Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Express News ' #6

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

VoiCz9S.png

 

Turinys:
1. Naujas Direktoriaus Prižiūrėtojo Pagalbininkas
2. Nauja Direktorių komanda
3. Q&A su Direktoriais
4. Nemokamų Administratorių sumažėjimas
5. Anonimo eilutės
6. „Windsor“ 007 Edition

w32zPda.png

dasd.png

S _ _ _ _ _    _ a _ _
Strain Hard

Vienas iš reklaminių stendų kaimeliuose 

Asmuo atspėjęs žodį - @Ignas_Eox

w32zPda.png

Naujas Direktoriaus Prižiūrėtojo Pagalbininkas

Dar praeitame numeryje rašiau, jog Santo paliko pavaduotojo pareigas, o dabar jį jau matome kaip Direktoriaus prižiūrėtojo pagalbininką. Šis Hitauto žingsnis dauguma žaidėjų nustebino kaip ir tikriausiai patį Santo.

Jums visiems paaiškinimas iš pačio Hitauto:

Labas vakaras, pirmiausia pradėsiu tuo jog laukiam sekančio atnaujinimo, „FTB ir barai”, kuriam neabejoju reikės be galo daug priežiūros ir koregavimo iš firmų nuostatų pusės užtikrinti jog veiksmas žaidėjams kurie užsiims nelegalia veikla („barai”) bus taip pat nepamirštas ir siekiamas padaryti kuo sąžiningesniu bei įdomesniu visiems kurie bus įtraukti vienaip ar kitaip į šią veiklą, įskaitant ir „FTB”. Kodėl manau kad būtent Santo bus tas kuris man padės tai įgyvendinti, drąsiai galiu pasidalinti vienu faktu - žmogaus gebėjimas pažiūrėti ir įvertinti situaciją iš visų pusės, tikiu jog jis turi tai ko reikia direktorių priežiūros bei direktorių ir pavaduotojų komandai.

w32zPda.png

Vos nepilnai nauja Direktorių komanda

Per šį mėnesi buvo daug pasikeitimų Direktorių komandoje net keturi nauji Direktoriai, trys iš jų jau yra buve vadovų pareigose, o vienam tai pirmas kartas. Kovo 14 dieną Wizard_Airidas tapo pervežėjų firmos direktorius bei tą pačią dieną Vacekas_Kozlovzkis tapo medikų direktoriumi - Jam tai yra pirmos pareigos ir kaip matome su jomis jis susitvarko sklandžiai.

Lygiai po savaitės Kovo 21 dieną buvęs mechanikų direktorius Dwayne_Jahseh atsistatydino iš savo pareigų ir jas perleido savo pavaduotojui Teddy_Wiliams bei taip pat tą pačią dieną buvo išrinkta nauja taksi Direktorė Minusinis_Ateivis jei tai yra pirmos Direktoriaus pareigos, tačiau ši patirties turi iš praeitų pavaduotojaus pareigų. 
Visiems naujiems vadovams linkių sėkmingų kadencijų!

w32zPda.png

Q&A su Direktoriais

Klausimas - Tiek forume tiek žaidime matosi žaidėjų kritimas kaip tai paveikia Jūsų darbą?

Atsakymai:

Gruzinas_Tortilla (Policija) - Laba vakara. Visų pirma norėčiau pabrėžti, kad labai mėgstu Jūsų rašomus laikraščius, manau jie yra unikalūs ir savitai įdomūs. Kalbant apie užduotą klausimą, tai įtaka mūsų darbui dėl žaidėjų stokos yra matoma kiekvieno žaidėjo. Kalbu apie dažnas atrankas norint papildyti mūsų kolektyvą, mažas aktyvių pareigūnų kiekis bet kuriuo paros metu bei aplamai mažas susidomėjimas policijos darbu. Visą to problema - mažas žaidėjų kiekis. Mums trūksta darbo, neturime ką veikti, o kai buvo išimtos gaujos tai pareigūnų darbas prarado kadaise turėtą žavesį ties susišaudymais bei užgrobtų pastatų išlaisvinimais. Šiuo metu net negalime sau leisti paskelbti patruliavimo ar reido operacijų, kadangi nėra tiesiog ką tikrinti ir taip pat nėra kam atlikti tos operacijos, na bent jau reido tai tikrai. Nepaisant viso to, mėginame išlaikyti aukštus standartus naujiems darbuotojams su šiokiomis tokiomis išimtimis, stengiamės palaikyti kuo aukštesnį firmos įvaizdį net ir tokiu sunkiu metu.

