Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kaip dalyvauti darbo su pakvietimu atrankoje?

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

INFORMACIJA
Tema yra skirta supažindinti mažiau patyriusius žaidėjus GreenSide ar „SA-MP” pasaulyje su darbais su pakvietimais ir atrankų į juos procesu ir veiksmų eiga. Kiekvienai atrankai yra svarbios pačio darbo bei kitos vadovų iškeltos žinios, ypač tos kurios yra susijusios su sistemomis kurios papildo firmos darbuotojų kasdienybę, kitaip pasakius - duoda kitokios veiklos ir tikslą firmoje. Prieš dalyvaujant yra rekomanduojama išmokti reikalaujamas darbų temas bei firmų nuostatas, kurias galite rasti „Darbai” skiltyje.

SVARBIOS TEMOS IR SKILTYS
Žemiau rasite nuorodas į svarbias skiltis kurios jums padės dayvaujant atrankose.

ATRANKŲ TIPAI
Mūsų projekto darbai su pakvietimu turi dviejų tipų atrankas,

  • Atranka forume, žaidėjas norintis dalyvauti privalo atitikti vadovų iškeltus reikalavimus ir užpildyti pateiktą šabloną.
  • Atranka žaidime, žaidėjas norintis dalyvauti privalo atitikti vadovų iškeltus reikalavimus ir atvykti į nurodytą vietą, tuomet prisijungti į „teamspeak3” platformą ir ateiti į mūsų projekto serverį (IP adresas: ts.greenside.lt).

 

KAIP SUŽINOTI APIE VYKSTANČIĄ ATRANKĄ?
Paspauskite žemiau esantį „išskleisti paslėptą turinį” mygtuką.

Spoileris

KAIP SUŽINOTI APIE VYKSTANČIĄ ATRANKĄ?
Sužinoti apie visas šiuo metu ir greitu metu vykstančias atrankas galite žaidime bei forume. Pagrindiniame forumo puslapyje, dešinėje pusėje galime rasti „Artimiausi įvykiai” skirtuką.
dm8eYI4.png

 

Mūsų serveryje, nuvykę į (/gps > Darbo birža), ir užlipę ant „Greenside vykstančios darbų atrankos” ikonėlės, galite rasti informaciją apie atrankas. Serveris taip pat kas 15 minučių visiems esantiems žaidėjams praneša vieša žinute apie atrankas.
PJfOSc1.png

 

KAIP DALYVAUTI FORUMO ATRANKOJE?
Paspauskite žemiau esantį „išskleisti paslėptą turinį” mygtuką.

Spoileris

KAIP DALYVAUTI FORUMO ATRANKOJE?
Pirmiausia, privalote susirasti skiltį pavadinimu „Darbai” ir spausti žalią mygtuką „Atidaryti skiltį”.
Ls5ryzg.png

 

Atidarę skiltį matysite 6 sub-skiltis, 5 iš jų yra darbų, šiam pavyzdžiui naudosime Policininkų darbą. Pasirinkę darbą į kurį norite pildyti spauskite mygtuką „Atrankos,”.yEmrMS2.png

 

Paspaudę „Atrankos,” pateksite į sub-skiltį kurioje yra visos buvusios ir šiuo metu vykstančios atrankos, bei jų rezultatai. Pasirenkę šiuo metu vykstančios atrankos temą, ją atidarykite.
2nVYmU5.png

 

Atidarę temą, būsite supažindinti su tema, atrankos taisyklėmis ir reikalavimais bei šablonu į kurį privalėsite atsakyti.
UYxx3qM.png

 

Nusikopijavę šabloną eikite į temos apačią kur rasite laukelį kuriame galite pateikti savo anketą į darbą. Paspaudę ant „Atsakyti” laukelio galėsite atsakyti į temą, tuomet įklijuokite nukopijuotą šabloną ir atsakykite į pateiktus klausimus nepažeidžiant nurodytų taisyklių.
DC1dHGt.png

 

Atsakę į visus pateiktus klausimus, spauskite žalią „Rašyti atsakymą” mygtuką jog pateikti savo anketą firmų vadovams.
RKrZc4R.png

 

KAIP ŽINOTI AR SĖKMINGAI PATEIKIAU SAVO ANKETĄ?
Sekmingai pateikta anketa atrodo štai taip, kuomet rašyti į ją nebegalite, virš anketos matote žodį „Paslėptas”, taip suprasite jog išsiuntėte savo anketą. Jūsų komentarą su pateikta anketa matys tik firmos vadovai, komandos nariai ir projekto administratoriai.
aUKlBfo.png

 

KAIP DALYVAUTI ŽAIDIMO ATRANKOJE?
Paspauskite žemiau esantį „išskleisti paslėptą turinį” mygtuką.

Spoileris

KAIP DALYVAUTI ŽAIDIMO ATRANKOJE?
Pirmiausia privalote sulaukti vadovo viešos žinutės pranešimo apie vykstančią atranką ir jos lokaciją.
8MA3t6f.png

 

Atvykę į nurodytą vietą, atsidarykite „teamspeak3” programą ir junkitės prie mūsų serverio (IP adresas: ts.greenside.lt). Prisijungę, ateikite į darbo „AFK kanalas” ir laukite kol jus pakvies firmos vadovas apklausai.
OTv6IB4.png

 

 

KAIP SUŽINOTI AR PATEKAU Į DARBĄ?
Pasibaigus forumo atrankai, vienas iš firmos vadovų pakomentuos atrankos temą arba sukurs naują, kurioje surašys visų patekusių į firmą atrankos dalyvių slapyvardžius (Vardas_Pavarde). Jeigu nęsate patekusiųjų sąraše, sėkmė nenusišypsojo, vadinasi kažko trūko, ko būtent, galite visuomet pasiklausti firmos vadovų. Jeigu jūsų slapyvardis yra patekusiųjų sąraše, tolimesnius nurodymus jums pateiks firmos vadovas.

Pasibaigus žaidimo atrankai, vienas iš firmos vadovų apklausus visus atrankos dalyvius priims sprendimą ką priimti ir ką ne, apie rezultatus sužinosite „Teamspeak“ serverio, atitinkamo darbo kanale, arba susisiekus asmeniškai su vienu iš firmos vadovų. Jeigu nęsate patekusiųjų sąraše, sėkmė nenusišypsojo, vadinasi kažko trūko, ko būtent, galite visuomet pasiklausti firmos vadovų. Jeigu jūsų slapyvardis yra patekusiųjų sąraše, tolimesnius nurodymus jums pateiks firmos vadovas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.