Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas serveriui

Mantas_Sultan

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Mantas_Sultan
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki taigi mano pasiūlymas būtų GreenSide kalėjime vietoi drabužių skalbyklos padaryti akmens skaldykla kurioje nubausti žaidėjai galetu nusipirkti kirtikli už tam tikra pinigų sumą ir kalti akmeni už akmenyje rastus daiktus pvz metalas,auksas,anglis,deimantas būtų atitinkamas atlygis paviždžiui aš esu patekęs į kalėjima ir noriu greičiau iš jo išeiti bei užsidirbti šiek tiek pinigu tai aš einu pasiimti paprasta kirtikli ir skaldau akmenis bandydamas surasti tam tikras medžiagas aš manau prie mano pasiūlymo tiktu dar toks dalykas kaip visi galėtu pasiimti paprasta kirtikli iš metalo kuris nekastu taip greit kaip surinkus tam tikra kieki aukso ar deimanto ir iš ju pasidarius kirtikli tokia sistema manau būtų tikrai įdomiau negu plauti rūbus.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtu naudingas tuom, kad tai būtų idomiau. Bei tokios sistemos dar nera buve.
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.