Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Minusinis_Ateivis

Jeremy_Morgan

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Jeremy_Morgan
2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: @Minusinis_Ateivis
3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: Tyčinis /kill naudojimas be priežasties.
4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: https://streamable.com/31qf5j

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas, kaip matau nesupratai mūsų raginimų dėl išėjimo ir perspėjimų apie kill komandą. Kaip ir anksčiau, taip ir dabar jei žaidėjas buvo ir yra sekamas ir jis įbėga į savo namus, jis turi išeiti kai policija to prašo, jei neišeini yra panaudojama komanda /kill ir esi pasiimamas iš hp. Prie to paties, policija neturi tiek daug laiko kaip tau atrodo ir nežada taikstytis su tavo nesąmonėmis. 
Jei žaidėjas neišeina geranoriškai ir slapstosi savo namuose nuo policijos, nukillinama, pasiimama iš hp ir sudedama visi įtarimai ir prie to paties Reikalavimų nevykdymas. Gero vakaro.
https://streamable.com/jt4w4w

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nėra taisyklių ar apribojimų, kodėl negaliu slėptis savo lūšnoje. Administratoriaus komandas panaudojai negarbingai ir neatsakingai. Palengvinai žaidimą panaudodamas /kill komandą, ko pasekoje atsidūriau ligoninėje. Ne visi turime tokias privilegijas naudoti tokias komandas, būkime lygūs ir niekas neverks dėl administratoriaus taisyklių pažeidinėjimų. Atleiskite, jei serveris per 2/3 metus nesugebėjo sukurti įvairesnių patobulinimų susijusia su policijos sritimi, tai ne mano problemos. Siūlyčiau rimtai apsvarstyti ir apgalvoti administracijai šį papeikimą.

Taipogi, nepamirškime šio vakaro įvykių. Rytoj žaidėjas Titas_Moretti įkels įrodymus, kuriuose tu jį užšaldei be priežasties. Tai tik įrodo, kad tu nesi vertas administratoriaus posto, o tik bandai pasinaudoti statuso privilegijomis ir palengvinti žaidimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pabrėšiu dar kartą, kad policija neturi laiko tavo nesąmonėms ir nežada taisytis su tavo išgalvotom taisyklėm, visiem taisyklės vienodos, prisidirbai, tai ir mokėk atsakyti, o ne slėptis savo lūšnoje, būk vyras. Kiekvienas Administracijos ar kitų žaidėjo priimtas sprendimas, bausti ar naudoti kitas komandas yra pagrįstas, nieko nėra daroma be įrodymų, kai pats Administracijos narys gali būti baudžiamas. 
Prie to paties, žaidėjai nėra stebimi ir šaldomi be priežasties, labai lauksiu tavo tariamojo "draugo" papeikimo, PRIMINK, kad įrodymai galioja 24h. Viso.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Taisyklių neišsigalvoju, o tik norėčiau tokias pamatyti, kad /kill komandą prieš mane buvo panaudota teisingu atveju. Neturiu daugiau ką pakomentuoti, lauksiu administracijos sprendimo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Namai nėra skirti tam, jog žaidėjai jais naudotųsi tokiomis situacijomis. Jeigu tai būtų viena iš namų paskirčių, tokiu atveju ir teisėsauga turėtų alternatyvą patekti į užrakintą namą, ko šiuo metu iš sistemos pusės išpildyta dar nėra. Pagal susitarimą, tokiose situacijose administratorius turi įspėti, jog žaidėjas išeitų iš namo, kitu atveju bus nužudytas su administratoriaus komandomis ir įtartas už pareigūnų reikalavimų nevykdymą. Jeigu įtariamasis žaidėjas atsisako išeiti iš namo, tokiu atveju administratorius gali panaudoti /kill komandą.

Administratorė nebus baudžiama,
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.