Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Lengvo uždarbio serveryje ir finansų valdymo patarimai.

Yoshy_Ami

Rekomenduojamas pranešimas

Įvadas;

Sveiki. Neturiu veiklos, o ir forume noriu kažką naudingo nuveikti, tad sugalvojau parašyti trumpą ,,pamoką'', kaip galima greitai užsidirbti serveryje, bei kaip tinkamai valdyti savo finansus, jog jie neišsisklaidytų vėjais. Ši pamoka labiau skirta naujiems projekto veidams, kuriems sunkiau sekasi tvarkyti savo finansus, taip pat ir senesniems žaidėjams, jei jiems sunkiai sekasi suprasti serverio ekonomiką ir aplamai - visą finansinę pusę.

Tiesa sakant radau keletą tokio tipo temų, tačiau jos visos man pasirodė kiek skurdokos, o kai kurios - senos, bei netinka dabartiniam laikotarpiui. Taigi, manau dar viena tokia tema tikrai nepamaišys, tik pagelbės kai kuriems naujiems projekto veidams bent šiek tiek suprasti ekonomiką šiame serveryje.

c36ba86f3d28a12ff6461838f6b6cd17400.jpg

Greitas uždarbis serveryje;

Pradėsiu nuo greito uždarbio serveryje patarimų. Pateiksiu kelis būdus, kurie, mano manymu, labiausiai pasiteisina, norint užsidirbti gan greitai su pakankamai minimaliomis pastangomis. Pradėkime.

1. Uždarbis iš serverio darbų;

Šis punktas remsis į serverio oficialius darbus tiek su pakvietimu, tiek be jo. Pateiksiu 2 darbus (pirmasis be, antrasis su pakvietimu), kurie yra pelningiausi darbai serveryje, atsižvelgiant į esamą situaciją, sugaišimo laiką ir kt..

» Darbas ūkininkuose (be pakvietimo);

Spoileris

 

068bc1b0ba114c015ed10370a989f8fc480.png

Dirbant šį darbą, galite greičiausiai ir lengviausiai užsidirbti serverio valiutos užsiimant nuimto derliaus kūlimu iš laukų. Šis kūlimo darbas yra labai paprastas, nereikalaujantis jokių papildomų investicijų pradedant jį, tiesiog įsėdus į darbo transportą Combine Harvester ir išvažiavus į laukus, važinėjant juose, nuimsite, tuo pačiu iškulsite derlių, bei kombaino talpyklai pasiekus 100% nuvešite juos į sandėlį.

Jog užpildytumėte talpyklą, jums prireiks apie 1min., priklausomai nuo to, kiek lauke dirba darbuotojų, kaip seksis važinėti. Už pilną talpyklą gausite 165€ į rankas, kas leis jums per valandą, gerai padirbus, savo turtą pakelti visa dešimtimi tūkst., t.y. ~9,000€ - 10,000€., be to gausite ~1,500€ algos. Tai greičiausias būdas užsidirbti didžiausią pinigų sumą, jeigu žiūrėtume tik į darbus be pakvietimo.

Taip pat ūkininkuose galima vežioti duonos dėžes į gamyklą. Čia už nuvežtas 10 dėžių gausite ~500€. Visas šis darbas jums užtruks apie 3-5 minutes, tad per valandą laiko laisvai dirbant galite užsidirbti ~ 4,000€ - 6,000€., be to gausite ~1,000€ algos. Tai kiek sudėtingesnis darbas, palyginus grūdų kūlimą, nes jums nuolatos reikės lipti į/iš transporto, važiuoti iš vieno taško į kitą, nešioti dėžes. Asmeniškai šio darbo rinktis nerekomenduočiau, verčiau užsiimkite grūdų kūlimu.

 

» Darbas mechanikuose (su pakvietimu);

Spoileris

 

44bdd9bd142b796fe01c96a0355a77ac364.png

Darbas mechanikuose yra ko gero vienas iš geriausių pajamų šaltinių. Dirbant šį darbą, galite lengvai ir nesunkiai uždirbti didelius pinigus. Darbas yra labai pelningas, nes transporto pasiūla serveryje tiek praeityje, tiek dabartyje, ir tikriausiai netolimoje ateityje bus viena iš didžiausių serveryje. Dirbant šį darbą uždirbsite pakankamai, jog per keletą savaičių jau galėsite įsipirkti lūšną, galbūt ir namą. Nepaisant fakto, jog dirbdami šį darbą užsidirbsite daug, dar daugiau pinigų gausite vykdydami darbo direktoriaus paskirtus darbus, užduotis. Alga visuomet bus gera ir nenuvilianti, jeigu, žinoma, aktyviai dirbsite.

