Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Martin_Gossard

Boris_Mageris
Žinutę pridėjo Rokas,

Prižiūrėtojas nebus baudžiamas.
Tema rakinama.

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Boris_Mageris
2. Komandos nario Vardas_Pavardė serveryje/forume: Martin_Gossard
3. Už ką yra peikiamas šis komandos narys?: New_Man užpildė mute prašymą kad užmutinti mane, tačiau įrodymai jau buvo pasibaigė, nes buvo praėję daugiau nei 24h, tačiau komandos narys Martin_Gossard vistiek mane užmutino. New_Man sukurtoje temoje (Nuotraukoje) matosi, kad aš jį įžeidžiau 2021-05-02 dieną, o jis tik šiandien parašė tema, ir Martin_Gossard vistiek mane šiandien užmutino.
4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: New_Man tema - https://greenside.lt/forumas/topic/94670-prasau-uztildyti-boris_mageris/

• Privaloma pateikti tvarkingą vaizdinę medžiagą, kurioje matytųsi jog žaidėjas pažeidė serverio taisykles. Įrodymai galioja 24 valandas nuo tada kai jie yra išsaugomi;

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Savo klaidą kaip ir pripažįstu. Dėl savo neapdairumo neatsižvelgiau į datą ir vis vien tave užtildžiau, bet kaip ir pats sakei, kad „čia nežaidi“, tad tai neturėjo tau sukelti didelių problemų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nemanau, kad čia svarbu tai ką aš sakiau, žaidžiu ar nežaidžiu, o jeigu aš sugalvojau grįžti ir vėl pradėti normaliai žaisti? Nemanau, kad čia reikia pradėti ,,atmazinti" ir panašiai, jog išvengti įspėjimo. O jeigu tarkim per šita mute aš negalėjau nusipirkti sau norimos tr.priemonės iš žaidėjo?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.