Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kara_Wsup prašo paramos

Kara_Wsup

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kara_Wsup
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Serverio žaidėja esu nuo 2020 02 05.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Šis serveris yra man pirmas, todėl tik kelias dienas.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?:  Apie šį serverį sužinojau iš savo draugų.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?:  Kitame serveryje nesu buvusi.
Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Tikriausiai šiuo metu apmokymų nėra 🤔 tačiau skaityti apie serverio informaciją buvo įdomu.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Pačioje pradžioje teko šiek tiek dirbti gaisrinko pareigose, vėliau valytojų. Darbai buvo šiek tiek nuobodoki, tačiau greitai perėjau prie picerininkės darbo, kuriame turiu tikslą surinkti visus darbo pasiekimus. Šis darbas yra pakankamai pelningas, daug bendravimo su kitais serverio žaidėjais. Taip pat teko padirbėti gamykloje. ( Nuobodoka haltūrkė xD )
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?:  Pačioje pradžioje naudojausi /gps.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Kolkas taip, kadangi dar sunkoka įsiminti kai kuriuos objektus, tačiau stengiuosi priprasti 😌
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?:  Pradžioje buvo keli pavieniai atvejai, tačiau vėliau buvo keli serverio žaidėjai, kurie be perstojo žudė ir neleido normaliai žaisti serveryje.
Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?:  Manau, jog tikrai pakanka. Visada galima išsikviesti taksi. :) 
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  Teko. Pagalba buvo suteikta greitai bei aiškiai.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?:  Teko ir į iškvietimą buvo sureaguota greitai.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Serveryje informacijos kiekis yra pakankamas. 
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Kaip naujokė galiu pasakyti, jog kažkokių labai neaiškių problemų man neiškilo, todėl, manyčiau, kad naujokui įsitvirtinti nėra sunku. Ypač, kai supa pakankamai draugiški serverio nariai :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.