Bet kodėl mechanikų darbas? Šiuo metu neturime gaujų sistemos, kas policininkų darbui nesuteikia galimybės daug užsidirbti. Medikuose užsidirbti galite, ir nemažai, tačiau lyginant šiuos du darbus, mechanikais, mano manymu, patrauklesnis variantas. Pervežėjai taip pat nėra blogas darbas, darbo visuomet rasite, alga nėra prasta, bet visgi... Taksi darbas yra toks darbas, kuriame daug neužsidirbsite. Čia galite dirbti nebent norėdami ramiai leisti laiką darbe, kuriame nėra didelių reikalavimų, sudėtingumo.

 

 

2. Investavimas;

Toliau šią temą seka būdai bei patarimai, kaip galima užsidirbti iš savo jau turimų lėšų. Čia pateiksiu keletą būdų, kaip galite investuoti jau turimus savo pinigus į serverio daiktus, nekilnojamą turtą, transportą ir kt.. Rekomenduočiau užsiimti investavimu turint kapitalo. kuris siektų minimaliai 1mln. €..

» Investavimas į daiktus (įvairios dėžės, aprangos, aksesuarai ir kt.);

Spoileris

Taigi, vienas iš turbūt populiariausių investicijų būdų serveryje yra daiktai. Investuoti galima į bet kokį daiktą, o mano rekomendacija būtų - dėžės. Jas ir panaudosiu kaip pavyzdį. Serveryje dėžės yra vienas iš perkamiausių/parduodamiausių daiktų. Nesvarbu kokia dėžė bebūtų, ja galima paversti puikiu investiciniu dalyku. Dažnai tuningavimo, aprangos dėžes gauname iš serverio kraštutinių veiklų - lagaminai, dalybos, įvairūs žmonių ar administracijos rengiami renginiai, event'ai. Paverskite jas investicija. Vykstant dalyboms, esant kitokiems bumams, kur dauguma žaidėjų gauna dėžes, stenkitės jų įsigyti už minimaliausią kainą. Pirkite didelį kiekį, jog investicija taptų pelninga. Pastarųjų dalybų metu dėžių kainos buvo nukritusios gerokai minimalios įprastai parduodamos kainos. Vadinasi, jog nusipirkę didelį kiekį dėžių pigiau nei įprastai, praėjus kainos kritimui, galite pradėti jas pardavinėti. Pardavinėkite neskubėdami, nes laikas duos pelningų vaisių. Tokios investicijos labai dažnos, o iš jų galima pasipelnyti labai lengvai, bei labai pelningai. Tarkime, jeigu investuočiau 1mln. €., mano suma po investicijos užbaigimo galėtų siekti ~1,1mln. - 1,2mln. €.. Svarbiausia - neskubėkite, bei laukite tinkamų progų investuoti į šią sritį.

 

» Investavimas į transportą;

Spoileris

 

5b6d5ee596b80a183d9978550e16a521392.png

Investavimas į transportą yra rizikingas ir sudėtingas dalykas. Visgi siūlyčiau tai daryti tiems, kurie nusimano transporto srityje (senesni žaidėjai). Transporto pardavimo/pirkimo pasiūlymai serveryje yra dažnas dalykas. Transportas yra viena iš svarbiausių serverio dalių, tad nenuostabu, jog ir čia galima padaryti šiokį tokį biznį. Tereikia noro ir laiko, jog galėtumėte investuoti į šią sritį. Kasdien žvalgykitės parduodamų transporto priemonių skelbimų kontoroje, skelbimuose. Dažnai galite rasti labai puikų pasiūlymą - pigus, geras transportas. Pirkite jį, nes jis tikrai nenuvils jūsų, jeigu išmanote transportą. Jeigu tikrai pasitikite savimi, drąsiai galite bandyti investuoti į transportą, nes šis įdėjus laiko gali jums atnešti vieną kitą šimtą tūkst. € į kišenę. Būkite ,,pirikūpai'', ieškokite pigaus, tačiau gero, vertingo parduodamo transporto, ir įdėdami laiko bandant parduoti jį už didesnę kainą, pasidarykite papildomą šimtą ar du šimtus €..

