Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Express News ' #8

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

PPnGXg8.png

Turinys:
1. Pasikeitimai nuo paskutinio numerio
2. Visos žvejybos turi vieną savininką Mafijos_Tevas.
3. Darbų fondai buvo papildyti milijonais.
4. Pagaliau įkeltas visų ilgai laukta nusikalstama veikla.
5. „ADMIN“ žaidėjų komanda vis mažėja.
6. Policija gavo naują amuniciją.
7. Renkamas Direktorių Prižiūrėtojas.
8. Palinkėjimai Hitautui.

 

w32zPda.png

Per 54 dienas pasikeitė nemažai valdžios atstovų

Visa informacija apie Direktorius yra nuo paskutinio mano rašyto laikraščio iki šiandienos. Dar prieš 56 dienas Valdžioje buvo visiškai kiti žmonės, o dabar visa darbų valdžia yra kita

Gruzino „SAPD“ gyvavo 111 dienų, dauguma tų dienų jam padėjo jo pavaduotojas Laurynas_Leigon, jie kartu vadovavo Policijos Departamentui didžiają dalį laiko kol nebuvo nusikalstamosios veiklos, tačiau Gruzinui palikus Direktorių „SAPD“ niekur nedingo, kadangi nauju Direktoriumi tapęs Pablito_Duonkepys nuo 2021.04.17  toliau tęsia darbą su „SAPD“ nuo 2020.12.20. Tai yra vienas ilgiausiai išsilaikusių Policijos Departamento skyrių.

Taip pat visai neperseniausiai viena taksi dirbanti taksistė kuri taip pat vadovavo taksi firmos valdžiai Minusinis_Ateivis nusprendė palikti šias pareigas po 65 dienų kadencijos, su ja kartu pasitraukė ir jos pavaduotojas Justas_Jucius, kuris nekartą yra buvęs valdžioje ir nepirmas kartas būtent taksi, taigi braškių era baigėsi ties Minusinio_Ateivio palikimu ir dabar sveikinames su „Comfort Taxi“ firma kurios Direktorius yra Tomy_Marrelo.

Mechanikuose pavaduotojas perima vairą kai jo Direktorius atsistatydino po 49 dienų, Teddy_Wiliams palikdamas pareigas jas perleido Dovydui_Weed kuriam tai nėra pirmos šios firmos pareigos. Gavęs Direktorių nesunkiai susitvarko su firmą ir jau net turi pavaduotoją Gabi_Jole.

Wizard_Airidas pervežėjuose Direktoriumi atbuvęs 70 dienų dalį jam padėjo pirmas pareigas tuomet turėjęs Tnt_Edwax, kartu jie su firmą puikiai susitvarkė ir nebuvo daug bėdų, palikimę rašęs Airidas nors ir nepavyko visko įgyvendinti, tačiau atėjo laikas ir jam palikti pareigas dėl svarbesnių dalykų. O dabar turime naują pervežėjų Direktorių Emilisvn_Samp, buvęs Taksi Direktorius ir šiuo metu laikantis rekordą Direktoriaus kėdėje, jei neklystu išbuvęs 322 dienas.

Vacekas_Kozlovzkis parodė kaip būti medikų Direktoriumi, išbuvęs netgi 79 dienas, kas medikuose ankščiau tikrai nepavykdavo kiekvienam, per šią kadenciją turėjęs du pavaduotojus - pirmą Lukis_Zip bei antrą Nojus_Sliuzas, o dabar Noju matome kaip naująjį Medikų Direktorių!

Sveikinu visus Direktorius/Pavaduotojus ( -as) su naujomis pareigomis ir sėkmės kadencijose, vasara laukia ilga nepasiduokit!

