Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Medikų firma turi naują direktorių

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

RINKIMŲ APŽVALGA
Rinkimais esu tiesą pasakius nusivylęs, ne tik šiais bet ir pervežėjų, ne dėl pasirinkimų, tačiau dėl kandidatų ir jų susidomėjimo abijomis firmomis, tikėjausi daug daugiau konkurencijos tarp kandidatų. Vienas faktas jog esame po atnaujinimo, kitas - firma turi savų neragautų vaisių, kuriuos galima išnaudoti teigiamai firmos labui, vien iš laiškų pusės pastebėjau jog nei vienas iš kandidatų neturi tokios vizijos kokios tikėčiausi iš vadovo neutraliai firmai. Nors ir keletas iš jų turi potencialumo, tačiau kiti dalykai kiša koja, dėl kurių nesiruošiu jų įsodinti į pareigas dėl kurių jie patys nėra šimtu procentu įsitikinę jog galės pilnai funkcionuoti kaip direktorius tūrėtų.

KANDIDATAI
Pirmasis kandidatas - tiek bendraves su tavimi apie šias pareigas tiek perskaitęs tavo kandidatūrą supratau jog nesi pilnai apsisprendęs, bent jau man neįrodai jog taip nėra. Būtent dėl šių priežasčių negaliu įsodinti firmai vadovo kuris pats nėra pilnai įsitikinęs ką nori daryti su firma ir tuo labiau ar tikrai nori šių pareigų. Noras suteikia didžiausią motyvaciją, kurios šiuo metu ir reikia, tuo labiau einant vis arčiau sekančio serverio atnaujinimo. Antrasis kandidatas - pradėsiu nuo to jog neturi stabilaus aktyvumo kas automatiškai yra raudona vėliava mūsų akyse, nėra aišku kiek nori pareigų, tuo labiau žaisti projekte. Gal tai nėra noras, o asmeninis gyvenimas, būtent dėl to neįtrauksiu tavęs ten kur dar nesi pasiryžęs. Kai nuspręsi jog tikrai gali žaisti ir investuoti laiką į projektą ir tam tikras pareigas, lauksiu tavo kandidatūros. Laiškas tvarkingas ir patrauklus, tačiau būtent siekiant pareigų tik laiškas nėra sunkesnis už kitus minusus. Trečiasis kandidatas - iš mano pusės nepraėjo tiek daug laiko tau būnant neutralioje stadijoje projekte jog galėčiau atvirai žiūrėti į tavę kaip į potencialų kandidatą įsitraukiant į  vadovų virtuvę. Nesiruošiu vardinti ko tikiuosi ir kas manes netenkina iš tavo pusės kaip kandidato, noriu jog pats suprastum savo klaidas ir iš jų mokytumeis. Laiškas tvarkingas, turi savų minčių firmai ir darbuotojams, tačiau ne šį kartą.

Ketvirtasis kandidatas - pagrindinės tavo problemos pastebėt net nereikėjo, ji jau buvo priešais manę, tavo aktyvumo praktiškai nėra, tik dėl atsilaisvinusių pareigų nereikia pildyti į pareigas. Vienas iš svarbiausių dalykų siekiant pareigų projekte yra aktyvumas ir pastovumas, tai parodo kiek žmogus yra ir dar gali būti motyvuotas. Penktasis kandidatas - nesu įsitikinęs jog galėsi šią firmą padaryti tokią kokią noriu matyti, medikai po atnaujinimo gavo naują sistemą kuri dar nebuvo pilnai išnaudota, todėl tikiuosi rasti būtent tokį vadovą kuris išnaudos šią galimybę. Kaip ir vienas iš tavo konkurentų, neturi konkrečių tikslų ko pats nori iš šios firmos, apart to jog turėsi titulą, bent jau jų neparodai, kas yra problema, nežinau ko iš tavęs tikėtis. Šeštasis kandidatas - asmeniškai nesi pastebėtas projekto bendruomenės, nuo to krenta ir pasitikėjimas, ar būsi aktyvus ir ar bandysi atnešti reikalingą naudą firmai. Laiškas nėra to ko tikėjausi ar buvo reikalaujama, noriu laiško ne anketos, punktai yra tam jog jie būtų paminėti laiške, ne jog į juos būtų atsakoma tiesiogiai. Septintas kandidatas - žinau jog nori grįžti į pareigas, tačiau tai nėra firma kuriai tu ištiesų nori vadovauti, verčiau palauksiu tuo pačiu ir tavę versiu tai daryti, vardan to jog turėtum galimybę pasiekti tai ko ištiesų nori. Laiškas kaip visuomet tvarkingas, turi protingų minčių firmai, tačiau kaip ir minėjau - ne šiai. Tuo pačiu duosiu šiek tiek laiko pasikelti aktyvumą jog įrodyti mums kad tikrai nori vėl vadovauti firmai.

 

NAUJASIS VADOVAS
Pasirinkimas nebuvo labai lengvas, ieškojome geriausio kandidato iš tų kurie nuspręndė pasirodyti. Didžioji dalis kandidatų buvo perspjauti tik dėl jų aktyvumo ir per daug didelės rizikos suteikti pareigas. Turėsi kur paplušėti, tačiau tikiuosi šios pareigos bus pirmas žingsnis ties gerinant tavo reputacija projekte. Direktorių komandoje jau turi draugą, todėl tikiuosi jog didelių problemų nebus, reikalausiu kiek galėdamas daugiau. Linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią medikų direktoriaus kėdę užima Vacekas_Kozlovzkis.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.