Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Keletas pasiūlymų žvejybai

Tomas_Bielka

2.1. idėja: Žuvies traukimo proceso palengvinimas (mygtukų sumažinimas)  

33 balsai

  1. 1. 2.1. idėja: Žuvies traukimo proceso palengvinimas (mygtukų sumažinimas)

    • Pritariu
    • Nepritariu
      0
  2. 2. 2.2. idėja: Pašaras

  3. 3. 2.3. idėja: Didėjantis ŽXP gavimas

  4. 4. 2.4. idėja: Žvejybos įrangos gerinimas


Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tomas_Bielka
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Matome, jog net ir surengtus didelį „event‘ą“ siekiant paskatinti žvejybą jau po kelių dienų žvejybos vietos tapo vėl gana tuščios ir vandenyne iš esmės gali sutikti visada tuos pačius veidus ir retkarčiais vieną kitą naujoką. Galime daryti prielaidą, kad šiuo metu yra apie ~10 – 30 pastovių žvejų. Turbūt ne tokius skaičius norėjosi matyti kuriant šią iš ties įspūdingą sistemą susietą su verslu. Deja, turbūt jau dabar galime daryti išvadą, kad sistema yra tiesiog per sudėtinga, ir žaidėjai pabandę pažvejoti nusprendžia, kad ji yra per sunki ir neverta tiek laiko ir pastangų, ir galima rasti geresnių būdų užsidirbti. Jau buvo rašytas ne vienas pasiūlymas, kaip būtų galima patobulinti/pakeisti šią sistema, kad ji pritrauktų daugiau žaidėjų, tačiau ar jos tikrai palengvintų žvejybą ir pritrauktų daugiau žvejų? Mano nuomone ne – ar tikrai reikiamų spaudinėti klavišų pakeitimas į rodykles palengvins žvejybos procesą? Labai abejoju, aišku čia yra mano nuomonė ir kitiems gali atrodyti kitaip. Na eisiu prie esmės, štai keletas idėjų, kurios iš esmės nepakeistų sistemos, bet ją palengvintų:

2.1. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano žiniomis niekas negražins žvejybos į vieno mygtuko spaudinėjimą, tačiau dabar reikia spaudinėti 3 ir iš ties (bent jau aš) dažnai juos sumaišau, kas lemia, kad žuvis dažnai nutrūksta. Taigi, siūlyčiau žvejybos procesą palengvinti padarant, jog kibimo procese reikia spaudinėti tik DU, o nebe tris mygtukus. Tada daug rečiau būtų sumaišomi mygtukai ir būtų mažiau nutrūkimų, kas pagreitintų žuvies gaudymo procesą ir taip jį palengvintų. Manau, tai padėtų pritraukti daugiau norinčių žvejoti.  Jog ši idėja išpildytų kitus norus, kad būtų galima žvejoti viena ranka mygtukai galėtų būti SPACE ir N arba ALT ir SPACE.

2.2. Antroji idėja yra paimta iš senosios žvejybos sistemos: sugražinti pašarą. Esmė tokia, jog nusipirkus maišą pašaro ir jį panaudojus kibimo taške, tam tikram laikui pvz. 30 min. kibtų 0.10 ar 0.20 didesnės žuvys (Laiką ir žuvies kibimo padidėjimą bei parašo kainą nuspręsite patys Serverio Savininkai pagal savo matomą ekonomiką).

Šią idėja dar galima būtų sujungti su Žvejybos įmonių savininkais, jog šį pašarą būtų galima nusipirkti būtent žvejybos įmonėje, o ne žvejybos parduotuvėje. Nusipirktą pašarą galėtum naudoti tik su žvejojant su tos įmonės kontraktu, kurioje ir pirkai pašarą. Tačiau, jog galėtum nusipirkti šio parašo iš žvejybos įmonės jo ten turėtų būti, o kad ten jo būtų, Žvejybvietės savininkas turėtų jo visada būti nupirkęs iš žvejybos parduotuvės. Taigi, tų įmonių savininkai, kurie yra neaktyvūs ir bus nepasirūpinę pašaru, jo įmonėje jo ir nebus, taigi žvejai rinksis kitą įmonę (tas pats principas kai su žvejybos kontraktais ar žuvies pardavimu – jeigu neaktyvus, tai ir neuždirbsi).  Galbūt net plėtojant toliau šia idėja, būtų galima padaryti, jog tą pašarą žvejybviečių savininkai galėtų šiek tiek keisti: keisti jo kainą žvejams, keisti galiojimo trukmę tam tikrose ribose ir keisti kiek padidės pagaunamos žuvies dydis tam tikrose ribose. Tačiau, tai reikėtų geriau apgalvoti ir pagrindinė idėja iš čia yra: Pašaras, kuris leistų pagauti kažkiek didesnes žuvis.

