Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

PASIŲLYMAS DĖL ŽVEJYBOS

Greg_Solberg

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Greg_Solberg
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip žvejybos asociacijos vadovas REIKALAUJU KAD IŠTRAUKTI ŽUVĮ REIKĖTŲ TIK SU SPACE KLAVIŠU. NES YRA DAUG ŽAIDĖJŲ KURIE SKUNDŽIASI KAIP PER SUNKU YRA IŠTRAUKTI ŽUVĮ O SPACE KLAVIŠO SPAUDINĖJIMAS BEI JO SUGRAŽINIMAS YRA SVARBIAUSIA. LABAI SUDĖTINGA VISA LAIKAI ŽIŪRĖTI I MONITORIU KAD PAGAUTI 0.70kg ŽUVY. TAD JEIGU JUS PRITARIAT BEI BALSUOJAT ŽAIDĖJAI UŽ ŠITĄ PASIŪLYMĄ RAŠOT UŽ ARBA KITAIP SUREAGUOJAT I SITA TEMA. SERVERIO ADMINISTRACIJA JEIGU MANOT KAD TAI ATRODYS BUGINIMAS TIKRAI PRIEŠTARAUJU GALITE PADARYTI TAI KAD ŽVEJAMS METYTŲ AFK LENTELE TAIP IŠVENGDAMI BUGINIMU.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Padėtų serverio žaidėjams pataupyti jų akis :0
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): nereike

SVARBIAUSIA IRA IŠREIKŠTI NUOMONE TAD LAIKIU JŪSŲ NUOMONĖS

Redaguota Greg_Solberg

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visiškai sutinku su Greg'o nuomone! Po update ką pirmą išbandžiau tai žvejybą, nes atrodė kažkas ,,wow", bet kai žuvys pradėjo kibti, nors ir kiek laiko lošiu ,,samp" reakcija taip pat nėra prasta, bet kai reikėjo ištraukti žuvį, teko nemažai paplušėti. Manau, kad naujiems serverio žaidėjams, arba ,,samp" žaidėjams tai yra tikrai pernelyg sudėtinga, bei labai išvargina nuolatinis įsitempimas bei žiūrėjimas į monitorių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.