Noriu pabrėžti, jog ši investavimo sritis nėra labai pelninga, tačiau jeigu tikrai žinote daug apie serverio transportą, kodėl nepabandžius?

 

 

» Investavimas į nekilnojamą turtą;

Spoileris

 

832f80afb240b6dbcea8951d6096c138813.png

Investavimas į nekilnojamą turtą - panaši situacija kaip ir su transportu. Vienintelis skirtumas yra tai, jog čia reikia nusimanyti nekilnojamame turte.  Kalbant apie investicija į namą - ji nėra pelninga, tačiau iš jos galite taipogi užsidirbti. Ieškokite pigaus, tačiau gero namo varianto, kurį būtų galima parduoti brangiau. Žinoma, kai ir visur, taip ir čia, jums prireiks laiko ir pastangų.

Investavimas į verslų pardavimus - kitas dalykas. Čia galite pasidaryti ne vieną ir ne du šimtus tūkst. €.. Mano pasiūlymas būtų laukti aukcionų, kuriose galite nupirkti verslą už pigesnę nei perkant iš žaidėjo kainą. Visuomet atsiras tas, kuris verslą nupirks už tarp žaidėjų vyraujančią kainą. Tikrai lengvi pinigai, jeigu turite sukaupę finansų tokioms investicijoms.

 

 

3. Pinjata;

Spoileris

 

5c9a20f95c3a057a5661d7b010a8bce585.png

Pinjatos yra vienas iš geriausių būdų užsidirbti ne tik pinigų, tačiau ir pasikelti patirtį (xp). Galbūt pinjatos daužymas nepasirodys kaip geras būdas greitai užsidirbti, tačiau... Pinjata - naujokų lobis. Pinjatos paieškos yra labai geras būdas pradėti žaidimą serveryje. Pinjata sudaužyti tereikia kelių minučių, ją rasti atitinkamu metu taip pat nėra sunku. Sudaužius pinjata gausite 500€ bei 60xp, o jeigu daužysite ne vienas, galite gauti ne pagrindinį prizą, kuris yra 250€ ir 15xp.. Visgi, jeigu norite užsidirbti iš pinjatos, turite tam skirti bent 30min. žaidimo. Per jas laisvai galite užsidirbti ~5,000€ - 8,000€, priklausomai nuo meto. Siūlau jų ieškoti tik tuomet, kai žaidėjų skaičius serveryje yra mažas, arba prieš pat pinjatoms atsirandant bei dingstant, kada laikas yra 8-12h. ryto arba 22-00h. vakaro/nakties. Būtent šiuo metu dauguma žaidėjų užsiima kita veikla, o ir pinjatas daužo tik jas pamatę.

Atlikau eksperimentą, bei pabandžiau užsidirbti iš pinjatų daužymo. Per dieną sugebėjau lengvai užsidirbti 15,000€ bei gauti ~1,400xp. Pinjatų paieškoms skiriau ~1h., per kurias viso sudaužiau ~40 pinjatų (~10 jų sudaužiau dienos metu žaidžiant įprastą žaidimą). Pinjatų ieškojau ryte, apie 11h., bei vakare, tarp 23-00h.. Taip pat, jų ieškojau ir su darbiniu transportu, kas man prie visų iš pinjatų gautų pinigų ir xp pridėjo dar po ~2,000€ ir ~400xp. Ryte dar ir gavau pinigų ir patirties už prisijungusius žaidėjus. Taigi, ieškant pinjatų, pro kaimelius su darbiniu transportu anksti ryte ir vėlai vakare prasukus po 3 ratus, savo turtą papildžiau ~25,000€, taip pat gavau ~2,000xp..

Atsiras ne vienas ir ne du, kurie taip pat mėgins užsidirbti iš pinjatų. Galiu teigti, jog jūsų bendras atlygis iš jų gali keliomis dešimtimis procentų tapti mažesnis.

Taip pat siūlau pralėkti pro miestelius po 00h., jeigu esate vėlyvas žaidėjas. Būna, jog pinjatos nebūna sudaužomos žaidėjų po to laiko, taigi dar galite rasti vieną kitą pasilikusią pinjatą kokiame nors nematomame kamputyje.

