Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Policininkų direktoriaus rinkimų apžvalga

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

RINKIMŲ APŽVALGA
Rinkimai buvo tokie kokių ir tikėjausi, kandidatų nebuvo per daugiausia dėl ženkliai kritusio žaidėjų skaičiaus ir žinoma geresnių orų už kompiuterio ekrano. Tačiau tikiu jog tinkamą asmenį šioms pareigoms radau todėl firma ir jos kolektyvas ne liks be vadovo.

KANDIDATAI
Pirmasis kandidatas - didžiausią minusą ant savęs užsidėjai dar prieš man pradedant skaityti tavo laišką, nors ir esi aktyvus žaidėjas serveryje to nepakanka, minusas apie kurį kalbu buvo tavo silpnas firmų nuostatu pasikeitimo žinios, dėl kurių pradėjau abėjoti ar tikrai gebėsi susitvarkyti su firma ir jos darbuotojais jiems iškilus problemai praktikoje. Kiekvienas vadovas ypač policininkų firmos, privalo žinoti firmos nuostatus pilnai jog susidurtų su kuo mažiau klaidų. 

 

NAUJASIS VADOVAS
Neabejoju jog turi pakankamai patirties šioje firmoje, todėl tikiu jog šiuo metu esi tinkamiausias kandidatas šioms pareigoms. Laiškas atrodo taip kaip ir norėčiau jog jis atrodytų iš prižiūrėtojo pusės, tikiu jog pasirenku kandidatą kuris gebės išlaikyti šią firmą sunkesniu metu. Linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią policininkų direktoriaus kėdę užima Pablito_Duonkepys.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.