užtildytas buvai už viešai parašytus keiksmažodžius, o jeigu sakydamas „kitam žaidėjui už tą patį žodį nedavė“ turi omenyje Bunta_Fujiwara tai jis citavo tavo parašytą keiksmažodį, jog tau išaiškintų, kad tai yra necenzūrinės leksikos žodis, todėl šioje vietoje jo netildžiau, o jeigu mano šis sprendimas būtų buvęs priimtas blogai, jį būtų užtildęs apeliaciją priėmęs tvarkos prižiūrėtojas ir apie tai informavęs temoje. Taip pat užtildymo apeliacija buvo pateikta iškarto.

 

 

Redaguota Gruzinas_Tortilla

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
2 min prieš, Gruzinas_Tortilla rašė:

Labas.

Norėčiau iškarto pradėti nuo „prasto administratorių darbo“, buvo vos 9 ryto, mažai žaidėjų serveryje, o juolab dar mažiau administratorių, jeigu tokių išviso tuo metu buvo. Prisijungęs į serverį sutvarkiau pagalbos prašymą ir jokių nusiskundimų iš žaidėjo nebuvo. Užtildytas buvai už viešai parašytus keiksmažodžius, o jeigu sakydamas „kitam žaidėjui už tą patį žodį nedavė“ turi omenyje Bunta_Fujiwara tai jis citavo tavo parašytą keiksmažodį, jog tau išaiškintų, kad tai yra necenzūrinės leksikos žodis, todėl šioje vietoje jo netildžiau. Taip pat užtildymo apeliacija buvo pateikta iškarto.

 

 

Tai nėra tikrai keiksmažodis, jei už tokius baudi tai ką aš žinau :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Administratorius nebus baudžiamas

Užtildymo anketa buvo visiškai tvarkinga ir taip, mūsų serveryje tokie žodžiai yra laikomi keiksmažodžiais. Ne pirmą dieną serveryje žaidžiate, jau turėjote pamatyti, kaip mes traktuojame tokias situacijas ir neturėtų tokios bausmės sukelti nuostabos.


Tema rakinama

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.