Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Lynch_Bar prašo paramos!

Lynch_Bar

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas,

 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Serveryje naudoju Lynch_Bar slapyvardį.
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo vakar t.y,  2021 metų Kovo 11 -tos dienos.  
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  Tiksliai negaliu pasakyti, maždaug 4-5 metai. 
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš interneto t.y, YouTube. Tai pat yra draugai užsimine apie GreenSide.lt žaidimų serverį.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Seną SA:MP projektą palikau todėl, nes jame jau buvau gana nemažai pasiekęs ty, turėjau nemažai darbų direktoriaus, pavaduotojaus, serverio prižiurėtojo pareigų. 
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Taip, skaičiau pateiktą informaciją apmokymu metu. Informaciją nebuvo sunku suprasti. 
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Kolkas išbandžiau tik 1 iš GreenSide žaidimų serverio darbų ty, ''Medkirčiai''. Darbas gana įdomus, jau spėjau įvygdyti beveik visus šio darbo pasiekimus [/dpasiekimai]. Nuobodoka buvo tik kelti ridą, kadangi reikalaujamas jos kiekis gana didelis. 
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne, suvedus komandą [/gps] viešajame pokalbių chat'e buvo viskas aiškiai paaiškinta,  žemėlapyje atsirado elektronikos parduotuvės rodoma pozitcija. 
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Neslėpsiu, tikrai labai dažnai. Kadangi kaimeliuose neteko žaisti ir nelabai orentavausi kur kas yra, esu įprates žaisti   San fiero mieste.  
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne, nušautas ar sumuštas nebuvau. Bet bendradarbiai dirbant ''Medkirčiai'' darbe labai dažnai  vogia darbinę tr.priemonę pakrauta malkų. Tas tikrai labai erzino, nervino. 
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?:  Serveryje vietų, kur galima išsinuomoti dviratį tikrai užtenka ir jas nėra sunku rasti. 
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  Taip, naudojau komanda '' /pagalba '', pagalbos susilaukiau labai greitai ir efektyviai. 
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Ne, ''/kviesti'' komanda dar neteko naudotis. 
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus. Su neaiškumais susidurti neteko.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Šiuo metu į šį klausimą atsakyti negaliu, kadangi asmeniškai man viskas buvo  nesunku, o pats SA:MP žaidimų serveris sudomino ir žadu čia pasilikti. 

 

[!] Dėkoju už jūsų sugaišta laiką skaitant mano paramos prašymą.  

Lynch_Bar

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.