Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pasiūlymai serveriui - #1

Jizzy_Black

Įdomi žaidėjų nuomonė  

43 balsai

  1. 1. Pirmas pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  2. 2. Antras pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  3. 3. Trečias pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  4. 4. Ketvirtas pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: serveryje žaidžiu gan ilgą laiką, tačiau pastebėjau vieną dalyką - daug kas vertina transporto priemonių ridą ir dėl jos yra pasiruošę už transportą permokėti du ar net tris kartus, nors pačiame žaidime iš jos realios naudos kaip ir nėra. Atradus šiek tiek laisvo laiko ir įgavus vilties, jog kito atnaujinimo nebereikės laukti kelerius metus, nusprendžiau pasidalinti keliomis idėjomis, kurios kurį laiką sukasi galvoje. 1. tr.pr. kėbulo stiprinimas ridos atžvilgiu - pasiekus atitinkamą ridą automobilyje / motocikle, jo savininkas mechanikų dėka galėtų įmontuoti kėbulo stiprinimo patobulinimą, kuris leistų automobiliui palaikyti jo maksimalų greitį esant 500 HP ir mažesnei būklei. Preliminarus pavyzdys -  automobilis pasiekė 1000 kilometrų ridą, jo savininkas įgauna galimybę įmontuoti pirmo lygio kėbulo stiprinimo patobulinimą - tai padarius, automobilis maksimalų greitį galėtų išvystyti turėdamas 450 HP ir daugiau. Nuosekliai, pagal ridą, būtų galima įdėti ir įmantresnį kėbulo stiprinimo patobulinimą - 2000km - 2 lygis (400 HP ir daugiau), 3000km - 3 lygis (350 HP ir daugiau) ir t.t. || 2. Kylant ridai, didėtų ir bagažinės tūris - sistemos veikimas vyksta panašiu principu, kaip ir ką tik aprašytoje pirmoje idėjoje. Automobiliui / motociklui pasiekusiam 1000 km ridą, savininkas, mechanikų dėka, galėtų įmontuoti bagažinės dydžio patobulinimą, kuris leistų bagažinėje laikyti didesnį kiekį ginklų. Pavyzdys: automobilio rida nesiekia 1000 km - bagažinės tūris toks pat, kaip ir dabar. Automobilis pasiekia 1000 km ridą - savininkas įgauna galimybę įmontuoti bagažinės dydžio patobulinimą, tai padarius, kiekviename bagažinės slot'e telpa po + 100 pasirinkto ginklo kulkų. Pasiekus 2000km ridos - bagažinės dydį galima dar labiau padidinti, dar + 100 pasirinkto ginklo kulkų kiekvienam slot'ui (viso +200 pasirinkto ginklo kulkų kiekvienam bagažinės slot'ui).
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: transporto priemonių ridos įgautų didesnę naudą, nei turi dabar, atsirastų naujos veiklos mechanikams, pakiltų didelę ridą turinčių tr. priemonių vertė.


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: plėstis nėra kur - siūlau, jog medicinos pažymos galiojimui einant į pabaigą (likus 6-12 valandų iki pasibaigimo), „chat“ laukelyje žaidėjas matytų pranešimą - „Jūsų medicinos pažymėjimas baigs galioti po x minučių, nepamirškite pasirūpinti nauju.“ Pranešimas būtų rašomas kas 30 minučių (taip pat kaskart žaidėjui naujai prisijungus į serverį).
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: žaidėjams būtų patogiau orientuotis kada baigia galioti jų medicinos pažyma (pripažinkime, retas kuris jungiamės /info lentelę, kad patikrinti jos galiojimo laiką, o kai kurie išvis pamirštame apie pažymos egzistavimą iki tol, kol ji nesibaigia). Paprastas naudingumo pavyzdys: pareigūnas gaudo bėglį, pasitaiko patogi situacija peršauti padangas, pareigūnas išlipa tai padaryti, peršauti padangų nepavyksta, tenka bėglį vytis toliau, tačiau pareigūnas to padaryti nebegali, kadangi baigėsi medicinos pažyma ir jis nebegali sėsti už darbinės tr. pr. vairo. Rezultatas - bėglys pabėgo. „chat“ laukelyje matant, jog pažymos galiojimo laikas baigiasi, darbuotojas, prieš pradėdamas darbą, įsigytų naują.


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: komandos /slepti pasirinkimų išsaugojimas po atsijungimo. Asmeniškai man, kiekvieną kartą prisijungus atsibodo vėl keisti nustatymus /slepti komandoje bei išjunginėti nenaudingus pokalbių kanalus ir kt.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: paprasčiausias laiko sutaupymas, patogesnis komandos veikimas.


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: juodasis telefono sąrašas  (/js). Manau ne retam žaidėjui į žinutes rečiau ar dažniau įvairaus plauko jaunuoliai ar tiesiog veiklos pritrūkę žaidėjai pradeda rašyti / įrodinėti savo konspiracijos teorijas, kurios yra visiškai neaktualios, tačiau negalite išjungti telefono, kadangi tuo pat metu komunikuojate su kitu / -ais serverio žaidėjais. Mano pasiūlymas telefono funkcijose (/telefonas) pridėti papildomą komandą - /js (juodasis sąrašas), į jį telefono savininkas galėtų įrašyti 3 asmenis (skaičius pavyzdinis), kurie net ir laikant telefoną įjungtą, negalėtų susisiekti su juos į sąrašą įtraukusiu žmogumi. Parašius komandą /js ekrane atsirastų GUI lentelė su trimis laisvais laukeliais (slot'ais), kuriuose parašyta „Vieta laisva“, paspaudus ant pasirinkto laukelio, atsirastų nauja GUI lentelė, kurioje reikėtų įrašyti nepageidaujamo asmens žaidimo vardą_pavardę, kurį norima užblokuoti. Tai paspaudžius, spaudžiame enter / išsaugoti ir žaidėjas yra užblokuojamas, o tekstas „Vieta laisva“ pakeičiamas į įrašyto žaidėjo vardą_pavardę. Be abejo, reikalinga ir funkcija, kuri leidžia žaidėją iš aptarto sąrašo panaikinti.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: galimybė žaidėjams lengviau komunikuoti tarpusavyje (telefonu) išvengiant nepageidaujamų žinučių / skambučių.

 

[!] Visų pasiūlymų skaičiai / vienetai / rida / slotai ir kt. tik pavyzdiniai.

Redaguota Jizzy_Black

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ties transportu pritarčiau tik dėl bagažinės talpos, bet negaliu prižadėti, jog tai bus išpildyta. Medicinos pažymos priminimą galima padaryti kaip ir su asmeniniu transportu, jog įlipus į tr. priemonę būtų išmetama lentelė, kurioje būtų priminimas. Kas susiję su „/slepti“ bus įgvendinta sekančiame versijos atnaujinime. Dėl „blacklist“ taip pat sutikčiau. Turim planuose atnaujinti keletą „/telefonas“ funkcijų, tad bus galima pridėti ir šią.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.