Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymai serveriui - #3

Jizzy_Black

Įdomi žaidėjų nuomonė  

46 balsai

  1. 1. Pirmas pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  2. 2. Antras pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  3. 3. Trečias pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  4. 4. Ketvirtas pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  5. 5. Penktas pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: pakoreguoti sistemą, jog priėmus baldų (/pdk) užsakymą, sistema neleistų pasiimti įprasto mažųjų krovinių užsakymo. Manau daugelis esamų ar buvusių pervežėjų sutiks, jog iš įpročio dažnai susimaišome pasikrovimo tašką ir priėmę baldų užsakymą vis tiek pasikrauname paprastą mažąjį krovinį.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: klientams būtų greičiau atvežami baldai, darbuotojai galėtų išvengti laiko gaišimo vežant netyčia pasirinktą paprastą mažąjį krovinį.


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: pakoreguoti baldų užsakymo (/pdk) užmokestį atsižvelgiant į užsakyto objekto kainą baldų parduotuvėje bei užsakytą kiekį. Kurį laiką dirbant pervežėju pastebėjau, jog net nauji darbuotojai mieliau renkasi įprastus mažuosius krovinius vietoje esamų klientų baldų užsakymų, kodėl? Jų priimti tiesiog neapsimoka, dažnai juos vežti reikia į kitoje pusėje Redcounty esantį Polomino Creek miestelį ar net Los Santos mieste esančias vilas, tad darbuotojams važiuoti dvigubai ilgesnį maršrutą dėl tokio pat atlygio kaip ir įprastų krovinių - tiesiog neapsimoka. Konkrečiau kalbant siūlau, jog užsakant baldus, darbuotojas už pristatymą gautų atitinkamą procentą krovinio vertės (10-20 proc. ar jūsų norimą sumą) bei užmokestis didėtų nuo užsakyto objekto vienetų skaičiaus. Pavyzdžiui, jeigu siena kainuoja 500$ (skaičius pavyzdinis, realios kainos neprisimenu), darbuotojas už atvežtą baldą gautų 100$ + atvežimo bonusas (15$), jeigu klientas užsako 3 sienos vienetus - darbuotojas gautų 300$ + atvežimo bonusas.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: pervežėjai greičiau reaguotų į baldų užsakymus, turėtų galimybę geriau užsidirbti, gautų motyvacijos rinktis baldų užsakymą vietoj įprasto mažojo krovinio.


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: pakoreguoti dabartinės direktoriaus žinutės veikimo principą. Žinutėje direktorius įprastai įrašo svarbią informaciją (ateityje vykstanti treniruotė, veikla ar kitas užsiėmimas, pasikeitimai firmos viduje ir pan.), tačiau apie tai sužinoti galima tik nuėjus ant pačios kortelės esant darboviečių interjeruose, o to darbuotojai tikrai nedaro dažnai. Siūlau, jog direktoriui pakoregavus firmos pranešimą, prisijungusiam žaidėjui „chat“ laukelyje rašytų, jog yra neperskaitytų direktoriaus pranešimų - /fp (firmos pranešimai). Pavyzdys: „Firmos vadovybė įrašė naują pranešimą darbuotojams, norėdami jį perskaityti parašykite /fp komandą“. Ją parašius, darbuotojui ekrane pasirodytų GUI lentelė su visu firmos vadovų parašyta informacija. Paskaičius pranešimą ir prisijungiant iš naujo - „chat“ laukelyje pranešimas neberodomas, jis atsiranda tik tuomet, kai direktorius vėl paredaguoja žinutę.

3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: patogesnė direktorių ir darbuotojų komunikacija tarpusavyje.


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: /info lentelėje, greta turimų teisių įrašyti papildomą eilutę - ginklų licencija (turima arba ne).
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: patogiau sužinoti ar turima ginklų licencija, ypač naudinga naujokams.


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: pastebėjau, jog medicinos pažymą serveryje gauti itin lengva, tereikia išsikviesti medicinos centro darbuotoją ir ją įsigyti. Siūlau kiek paįvairinti bei papildyti šią sistemą - klientas, išsikvietęs mediką turėtų įlipti į jo darbinį transportą, medikas jame turėtų atlikti kraujo tyrimą (trukmė: 15-30sec), atlikus jį, yra 50 procentų tikimybė, jog klientas yra visiškai sveikas, tokiu atveju, kaip ir dabar, tereikia įsigyti medicinos pažymą ir užsiimti sava veikla). Kita vertus, taip pat yra kita 50 procentų tikimybė, jog jo kraujyje trūksta atitinkamų medžiagų, tokiu atveju, medikas turi klientą nuvežti į medicinos centrą, jame atlikti išsamesnį kraujo tyrimą, kuris parodo, kokių medžiagų kraujyje trūksta (leukocitai ar kt.), gavus kraujo tyrimus (per 15-30sec), medikas gali pradėti gydymą (suleisti atitinkamų vaistų, duoti vitaminų ar kt.), tai padarius, klientas pasveiksta ir gali įsigyti norimą medicinos pažymą.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: realistiškesnė medicinos pažymos gavimo procedūra, unikali sistema, papildoma veikla medicinos centro darbuotojams, firmos direktoriui - galimybė plėtoti paties kurtas sistemas.

Redaguota Jizzy_Black

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.