Wizard_Airidas (Pervežėjai) - Labas, darbo kiekis labai nepasikeičia, kadangi pervežėjų darbas nėra tiesiogiai priklausomas nuo žaidėju kiekio, tad tiek man, tiek darbuotojams tai didelės įtakos nepadarė.

Vacekas_Kozlovzkis (Medikai) - Sveiki, na, mūsų firma labai stipraus žaidėjų kritimo nejaučia, yra nemaža dalis aktyvių darbuotojų. Žinoma, būtų puiku, jog dalis žaidėjų sugrįžtų, tačiau orams už lango pasikeitus į gerą šis žaidėjų kritimas yra suprantamas. Su pačiu darbu iš medikų kolektyvo pusės kyla kėblumų su parduodamomis paslaugomis, t.y vaistinėlės, medikamentais, bei panašiai. Dideles viltis dedame į artėjantį atnaujinimą, kas galimai padidintų žaidėjų skaičių, bei medikų paslaugų paklausą.
Teddy_Williams (Mechanikai) - Labas, kritus žaidėjų skaičiui, darbo liko mažiau, bet dar eina užsidirbti. Pats buvau 4 dienas neaktyvume, tai daug papasakoti nieko negaliu. Skaičiuojant algas matėsi, kad krito statistikos skaičiai. Tikuosi sulauksime atnaujinimo ir žaidėjų skaičius pakils ir bus viskas kaip ankščiau.

Minusinis_Ateivis (Taksi) - Labas, kolkas bent mano firmoje to didelio nuosmukio ties aktyvumu nesimato, turiu firmoje 30 žaidėjų, kurie pradirba 200-600min, tačiau yra ir keli, kurie iš laikinosios firmos “prabugina” 60min

w32zPda.png

33333.png

Per šį mėnesį sumažėjo nemokamų administratorių. Iš nemokamų administratorių per šį mėnesį pasitraukė net 5 žaidėjai, keturi paliko patys dėl asmeninių priežaščių, o vienas buvo rotuojamas iš administartoriaus į Direktoriaus prižiūrėtojo pagalbiniką Santo_Baronne.
Black_Hand, Gruzinas_Sampo, Bevardisz_Raidas ir Bob_Winters dėkojame už Jūsų darbą bei laiką projektui!

w32zPda.png

Eilės skirtos Gruzinas_Tortilla nuo anonimo

Tu kaip FTB agentėlis,
tavo klaviatūra absoliutus teisingumas,
Tavo nickas kelia baime,
Tačke skrieji tu per miesta kaip teisių pažeidėjas,
Tau nerupi ką jie rašo tu juk mentas visagalis,
Tu mentas niekada neimsi kyšio,
Tave pavas stebi juk iš ryto,
Tau visa diena dirbti reikia,
Vieta nepigiai užsiemes,
Tu jautiesi - kaip baudėjas.

w32zPda.png

22.png

Kovo 14 dieną buvo galimybė gauti šį transportą. Tą dieną sidabrinių dėžių kainą buvo pakilusi nuo 35,000 - 50,000€ ne vienas žaidėjas turėjo gerai praturtėti pardavinėdamas dėžes bei tą dieną pervežėjai turėjo tikrai daug darbo, daug žaidėjų pirkosi šiuos transportus, o kai kurie pirko ne po vieną, o net kelis. Šnekant apie kelis - tai Mafijos_Senelis gavo netgi 3 tokios komplektacijos transportus.
Transporto informacija - 
Spalva: 0ID
Ratai: Mega
+80% Greičio patobulinimas
+100% Akceleracijos ir stabdžių patobulinimas

w32zPda.png

Reklamos/Skelbimai:

Lukis_Zip - Ieškau žmogaus kuris moka bei apsiimtų įrengti 232ID vilą, dėl visko susitarsim. Susisiekti galite žaidime arba forume.
Kevin_Yang - Parduodu Elegy [Spalva - 0ID | Ratai - Switch | Rida 6,000km | Kaina - 1,300,000€].
Hot_Rembo - Žaidžiu /kortuzaidima po 25.000€, susisiekite žaidime.
Forest_Music - Perku visus Jūsų ginklus, susisiekite žaidime.
Jimmy_Bryant - Perku nama su garažu, įrengimas privalomas, saulės kolektorius nebūtinas, kaina iki 350.000€
Jonas_Balandis - Parduodu Sultan [Spalva - 155ID | Ratai - Mega | 0 daužtumo | Alien spoileris | 400km | Vard nr. „Bučkis;* | Kaina 370.000€]

w32zPda.png

 

*Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
Reklama kainuoja 1.500€ jei nori susisiek su manimi
Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai
Pagarbiai „Express News“ 

 

 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.