 

 

4. Darbas gamykloje;

Spoileris

 

8e2d3ddafeaa3ca3f164afd09730f6b6696.png

Darbas gamykloje teikia panašų uždarbį, kaip ir dirbant ūkininkų darbe, kuliant grūdus. Gamykloje jums tektų dirbti kroviko (forklift) darbą. Čia turėtumėte vežioti dėžes iš vienos vietos į kitą. Dirbant šį darbą, gausite ~25-30€ atlygį į rankas už kiekvieną pristatytą dėžę. Dirbant visą valandą, užsidirbsite ~6,000€ - 8,000€.. Tiesa, norint dirbti kroviku, pirma jums reikėtų praeiti dar 2 patalpas, kuriose užtruktumėte geras 1-3 valandas.

Asmeniškai nerekomenduočiau dirbti šį neoficialų darbą tiems, kurie gali laisvai dirbti tokį darbą kaip ūkininkai. Sugaišite daug laiko, pastangų dirbdami čia. Šią veiklą labiau rekomenduočiau naujokams, kurie nori šiek tiek paprasčiau, įdedant kiek daugiau darbo nei įprastai, pasikelti savo turimas santaupas.

 

 

5. Lagaminas;

Spoileris

 

Lagaminas - tai lagaminėlis, kuris padedamas skirtingose vietose, skirtingu metu. Tai, mano manymu, lengviausias būdas kas kart (kas 1-2 dienas) gauti papildomas dešimtis tūkst. €.. Iš lagaminėlio gausite atitinkamus prizus, kurie kas kart skiriasi - pinigai, kreditai, xp, dėžės. Dėžes galima parduoti, bei taip pasidaryti nemažą kiekį pinigų.

Pasekę GreenSide facebook puslapį, bei pasirinkus sekti, jūs gausite žinias ir naujienas apie tai, kur ir kada bus arba yra paslėptas lagaminėlis, koks jo kodas. Tiesa, norint atidaryti lagaminėlį, turėsite pražaisti tam tikrą valandų kiekį tą dieną, kada atidarinėsite lagaminėlį. Gali tekti pražaisti 1-3h, galbūt retkarčiais ir nė vienos, o galbūt ir daugiau nei 3 valandas.

 

 

6. Kitos veiklos;

Serveryje galite rasti ir kitokių veiklų, kuriose galite užsidirbti ar gauti papildomų finansų. Aukščiau paminėjau tik greičiausius ir lengviausius būdus, kaip galite greitai ir gan paprastai užsidirbti serverio valiutos, xp, kitų daiktų.

Žinoma, galite eiti žvejoti, žaisti kortomis, žaisti iš pinigų krepšinyje, rinkti kokainą, tačiau tai neduoda jums didelio uždarbio, arba darbas yra labai sudėtingas ir atima daugiau jėgų nei įprastai, o ir uždirbate tiek pat kiek dirbdami lengvesnį darbą. kyla ir rizika prarasti savo turimus pinigus, užsiimant kai kuriomis veiklomis.

c36ba86f3d28a12ff6461838f6b6cd17400.jpg

Patarimai tiems, kurie nesugeba arba/ir nemoka tvarkyti savo finansų;

» Žemiau pateiksiu dalį būdų/patarimų, kaip galite tvarkyti savo finansus, jog jie kiltų, o ne mažėtų;

Spoileris

 

