Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Express News ' #3

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

Rm1OWkX.png

Turinys:
1. Nauja pinjata
2. Kokaino verslas
3. Kita

Nauja pinjata

3P5vNnr.png

Neseniai atnaujinta pinjata, kas pasikeitė? Nuo šiol į pinjatą nebereikia šaudyti ir Jums patiems nieko turėti nebereikės. Norint daužyti pinjatą Jums reikės spaudinėti dešinijį pelytės mygtuką. Šioje pinjatoje laimėtojuj prizas nebe 5.000€, o 500€ bei 60xp, o nelaimėjusiems dar mažiau. Tačiau iš viso yra 40 pinjatų kurios atsiranda skirtingose vietose kaimelių ribose, po jų sunaikinimo ji atsiranda po 1 valandos.

w32zPda.png

 

Kokaino verslas

Tik atsinaujinus serveriui nemažai žaidėjų matydavome skinant augalus kokainui gaminti, vieni kaupė, o kiti pardavinėti ir pelnytis, štai ir intervių su vienu iš tų kuris bandė pasipelnyti.

Intervių su Cornall_Worden

Aš: Labas vakaras. Mūsų ryšiai pranešė, jog užsiimate ar užsiiminėjote kokaino verslu ar tai tiesa?
Atsako: Sveiki, Jūsų šaltiniai nepamelavo, šia verslo "šaka" užsiėmiau nuo serverio atnaujinimo dienos, tačiau pelningų dienų vis mažėjo ir teko nuo jos atsiriboti.
Aš: Kodėl nusprendėte kokainą pardavinėti, o ne kaupti?
Atsako: Iš tiesų, tik pradėjęs skinti "dieviškąsias žoleles" planavau, kad jas kaupsiu ir laikysiu savo reikmėms, bet viliojančios juodosios rinkos kainos privertė mane persigalvoji ir pagalvojau: "kodėl man nepabuvus baryga?".
Aš:. Kai užsiimdavote tokia veikla, kiek laiko atiduodavote per dieną šiam verslui?
Atsako: Tiksliai atsakyti į šį klausimą negaliu, bet tikrai netrumpai, visgi norint užimti svarbią vietą rinkoje reikia nemenkai paplušėti 
Aš: Kas sunkiausia/vargingiausia buvo šiama versle? Ar būdavo kokių problemų ar kokios Jūsų klaidos kuriomis norėtumėte pasidalinti?
Atsako: Sunkiausia, kaip bebūtų keista, rasti šiuo verslu susidomėjusį asmenį, kuris nupirktų tavo "vaišes". Negaliu pasakyti, kad kokaino gamybos kelias lengvas, labiausiai varginantis darbas - "namelio šildymas" (paskutinis kokaino gamybos etapas vagonėlyje). Jame praleidžiama labai daug laiko, ta vieta tampa kaip tavo namai ir dauguma jaunųjų entuziastų šiame etape palūžta.
Aš: Ar pasipelnete iš kokaino tiek kiek tikėjotes ar per mažai pagal skirtą laiką šiam verslui?
Atsako: Pagalvojus, kiek dienų buvo praleista prie šių "gėrybių", atlygis už jas tikrai nėra proporcingas, bet ką padarysi, taip jau veikia ekonomika... Kainos pakelti negali, kadangi yra daugybė kitų "verslininkų", kurie jos nesiruošia keisti, o žmonės ieško pigiausio varianto :) 
Aš: Ar galite atskleisti kokią sumą išviso esate pasipelnes?
Atsako: Nei daug, nei mažai - 300 tūkstančių.
Aš: Kiek pirkėjų/klientu turėjote ar klientai buvo pastovūs ar ieškodavote random kam parduoti?
Atsako: Šiame versle svarbiausia turėti pastovų pirkėją, kadangi ieškodamas žmonių, kuriems galėtum parduoti savo kokainą, sugaišti begales laiko, kuris galėtų būti išnaudojama daug pelningiau. Ties šiuo klausimu man labai pasisekė, kadangi geras draugas sutiko pirkti mano gaminamą produktą.
Aš: Ar dažnai turėdavote reikalų su Policija užsiimdamas tokia veikla?
Atsako: Nė karto, jeigu turi pažinčių, tai Policijos nėra ko bijoti 
Aš: Ir tuomet paskutinis klausimas ar siūlytumėte kokaino gamybą - pardavimą kitam žaidėjui? Bei gal turite kokių patarimų naujam dyleriui?
Atsako: Kiekvienam norinčiam siūlau išbandyti šį verslininkavimo būdą ir pajusti savo kailiu, kokia yra kokaino gaminimo kaina, o svarbiausias patarimas Jums - prieš pat pradedant nešvarius darbelius, susiraskite žmogų, kuriam galėsite parduoti savo darbo "vaisius", sėkmės.

 

w32zPda.png

 

Direktoriaus prižiūrėtojo užduotys grįžta!

Po paskutinės DP užduoties kuri buvo gegužės mėnesį jokių naujienų apie šį dalyką nebuvo skelbtą viešai, tačiau iki šiandienos. Kai Hitautas_White savo būsenoje paskelbė apie grįžtančią DPu. Daugiau informacijos apie DPu.
Hitautas_White būsena:
Labas vakaras,
DPu grįžta, apie pradžios datą firmų vadovai buvo informuoti daugiau kaip savaitę prieš, todėl laiko paruošti savo firmas turėjo pakankamai, tikiuosi jūs, žaidėjai esat taip pat pasiruošę. Pradžios data 2021.02.14.

 

w32zPda.png

 

Lagaminėliai

AY39jn0.png

Po atnaujinimo atsirado nauja pramoga/užduotis žaidėjam - tai lagaminai. Jį serverio Pagr. Administratorius gali nustatyti betkokioje vietoje, žaidėjui radus lagaminą jis turi ant jo atistoti ir paspausti „Y“ raidę, tuomet išmetą lentelę ir turite įvesti kodą, o kodą galite rasti ten kur projekto administracija įkėlė informaciją apie būtent šį lagaminėli „Facebook, forume ar net discord“ platformose, suvedus kodą galėsite gauti prizą, tačiau dažniausiai norint atsiimti prizą reikia pražaisti tam tikrą kiekį minučių serveryje bei lagaminų skaičius yra limituotas. Šie lagaminai pagal buvusius lagaminus yra daromi kas antrą dieną.

 

w32zPda.png

 

Nemokamos reklamos/skelbimai:

Neturi laiko kelti ridos? Naudokis ridos kelėjų paslaugomis „GreenSideWheels
Trae_Young kelia ridą „GreenSideWheels“ ridos kelimo centre bei pažada Jums kokybiškas bei greitas paslaugas
Rokas_Lays ieško 200m verslo
Don_Haris parduoda transportą „Bullet“ su juoda reta spalva bei mega ratais - Kaina 350.000€
Hot_Rembo parduoda L.Reta aksesuara „Balaclava1“ - Kainą siūlykite
Mantis_Mantas parduoda „Bullet“ su 233/166ID bei switch ratais - Kaina 300.000€

 


Nuotraukas redagavo - @Everett_Sanchez

 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.