Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

- KUO UŽSIIMATE REALIAME GYVENIME? -

Danielius_Yoko

Rekomenduojamas pranešimas

Sveikučiai draugai, baiginėju 12-tą klasę ir labai įdomu būtų išgirsti, kuom užsiimat gyvenime, koks panašiai mėnesinis atlyginimas, ko prireikė, kad tuom užsiimtumėt, ką veikėt po 12-tos klasės, ką studijavot, kurioje šalyje dirbat, kaip pats darbas + ir - . Taip pat papasakokit savo nuomonę apie egzaminus ar būtiną juos išlaikyti aukštam, minimaliam balui ar išvis išlaikyti nebūtina, kad turėti labai gerą ateitį. Pateiksiu šabloną apačioje, kad būtų lengviau suprasti kokios informacijos noriu, jeigu norite galite rašyti ir ne palei šabloną. Ačiū už jūsų laiką, geros dienos draugai!

 

Šablonas

1. Kiek jums metų?: 

2. Kuo užsiimate gyvenime?:

3. Koks jūsų atlyginimas?: 

4. Ar jūsų darbui/veiklai/užsiėmimui reikalingas kažkoks išsilavinimas, jei taip koks?: 

5. Ar daug pastangų reikėjo, kad gauti šitą darbą?: 

6. Ar būtiną žmogui išlaikyti 12 klasės egzaminus, kad susikurti gražią ateitį, gauti gerai apmokamą darbą ir išlaikyti šeimą?: 

7. Ar žmogus Lietuvoje be mokslų gali gerai uždirbti jūsų manymų? [Pagrįskite savo nuomonę]: 

8. Kokie darbo pliusai ir minusai?: 

 

how-seos-the-sales-team-can-drive-busine

Danielius_Yoko

Redaguota Danielius_Yoko

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Kiek jums metų?:  24 metai ir 11 mėnesių.

2. Kuo užsiimate gyvenime?: Šiuo metu, paskutiniąją savaitę dirbu valstybės tarnyboje, tačiau dėl paskelbto karantino esu priverstas būti namie, o dirbu VĮ "Regitra" įmonėje, o 03 01 pradėsiu dirbti ARV Auto vairavimo instruktoriumi.

3. Koks jūsų atlyginimas?: 1300€ į rankas + premijos.

4. Ar jūsų darbui/veiklai/užsiėmimui reikalingas kažkoks išsilavinimas, jei taip koks?: Žinoma, kad taip, minimum aukštasis neuniverstitetinis ir pageidautina, kad būtų susijęs su transportu. 3333ee3f3a368d55a499af6c672b2ace674.png pridedu kam įdomu pamatyti, kokia būna atranka į VĮ "Regitra"

5. Ar daug pastangų reikėjo, kad gauti šitą darbą?: Labai, 2 mėnesius vyksta atranka ir tik 30% kandidatų patenka.

6. Ar būtiną žmogui išlaikyti 12 klasės egzaminus, kad susikurti gražią ateitį, gauti gerai apmokamą darbą ir išlaikyti šeimą?: Manau, kad ne tik 12 klasę, tačiau ir reikia daugiau, aš pats šiuo metu baiginėju magistrą ir žinau, kad ateityje turėsiu nuolatines pajamas, gal netgi didesnes nei dabar.

7. Ar žmogus Lietuvoje be mokslų gali gerai uždirbti jūsų manymų? [Pagrįskite savo nuomonę]: Manau, kad galima, tačiau reikia įdėti nemažai pastangų, kadangi Lietuvoje nėra aukšti atlyginimai, todėl svarbu žinoti ką darai ir kaip darai ir pasirinkti geriausią sritį, kurioje reikalingi specialistai. Aš pats didžiąją dalį gyvenimo dirbau automobilių servisuose, o paskutinė darbovietė prieš dirbant valstybės tarnyboje buvo BMW atstovas Lietuvoje. Svarbiausia yra siekti tikslų ir duosiu patarimą visiems, kurie nori gauti gerą darbą, tai nebijoti eiti į nemokamas praktikas, kad įgauti patirties, nes čia yra neįkainojama tai, ką gali suteikti įmonės, priimdamos jus praktikuotis įmonėse, ypač dabar, kai nereikia į mokslus patarimas ieškoti kokią norite įmonę ir bandyti siųsti CV, tačiau reikia jį susikurti ir turėti gerą motyvacinį laišką.

8. Papildomas punktas išreikšti nepaminėtoms mintims: 

Redaguota Volkswagen_Golf

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Kiek jums metų?:  20

2. Kuo užsiimate gyvenime?: Dirbu, kurjeris.

3. Koks jūsų atlyginimas?: 700+

4. Ar jūsų darbui/veiklai/užsiėmimui reikalingas kažkoks išsilavinimas, jei taip koks?: Ne.

5. Ar daug pastangų reikėjo, kad gauti šitą darbą?: Tiesiog reikėjo išlaukti akimirkos.

6. Ar būtiną žmogui išlaikyti 12 klasės egzaminus, kad susikurti gražią ateitį, gauti gerai apmokamą darbą ir išlaikyti šeimą?: Šiems dalykams kuriuos išvardinai manau, kad nereikia. Tačiau dėl savęs vertėtų.

7. Ar žmogus Lietuvoje be mokslų gali gerai uždirbti jūsų manymų? [Pagrįskite savo nuomonę]: Gali. Yra darboviečių kuriuose nereikia išsilavinimo, ir jame gali uždirbti daug daugiau negu minimumą. Tiesiog reikia ieškoti ir rasi.

8. Papildomas punktas išreikšti nepaminėtoms mintims: Galiu rekomenduot visiems eiti tarnauti į kariuomenę. Taip, kol eisi tuos 9 mėnėsius, gausi centus, tačiau pasilikus ir tęsti karjera toliau, galima uždirbti neblogus pinigus - 1000€+

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.