Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Express News ' #5

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

xcK1Jjg.png

Pirmasis šio mėnesio numeris, kokių naujienų turime nuo paskutinio numerio rasite apačioje!

Turinys:
1. Direktoriaus Prižiūrėtojo užduotis.
2. Medikų Direktorius.
3. Mechanikų valdžia.
4. Verslų aukcionai.
5. Žvejybos konkursas.
6. Q&A
7. Nemokamos reklamos/skelbimai.

 

Atspėk žodžius - Laimėk 6ID sanchez

G _ _ _ _      _ a _ _ _ _ _
Green Gardens


Žodis yra susijęs su žaidimu, viena iš GreenSide vietų, atsakymus rašykite komentaruose, o nugalėtojas bus paskelbtas apačioje

Asmuo atspėjęs žodį - @Ignas_Eox

w32zPda.png

Direktoriaus Prižiūrėtojo užduotis

Pries pora savaičių vykusi DP užduotis, mano nuomone buvo kol kas įdomesnė nei praėjusios, vien dėl naujų dalykų kaip „komiksų“ kurimas firmoms, pareigūnai turėjo ištirti „bylą“ kas tikrai labai nustebino. Iš šios DP užduoties jas įvykdė visos firmos kas yra tikrai šaunu ir pagirtina. Šioje DP užduotyje išviso dalyvavo 115 žaidėjų, o jau pasibaigus užduočiai atkrito 13 žaidėjų, galimai buvo išmesti arba patys paliko darbą.

Vykstant DP užduotims dažniau manau galėtume ir sulaukti daugiau žaidėjų serveryje.

w32zPda.png

Medikų Direktorius

Kovo 3 dieną liūdnos naujienos pasiekė medikų firmą, kai šios firmos Direktorius buvo nušalintas nuo savo pareigų. Tikslios nušalinimo priežasties nežinome, tačiau Direktorių prižiūrėtojo apibendrinimą galite rasti temoje kurioje šiuo metu vyksta atranka į medikų Direktorių.

w32zPda.png

Mechanikų firmos valdžios pokyčiai

Kovo 2 dieną mechanikų pavaduotoją paliko Santo_Baronne, pavaduotoju jis išbuvo 46 dienas. Buvusio mechanikų pavaduotojo palikimo priežastį galite rasti paspaude čia.

Tačiau po Santo palikimo, Direktorius ilgai nelaukė ir kovo 6 dieną paskyrė naują pavaduotoją Teddy_Wiliams, jam tai bus nepirmos pareigos valdžioje, tad tikėkimės mechanikų valdžia savo firmą išlaikys produktyvia ir pilnai funkcionuojama.

w32zPda.png

Verslų aukcionai

Visdar vyksta 7 verslų aukcionai kurie yra „100m2“, 3 iš jų yra technologijų produkcijos, o 4 maisto. Ant trijų verslų dar nebuvo nei vieno statymo, tai puiki proga žaidėjams neturintiems verslo praturtėti kadangi pradinė statymo kainą tik 750.000€.

Visus aukcionus galite rasti paspaude čia.
Jei esate naujas žaidėjas ir sunkiai suprantate verslų funkcijas štai Jums gidas.

w32zPda.png

Žvejybos konkursas

2 savaičių vykstantis žvejybos konkursas, jau rytoj paaiškės kurie 15 žaidėjų surinko daugiausiai „ŽXP“. Trys žaidėjai laimės „CHAZZ“ pasirinktą čipsų dėžę, o į „TOP15“ sąrašą iki kovo 8d. patekę kiti žaidėjai, laimės atitinkamus prizus (kreditai, dėžės) žaidimų serveryje. Jau rytoj išvysime visus nugalėtojus, o pirmą vietą kaip visi matome laimės Lukis_Zip, tad sveikinu iškarto.

Per šį konkursą žvejyba tikrai buvo atsigavusi ir kiekvieną dieną buvo matoma kaip dauguma žvejoja tik ar tai išliks ir po konkurso?

w32zPda.png

Q&A su žaidėjais

Klausimas - Kokia veikla užsiimate žaidime ir ar pakanka veiklos serveryje kai nėra gaujų?

Atsakymai:

Boris_Mageris: Sveiki, greenside žaidime laisvalaikių šiek tiek nuobodu, norisi kažkokios naujos veiklos, tai realiai arba keliu rida, arba su draugais susirenkame ir truputi pašaudome policijos pareigūnus, arba tiesiog chillinam.

Dovas_Aleksandra: Pagrindinė veikla manau yra - darbas. Kai nėra gaujų tikrai manau trūksta veiklos, bet su atitinkama draugų kompanija manau tikrai yra ką veikti pavyzdžiui lenktyniauti ar driftinti.