2.3. Gana dažnas žvejų diskusijų klausimas: Kodėl pasikėlus lygį žvejoti nei kiek nepalengvėja? Gaunamas atlygis taip pat nedidėja, tai koks tikslas keltis lygį? Tikėtis, kad kažkada pavyks pasiekti 10 lygį, kas atrodo sunkiai įmanoma ir tapti milijonieriumi kaip teigia savininkai? Pasikėlus lygį nepadidėja nei gaunamas ŽXP, nei greičiau prigaudai žuvies. (Iš tiesų pagaunamos žuvies dydžio ribos padidėja 0.10, tačiau pasunkėja jos ištraukimo procesas). Buvo atlikta keletas tyrimų, kuriuose buvo žvejojama 3 skirtingų kontraktų žuvis (1;2 ir 3 lygio), ir visi žvejybos procesai užtrukdavo vidutiniškai 50 min (200 kg). Taigi, daugumos nuomone, pasikėlus lygį, juk turėtų tapti lengviau žvejoti, o ne sunkiau? Juk norint pasikelti į dar aukštesnį reikia prigaudyti dar 1500 kg daugiau nei esamam lygiui reikėjo. Idėja būtų: už aukštesnio lygio kontrakto žuvis duoti ir daugiau ŽXP, dabar gaunamas kiekis yra 1ŽXP už 4kg žuvies, toks jis ir galėtų likti 1 lygiui, bet už 2 lygio žuvis duoti 1ŽXP už pvz. 3,8 kg, už 3lygio 1žxp duoti už 3,6 kg žuvies ir t.t. Arba daryti principu, kaip yra padaryta žvejybos parduotuvėje su įrangos palengvinimu: skaičiai didėja kas 2 lygius. Pvz.: Už 1 ir 2 lygio kontraktus duoti po 1žxp už 4kg; 3-4lygio kontraktus duoti 1žxp už 3,5 kg žuvies (ar kitas mažesnius skaičius nei 4kg)., ir t.t.  Tai padidintų gaunamų žxp skaičių ir palengvintų lygio kėlimąsi, kas paskatintų daugiau žmonių žvejoti.

2.4. Paskutinioji idėja susijusi su žvejybos įranga. Šiuo metu įranga kainuoja tikrai daug, bet juntama nauda iš jos yra nulinė arba minimali ir kaina tikrai neatitinka kokybės. 1 įrangos daiktas kainuoja 33 proc. kiek reikia to lygio licencijai t.y. 1/3. Kiek su kuo nepakalbi, kas turi nusipirkę įrangą ar nors vieną jos dalį visai nejaučia, kad nuo to būtų lengviau pagauti žuvį ar greičiau prigaudytų jos. Pats turiu 2 lygio ritę, bet žvejoju tiek pat laiko kiek ir be jos, jokio palengvėjimo nejaučiu. Tai idėja būtų tokia: kad tiesiog pagerinti įrangą, ta prasme, jog ji labiau padėtų, pvz. ritė 2 lygio pridėtų ne 2 proc. o 4 ar 6 proc. gal tada jaustųsi jos poveikis ir žvejyba palengvėtų ir jaustai, jog Žvejo XP iššvaistei ne veltui? Tas pats galioja ir su kotu bei masalu.

 

Taigi, tokios būtų mano idėjas, kaip būtų galima palengvinti žvejybos procesą ir taip sudominti daugiau žaidėjų žvejyba. Taipogi, aš neteigiu, kad reikia jų visų, tiesiog sugalvojau jų keletą, iš kurių būtų galima rinktis ir įgyvendinti Jums labiausiai patinkančią ar atrodančia naudingiausiai.

Prašome vertinti, kritikuoti ir papildyti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.