Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Taksistų direktoriaus kėdėje naujas vadovas!

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

RINKIMŲ APŽVALGA
Rinkimai turėjo kur kas daugiau konkurencijos nei pastarieji, vienas iš faktorių kurių privedė prie mano sprendimo buvo pasitikėjimas, tikiuosi jį atiduodu neveltui. Firma yra neutrali, su tuo savaime aišku ateina ir savi vaisiai, vienas iš jų idėjų atskelidimas, vadovai turi įpatingai daug laisvės firmos sistemų kūrimui skirtų savo kolektyvui. Asmeniškai tai vienas iš dalykų kurių noriu matyti iš vadovų, kodėl? - firma mano nuomonę yra palaikoma gyvą kuomet firmos vadovai geba suteikti veiklos šaltinį savo kolektyvui ir tai jau yra laiko patvirtintas faktas. Tūrėjome pakankamai potencialių kandidatų (antrasis ir šeštasis), tačiau privalau būti sąžiningas ir jas suteikti tam kuris jų yra vertas. Tikiuosi dar pamatyti abu direktorių rinkimuose.

KANDIDATAI
Pirmasis kandidatas - neturiu ko pridurt apart dviejų dalykų kurių iš tavęs trūksta, pastovaus aktyvumo ir šviežių idėjų bagažo, tikiu jog žmogus siekiantis šių pareigų tūrėtų būti pasiruošęs žiūrėti į firmos ateitį. Atmetus aktyvumą, laiškas nebuvo pakankamai informatyvus, radau keletą neužbaigtų ir beklajojančių minčių. Antrasis kandidatas - laiškas labai patrauklus ir malonus skaitymui, vienas iš rimčiausių tarp paskutiniųjų rinkimų, tačiau tai ne visuomet yra rodiklis jog žmogus tūrėtų būti pareigose. Viena iš to priežasčių, aktyvumas. Žinau jog tai ne pirmieji tavo bandymai prastumti savę į pareigas, tačiau viskas nėra taip kaip tau atrodo, neužtenka tik būti projekte, kandidatas į bet kokias projekte užimamas pareigas privalo tūrėti pastovų aktyvumą, būti pastebėtas bendruomenės ir aktyviai žaisti bei idealiai dirbti darbus su vadovų pakvietimais. Trečiasis kandidatas - dar nesi patikrintas asmuo, todėl noriu jog pasėdėtum ant suolelio ir pažaistum projekte be jokių skiriamų pareigų. Nors ir laiškas turi masės, nebūtum pirmas kandidatas kuris negauna pareigų dėl kitų priežasčių, keletos iš jų jau buvo minėtos anksčiau ir būtent dėl to dar nesi pilnai patikrintas asmuo kuris įsiterptų į potrencialių kandidatų ratą.

Penktasis kandidatas - kad gal būt ir rodai, kaip ir pats minėjai, savo aktyvumu norą ir motyvaciją tapti direktoriumi, bet skaitant tavo laišką jaučiasi neužtikrintumas. Daugumoje vietų arba nežinai, arba dvejoji, o to neturėtų būti kandidatuojant į tokį postą. Mes norime matyti užtikrintą direktorių, kuris pasitikėtų savimi, o problemai iškilus drąsiai kreiptųsi į tuos, kurie žino, kaip ją išspręsti. Kad ir kaip norėtumėme suteikti šansą pasirodyti tau, bet šiuo atveju buvo pranašesnių kandidatų. Šeštasis kandidatas - nors iš laiškas labai patrauklus, trūksta raktinio dalyko - aktyvumo. Tai pastebėjau jau daugiau kaip prieš savaitę laiko, nuo tada kaip ir niekas nesikeitė. Būtent dėl šios priežasties nežinau kiek ilgai galėsi efektyviai prižiūrėti firmą. Noriu suteikti šias pareigas, tačiau negaliu.

 

NAUJASIS VADOVAS
Esi laiko patvirtinta kandidatė, ne tik „ADMIN” žaidėja bet ir nuo šiandienos taksistų direktorė, nuo praeito karto pastebėjau didžiulį pasikeitimą iš tavęs, pagrinde tai požiūrio į projektą ir jau užimamas pareigas, tikiuosi jog šis priedas tik padės tau tobulėti. Tikimės firmoje matyti viską ką esi užsibrėžusi ir daugiau. Linkime sėkmingos kadencijos.

Sekančią taksistų direktoriaus kėdę užima Minusinis_Ateivis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.