Dovis_Santos: Labas! Šiuo metu serveryje esu neaktyvus, viena to priežastis - veiklos trūkumas serveryje. Mano nuomonę serveryje veiklos tikrai trūksta, tačiau po gaujų įdėjimo viskas turėtu susitvarkyti.

Roki_Reider: Neužsiimu nieko nes veiklos tikrai labai truksta, dažniausiai prisijungiu pasivažinėju su savo mašina pakeliu ridos ir einu veikt kažka kitą. Jei nedirbi kokiam darbe su pakvietimu, tai reliai nieko daugiau ir nenuveiksi.

Thai_Gregor: Sveikas, pagrinde mano veikla susiėjusi su taksi, padirbti, pabendrauti su jais, padaryti pora konkursu jiems iš pinigų, kad nebūtų jiems nuobodu. Kartais naktim kaip mažiau policijos gatvėse išvažiuoju su savo japonišku elegy pašerti, be to karta bandžiau būti Pablo Escobaru, bet buvau greitai sugautas policijos.

Lukis_Zip: Sveikas, na darbų pasirinkimas serveryje yra didelis nuo darbų be pakvietimo ir su pakvietimu, nuo žvejybos iki nelegalių ginklų, kokaino, narkotikų pardavinėjimo, bei mašinu pepardavinėjimu. Aš stengiuosi įsiterpti visur po truputi, šiuo metu esu mechanikas nuo 2021/02/26 ir per šį laiką sugebėjau uždirbti apie 2 milijonus serverio valiutos, pastarąsias dvi savaites labiau užsiemu žvejyba ir esu TOP 1 žvejys, šiuo metu, iš žvejybos užsidirbau apie 1.5 mln serverio valiutos. Mėgstu pasišaudyti, bet kadangi šiuo metu nėra gaujų, tai reikia ieškoti problemų su policija ir tai labai nuobodu, o šaudymas į kitus žaidėjus ir masinis šaudymas traktuojama kaip kenkėjiškas elgesys, bet kai išleis gaujas tikrai eisiu išbandyti save ir žiurėsiu kas toliau. To pačiu esu transportų entuziastas, mane traukia visokios retos/salonines/turgines tr. priemonės ir jeigu moki derėtis gali ne tik sau nusipirkti gražų transportą, bet ir pasidaryti nemažai serverio valiutos. Be visų šitų darbų manau pailsėdamas arba kai nėra ką veikti ar noro dirbti, nėra daug veiklos ir tikrai trūksta kažko mano manymu, nes kortų žaidimai ir krepšinis tiesiog lošimas iš pinigų ir manęs netraukia azartiški žaidimai.

w32zPda.png

Nemokamos reklamos/skelbimai:

Roki_Reider perka Savannas su retom spalvom privalo būti switch/mega/rimshine ratai.
Jonas_Balandis parduoda Sultan 155ID, mega ratai, alien spoleris, vardiniai numeriai, 0 daužtumo, 400km ridos, kaina 400.000€ minimaliai derinama.
Liam_Vazquez parduoda Full X-Flow Sultana 211ID su mega ratais, kaina 5.000.000€.
Alex_Toupane perka didelį kiekį bronzos.
Dwayne_Jahseh parduoda 233ID transportų kolekciją.
Florencijos_Zvejys parduoda NRG-500 229/3 spalvų ID, 44.000 ridos, 115 daužtumo dėl kainos susisiekite su juo forume.
Daniel_Howell perka Elegy chuligankę su X-Flow duslėmis, X-Flow spoleriu bei mega arba switch ratais.
Malacy_Edwa parduoda Patriot(22mln), Hotknife(17mln), bronzines, sidabrines, auksines /tdeze. L.retą Sweet skiną bei NRG - 500 155/127ID su 14.500km rida.
Lukis_Zip parduoda gražiai įrengta namą su garažu ir visais patogumais, namas 25ID, kaina 850.000€.
Lukas_Bumas parduoda Turismo 127ID su megom bei dar vieną Turismo 155ID su megom bei Infernus 242ID su megom. Perka Elegy chuligankę iki 1mln.
Ignas_Eox parduoda Admiral su switch ir Sabre su mega ratais abu 205ID spalvom.
Last_Quattro parduoda normal ped bei bomžiukų skinus.
Giedrius_Hells perką sidabrines /tdeze.
Jizzy_Black perka admiral be daužtumo iki 700.000€
Santo_Baronne parduoda Ryder su kepure, dėl kainos susisiekite žaidime arba forume.
Simas_Boss parduoda Oceanic, 0 daužtumo yra dėta /tdeze, dėl kainos susisiekite su juo.
Izy_Izy Ieško energijos pamainyt į maisto produkciją.
Jose_Alvarado perka daug Deagle moka 30€/kulka.
Jonny_Smith parduoda Infernus 126ID, Rimshine ratai.




 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.