Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

KET taisyklės

Saulius_Guest

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Saulius_Guest
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Norėčiau pasiūlyti grieštinti taisykles arba statyti pertvaras užtikrinti saugiam eismui. Dar galėtų būti prie kiekvienos sankryžos šviesoforai ,kurie  degant raudonam šviesoforo signalui stabdytų automobilį iki kol užsidegs žalia šviesa. Policininkai galėtų statyti stacionarius trikojus. Žaidėjai nežinotų kur ir kada jie yra statomi. 
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau įgyvendinus šiuos dalykus mažiau būtų susidurimų su kitu žaidėju tai užtikrinant saugų eismą.
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

Redaguota Saulius_Guest

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Skaitant pirmą sakinį su šviesoforu, tiesiog galvojau, kad atėjęs iš kito projekto, nori jį įgyvendinti ir čia. Dėl stabdymų visiškai nesutinku, kokia iš to prasmė? Ir be šviesoforų išsukus iš sankryžų gali ramiai nuvažiuoti toliau, o dar laukti kol užsidegs žalia šviesa tikrai būtų nekažką, kur esi matęs šviesoforų prie kiekvienos sankryžos? Kam jų tiek daug? Dėl trikojų įdėja gal ir nebloga, tačiau nemanau, kad įgyvendinama, galėtum plačiau aprašyti savo pasiūlymą ir ties šviesaforais ir ties trikojais, t.y plačiai papasakoti kaip veiktų tie trikojai, kas juos galėtų statyti (kalbu kokio rango žmonės, ar panašiai). Ties šviesoforais irgi galėtum daugiau paaiškinti, kokiose sankryžose jie būtų privalomi, nes tiesiog pristačius jų belekur būtų mėsmalė, tokia mano nuomonė, galite mane teisti galite ir ne. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.