Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

"GreenNight" naujienų portalo Nr.5

Rekomenduojamas pranešimas

uZWt1pI.png

Įžanga

Sveiki, ponios ir ponai. Praėjo gan nemažai laiko po mūsų ketvirto išleisto numerio ir žinoma, per šį laikotarpį daug kas įvyko. Visų pirma, atsirado taip visų lauktas atnaujinimas su naujomis darbų su pakvietimu sistemomis, naujomis serverio sistemomis, tokiomis kaip krepšinis, kokaino gaminimas ir visiškai perdaryta žvejybos sistema. Bei žinoma visiškai pasikeitė miestelio išvaizda. Su kolega @Griffin_Lorenzas nusprendėme vėl grįžti prie kūrimo bei vėl kurti kažką unikalaus, naujo ir nematyto. Šiame numeryje matysite gan panašius dalykus kaip ir praeituose, tačiau turime idėjų, kurias norime ateityje įgyvendinti. Nepamiršome ir apie kitokius pasikalbėjimus, kuriam reikia ypač daug laiko, kadangi reikia rasti gerą ir įdomų vedėją, sugalvoti veiklos ir visą renginio planą. Taip pat, galvojame padaryti kažkokią atskirą sporto skiltį, kurioje aptartų įvairias naujienas susijusias su NBA, Eurolyga, futbolu ir panašiai. Jeigu yra savanoris, kuris norėtų rašyti apie tai – parašykite privačia žinute. Taigi, turime daug visko ateityje dar paruošę, viską su laiku pamatysit, o dabar skaitom naujai išleistą penktąjį numerį!

XoDf4un.png

Ar kaimelyje atsirado naujas prievartautojas, kuris vairuoja „betmeną“?

gsA6h8Z.png

2021-01-30 dieną, BlueBerry miestelyje buvo išprievartauta 24 metų mergina. Vienas buto gyventojas apie 23:40 išėjęs į balkoną parūkyti , pamatė, kaip kažkas su BMW E60 arba jaunimo tarpe mėgstamu pavadinimu "betmenu" ir tamsintais langais greitai atvažiavo prie butų, sustojo, išmetė iš mašinos jauną merginą ir greitai išvažiavo iš aikštelės. Kaimynui greitai pribėgant prie jaunos merginos, pamatė, kad ji buvo visa sudaužyta ir šnabždėjo buto gyventojui – „padėkite man“. Buto gyventojas iškvietė greitąją bei pareigūnus. Miestelio Policijos Departamentas pranešė, jog ši mergina buvo išprievartauta, kai kažkoks BMW sustojo prie jos bei įkišo į mašiną. Policijos viršininkas daugiau nieko nenorėjo komentuoti, įvykis tiriamas.

XoDf4un.png

„GreenSide“ kaimeliai tapo antrąja Kolumbija

2CcXwUV.png

Policija praneša, kad pastebėjo, jog yra daugiau pagaunama žmonių su narkotikais (ypač kokainu). Žmonės masiškai vartoja kokainą ir nemaža dalis žmonių jau  mirė nuo perdozavimo. Policija mano, jog atsirado naujasis Pablo Escobaras, kuris bando visą kaimelį paversti narkomanais. Kaip Policija toliau reaguos ir koks jų planas bus – neatskleidžia. Gal šį klausimą apsiims į miestelius atvykę naujieji Federalinio Tyrimo Biuro darbuotojai?

XoDf4un.png

Blueberry turi savo žvaigždę pasauliniu mastu?

Bsw3kOB.png

Trečiadienio dieną su mumis susisiekę vietiniai gyventojai teigė, jog į kaimelius atvyko ne kas kitas, o pats NBA žaidėjas Kyle Kuzma. Atvažiavus į vietą, jis noriai su mumis bendravo ir dalinosi vaikystės atsiminimais. Mat šiame mieste, būtent šioje krepšinio aikštelėje jis praleido savo visą vaikystę. Nors šio fakto krepšininkas dar nebuvo užsiminęs žurnalistams ir viešai nesigyrė, tačiau kitiems paklausus šis neslėpė savo gimtojo miesto. Tad vilimės, jog po šio interviu, pasaulio žmonės žinos daugiau apie šį miestelį.

XoDf4un.png

Ar BlueBerry miestelio apartamentai prakeikti?

A1c5FjZ.png

 Apartamentų teritorijoje ir vėl nusikaltimas... Apartamentų gyventojai yra sunerimę ir bijo net išeiti iš savo kambario. Po 4 dienų, kai buvo išprievartauta ir sumušta 24 metų mergina bei išmesta prie BlueBerry miestelio apartamentų, įvyko dar vienas kraupus nusikaltimas. 2021-02-02 dieną, apie 17 valandą, vienas pagyvenęs vyriškis (55 metų) įstūmė kitą pagyvenusį vyriškį (52 metų) į degantį laužą bei sudegė. Liudininkas teigė matęs, jog du pagyvenę vyriškiai ramiai sedėjo ant suoliukų bei šildėsi prie laužo, kol vienas nepradėjo įžeidinėti ir keikti kito žmogaus. Žmogus supyko, jog yra įžeidinėjamas, tad atsistojo ir spjovė jam į veidą. 55 metų vyriškis supykęs, jog jam buvo spjauta į veidą, atsistojo bei trenkė taip stipriai, kad kitas vyriškis tiesiog tiesiai įkrito į laužą ir pradėjo degti. Vyriškis, kuris įspyrė net nepadėjo jam ir skubiai pasišalino iš įvykio vietos. Liudininkas bandė greitai pribėgti prie degančio žmogaus ir užmesti ant jo žalią pledą, tačiau jau buvo per vėlu, žmogus mirė. Policija ieško nusikaltėlio, kuris įstūmė į laužą vyriškį. Pagal naujausius duomenis, nusikaltėlis, kurio ieško, yra psichopatas bei gali kažką dar nuskriausti. Policija praneša, jog sužinojus kažką apie jį, ragina pranešti kuo skubiau Policijai bei jokiu būdu prie jo nesiartinti.