  1. Neleiskite pinigų ant jokių nereikalingų daiktų. Nepirkite to, kas jums nėra būtina;
  2. Nepirkite transporto, kurio taisymas ir pats jo nupirkimas bus brangus. Mano patarimas būtų naudoti pigų motociklą (pvz: PCJ-600). Jų kaina nėra brangi, jie yra geras transportas, nedidelis KMA mokestis (rato mokestis - 300€ bet kokiam laiko tarpui), tvarkymas kainuoja ~2,000€, kai kitų tr. priemonių - minimaliai 10,000€ ir daugiau.
  3. Neleiskite pinigų ant brangaus maisto. Jeigu išalkote, valgyti nusipirkite iš picerininko, taip pirkdami picą už 50€ sutaupysite iki kelių šimtų €, neišleisdami pinigų ant brangaus kioskų, picerijos maisto. Taip pat galite nusiskinti obuolį nuo obels, kurias rasite kiekviename miestelių kampelyje. Atrodo smulkmena, tačiau išalkstame per 1h., o pica mums kainuoja tik 50€, juolab obuoliai - nemokami. Pražaidus 5 valandas, pirkdami picą išleisime 250€, arba valgydami obuolius - nieko, kai tuo tarpu jos nepirkdami, ar jų nevalgydami, išleistume ~2,000€.
  4. Jeigu neturite PREMIUM paslaugos, paprašykite transporto priemonę sutvarkyti PREMIUM žaidėjo. Nors ir mechanikas nukentės, sutaupysite ~500€. nuosavo tr. tvarkymui.
  5. Neleiskite pinigų ant brangaus parkavimo. Palikite nuosavą transportą neoficialaus darbo kieme, užkampyje arba salone.
  6. Važinėkite su darbiniu transportu važinėjant net ir laisvu metu. Važinėjant su juo užsidirbsite papildomų pinigų už važinėjimą su darbo transportu.
  7. Neleiskite pinigų baudoms. Su teisėsauga elkitės pagarbiai, nenusiženkite, neišleiskite pinigų vėjais.
  8. Nepirkite namų ar kito turto, kuris ant jūsų pečių užkraus papildomą naštą - mokesčius. Juos pirkite tik kai būsite pasiruošę jais pasirūpinti (saulės baterija ir kt.)..
  9. Nešvaistykite laiko bereikšmiams pokalbiams su nepagarbiais žaidėjais. Laikas - pinigai.
  10. Nepermokėkite pinigų tik dėl to, jog greičiau norite nusipirkti kažkokį tais daiktą. Palaukite tinkamo pasiūlymo.
  11. Nežaiskite loterijos, kazino, krepšinio varžybų iš pinigų. Tai yra rizika, ir iš to neuždirbsite. Tai tik malonumas, neapsigaukite. Jeigu norite pasivaržyti iš pinigų, atsidėkite kelis tūkst. € pramogoms, ir nedidinkite tos sumos, nes rizikuojate prarasti savo turimus pinigus. Azartas yra visagalis.
  12. Įsijunkite /mp3 arba /radija, arba pasileiskite muzikos dirbant. Patikėkite, darbas einasi žymiai geriau.
  13. Naudokitės draugų pagalba keliaujant, paprašykite bendradarbių pavežti iš taško A į B. Tik vėliau bandykite kviesti taksi.
  14. Visada yra galimybė laimėti kažką nemokamai. Renginių matoma daug, tiek serveryje, tiek forume, tad nepatingėkite į juos nueiti, sudalyvaut, bei laimėti prizą!
  15. Padėkite kitiems žaidėjams - padėkite, jei iškilo bėda, jei žaidėjas ko nesupranta, jei reikia pavežti - sustokite, bendraukite su visais žaidėjais. Turėti draugų ratą yra labai geras dalykas - atsitikus bėdai, jie jums padės, ir tikrai neatsigręš.
  16. Siekite nusipirkti verslą. Verslas - nuolatinis pajamų šaltinis. Nors ir verslui išleisite pinigų, jų sumą beveik padvigubinsite, o tai reikš, jog visada galėsite verslininkauti ir uždirbti tik į pliusą.

 

c36ba86f3d28a12ff6461838f6b6cd17400.jpg

Pabaigai;

Dėkoju, jog perskaitėte temą, bei tikiuosi, jog kam nors padėjau.

 

Yoshy_Ami

Redaguota Yoshy_Ami
Pataisytos kelios klaidos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šauniai. 👍

14 val prieš, Yoshy_Ami rašė:

Neleiskite pinigų ant brangaus maisto. Jeigu išalkote, valgyti nusipirkite iš picerininko, taip pirkdami picą už 50€ sutaupysite iki kelių šimtų €, neišleisdami pinigų ant brangaus kioskų, picerijos maisto. Atrodo smulkmena, tačiau išalkstame per 1h., o ji mums kainuoja tik 50€. Pražaidus 5 valandas, pirkdami picą išleisime 250€, kai tuo tarpu jos nepirkdami, išleistume ~2,000€.

Prie maisto gali dar paminėti ir obuolius, kurie visiškai nieko nekainuoja.

14 val prieš, Yoshy_Ami rašė:

Siekite nusipirkti verslą. Verslas - nuolatinis pajamų šaltinis, kuriam nereikia jokių papildomų lėšų jį turint.

Verslas reikalauja papildomų lėšų. Susidėvėjimo atstatymas. Produkcijos pirkimas (nebent turite su kuo keistis). Pradinio kapitalo įsigijimas ir panašiai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.