Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Logan_Wilson prašo paramos

Logan_Wilson

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Logan_Wilson
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo 2021-05-19
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Net neisivaizduoju labai senai kažkada buvau žaidęs, dabar vėl sugrįžau prie SA-MP. 
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Užrodė youtubėje apie jūsų nauja baikeriu update, ir kažkaip sudomino prisijungti prie šito serverio.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Mažai atnaujinimų, kad išlaikytu žaidėjų kieki ir prie to pačio žaidėjų trukumas.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Taip, skaičiau buvo lengva ir aišku suprasti.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Jau išbandžiau visus darbus be pakvietimo, galbūt nuobodžiausi buvo tie papildomi neoficialūs darbai. Pelningiausi ir įdomiausi darbai tai buvo ūkininkas ir gaisrininkas.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne ,tikrai nebuvo sudėtinga.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Tenka naudot, kai dar nežinai kur kas tiksliai randasi.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Taip jau teko pakliūti į tokia situacija 😄. 
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Tikrai užtektinai vietų ir niekada nebuvo sunku juos rasti.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip ,teko jau naudotis ir greit sulaukiama pagalbos atgal jeigu iškyla kokių klausimų ar neaiškumų. 
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Jau ne viena karta buvo naudota ir viskas greitai ir efektyviai buvo sureaguota, taip sakoma be nusiskundimų.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Tikrai informacija aiškiai ir glaustai išdėstyta, tad nebuvo jokių problemų ją suprasti.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Minusų neįžvelgiu ekonomika ir visi kiti dalykai yra puikiai subalansuoti, tad jeigu nori kokio automobilio ar namo tenka paklušėti dėl jų ir taip skatina ilgiau užsibūti serveryje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.