XoDf4un.png

ZjwyxmR.png

[Žurnalistas] - Sveikas, Greg_Solberg. Kaip tau sekasi?
[Pašnekovas] - Na puikiai, ką tik po žvejybos grįžau.
[Žurnalistas] - Pastebėjome, jog įsigijote Žuvininkystės įmonę, tai pradžiai norime paklausti kiek mokėjote ir kodėl nusprendėte jį įsigyti?
[Pašnekovas] - Mokėjau 10,3 milijono serverio valiutos. Nusprendžiau įsigyti todėl, kad užsidirbti pinigų.
[Žurnalistas] - Kaip įmonei sekasi, ar turite pakankamai žvejų savo įmonėje ir ar po truputį atsiperka jums šis verslas?
[Pašnekovas] - Na ties žvejais yra problema, nes jų beveik nėra, kalbant apie naujokus ir panašiai. Turiu apie 7 žvejų komandą su kuria daugelį laiko praleidžiame vandenyne, o naujokus toks vargas ir už tai gaunamas atlygis netenkina.
[Žurnalistas] - Kaip pačiam žvejyba, ar daug žvejote, kokį žvejo lygį turite?
[Pašnekovas] - Taip, žvejoju tiek, kiek turiu laisvo laiko. Šiuo metu esu 3 lygio žvejys.
[Žurnalistas] - Kokia jūsų yra strategija ties žmonių viliojimu į jūsų įmonę, labiau koncetruojatės ties žaidimu ar stengiatės kurti įdomias bei pritraukiančias temas?
[Pašnekovas] - Asmeniškai, kiekvieno nekviečiu, kad „ateik pažvejot“ ir panašiai. Na turbūt susidomi mano žvejybvietę, norėdami būti įrašytais į mano geriausių darbuotojų sąrašą.
[Žurnalistas] - Jeigu galite, trumpai papasakokite apie pačią žvejybos sistemą, kad skaitytojai, kurie nėra žvejoję, žinotų kaip viskas veikia.
[Pašnekovas] - Viskas gan paprasta. Kaip vadovas, turiu investuoti dalį pinigų sutartims. Tas sutartis gali žaidėjai savarankiškai pasirašyti, tuomet gauna laivą ir turi surasti bei sužvejoti toje sutartyje numatytą žuvį bei atitinkamą kilogramų kiekį. Surasti tas vietas kažkiek gali padėti komanda /sonaras.
[Žurnalistas] - Jeigu sutiktumėte nepatyrusį žvejį, ką patartumėte jam, kokią įranga labiau apsimoka įsigyti pirmiausia?
[Pašnekovas] - Patarčiau visiems pirkti ritę, nes mano ir mano komandos nuomone, ji labiausiai adekvačiausias daiktas panaudoti.
[Žurnalistas] - Jūsų paskutiniai žodžiai mūsų skaitytojams.
[Pašnekovas] - Kviečiu jus pažvejoti Fort Carson žvejybvietėje.
[Žurnalistas] - Ačiū už atsakymus ir nei žvyno, nei uodegos!

Taigi, norime padėkoti @Greg_Solberg už interviu. Ir žinoma, norime paminėti, jog šis žmogus yra pavyzdys kitiems įmonės savininkams, ne dėlto, kad davė mums interviu, mes jį pasirinkome šiam pokalbiui, nes kai žvejavome su Griffin_Lorenzas, jis mums daug padėjo ir visad viską pasakydavo, kaip daryti. Tad, visi kurie nežino kur žvejoti, siūlau rinktis Fort Carson žvejybvietę, nepasigailėsit.

KsMCCOW.png

„Naktinė pagalba“

Taigi, šiame numeryje bei ateities numeriuose vietoj reportažų bus kuriamas naujas formatas "Naktinė pagalba". Kadangi reportažuose kartais būdavo nuobodu klausytis kažkokių naujienų, tai sugalvojome kažką juokingesnio sukurti. Gero žiūrėjimo, galite vertinti bus komentaruose.

KsMCCOW.png

Taip pat, ieškome sporto komentatoriaus, koks formatas bus dar nežinome, galbūt kursime video, galbūt rašysime kaip skiltį.

Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone(aukcionui), galite kreiptis į mane arba @Griffin_Lorenzas. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute arba komentaruose.

Jeigu yra norinčių prisidėti prie mūsų naujų numerių kūrimo, galite prisijungti prie mūsų "GreenNight" klubo.

Sekantį numerį, t.y. šeštąjį numerį stengsimės kuo greičiau išleisti su naujovėmis!

Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda

Redaguota Jim_Miller

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.