Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Valytojų ir Gaisrininkų pasiūlymai

Mantas_Honey

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Mantas_Honey
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Apie darbus be pakvietimų.Visi žinome,kad beveik visi žaidėjai dirba darbus kur yra nenuobodu, tokius kaip ūkininkai, picerininkai. O valytojų darbe ir gaisrininkų nėra interjėro. Būtų visai neblogai,jei ir šiuose darbuose būtų interjerai, kur būtų galima viduje dirbti.Valytojai - Galėtų kažką su šiukšlėmis atlikti pastato viduje, pvž paimti , supakuoti, nunešti. Gaisrininkuose galėtų idėja būti panaši.Kiek žinau apie tai yra daug rašyta, net ir naujokų paramoje, kad nuobodžiausias darbas yra valytojai, ir niekas ten nenori dirbti. Ir pastebėjau iš youtube,kad valytojų darbas ilgą laiką buvo neliestas ir nekeistas.O dar dėl gaisrininkų, manau būtų neblogai pridėti daugiau interjerų vidaus gesinimui, nes tas  vienas atsibodęs visiems, jau atmintinai gali žinoti kur bėgti, kur gesinti. Būtų įdomiau, jei būtų bent trys skirtingi.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Serveryje atsirastu daugiau  žaidėjų valytojų, bei gaisrininkų darbe daugiau. Nes dabar dominuoja ūkininkai, ir picerininkai, o darbas valytojai- nuobodus, ir kai istoji į darbą, ten būna tik keli žaidėjai. O kituose po 10-15.
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):Žinau,kad šis update būtų sunkus,ir gal savininkas nenori apsiimti, bet čia nemanau,kad yra skubu, galime palaukti. Visiems žaidėjams būtų į naudą manau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.