Dabartinė valdžios komanda

Darbas | Direktorius( -e) | Pavaduotojas ( -a)

Policijos Departamentas | Pablitoo_Duonkepys | Nėra
                         Taksi | Tomy_Morello | Nėra
                  Pervežėjai | Emilisvn_Samp | Nėra
                         Mechanikai | Dovydas_Weed | Gabi_Jole
                   Medikai | Nojus_Sliuzas | Nėra

w32zPda.png

Žvejybos buvo nupirktos Mafijos_Tevo

Balandžio 25 dieną Mafijos_Tevas pasiimė visas žvejybų įmonęs, kadangi žvejyba žaidėjai naudojasi labai retai. Buvę žvejybos įmonių savininkai gavo tiek pinigų už kiek pirko žvejybos įmonę.

Apie žvejybą jau senai nebuvo užsiminta ir ar yra dar kas ja naudojasi?  Žvejybos konkurso metu ji buvo naudojama ištisas dvi savaites, vienas šio konkurso nugalėtojų Lukis_Zip per tas dvi savaites iš žvejybos užsidirbo 1.500.000€, tačiau kiekvieną dieną teko ilgai žvejoti, jog tai pasiektų, o tokie pinigai yra tikrai daug kaip dviejų savaičių darbui. Tačiau pasibaigus konkursui ji iki šiol nėra naudojama ir beveik užmiršta.

Viską apibendrinus žaidėjai žvejojo ne dėl pinigų kuriuos gali uždirbti žvejyboje, o dėl konkurso prizo ir pati žvejybos sistema atrodo kiek per sunki/per ilga kol bus galima pasiekti padorų atlygį už tiek išnaudoto laiko. Paskutinį kartą kai buvo klausta Mafijos_Tevo ar bus atnaujinama žvejyba, jo atsakymas buvo TAIP. Tad laukiame ne vien FTB, bet ir atnaujintos žvejybos!

w32zPda.png

Darbų ir barų fondai buvo papildyti 9.500.000€

Buvau vienas iš žvejybos įmonių savininkų ir ją perėmęs Mafijos_Tevas man už ją pervedė 11.505.000€, didžioji dalis pinigų buvo papildytą darbų fondui.

Mechanikai gavo - 3.500.000€
Policijos Departamentas gavo - 1.000.000€
Pervežėjai gavo - 1.000.000€
Taksistai gavo - 1.000.000€
Medikai gavo - 1.000.000€
Blueberry ir Montgomery barai gavo - Po 1.000.000€
Išviso buvo paaukota 9.500.000€

Serveryje nesu labai aktyvus tačiau tikiuosi buvo veiklų darbuose kur tie pinigai papildė sunkiai dirbančių darbuotojų saskaitas.

w32zPda.png

Montgomery vs Blueberry

Du Barai - Du Lyderiai
Keturi pagalbininkai
40 baikerių

Prieš porą savaičių atsiradus nelegaliai veiklai, barai jau spėjo susirnkti po 6 baudos taškus, gal dar neprisitaikė prie naujų nuostatų kurios dažnai yra papildomos ar tiesiog nori laimėti nesvarbu kokia kaina? Nes baudos taškus nusiimti tikrai nėra pigu 1 taškas lygūs 100.000€
Jei neklystu dažniausiai Montgomery baikeriai dominuoja veiksmo metu bei yra pasikėle daugiau reputacijos taškų. Praėjo dar tik dvi savaitės ir būtent nusikalstamoje veikloje gali nutikti betkas, nepamirškime jog atėjo vasara ir gali retėti susišaudymai ar apmažėti vieno baro šutvė, tad tie kas dar nebuvote įstojęs į barą manau sulauksite savo šanso jau greitai.

Daugiau apie šią sistemą rasite čia.

w32zPda.png

Sumažėjus ADMIN žaidėjų komanda

Iš 16 „ADMIN“ žaidėjų liko tik 7. Sumažėjus „ADMIN“ žaidėjų gretomis manau drąsiai galime tikėtis analizės, ne vien dėl jų sumažėjimo, tačiau ir dėl atsiradusios nusikalstamos veiklos „Barų“. Per dvi savaites abu barai turi surinkę po 6 baudos taškus, dauguma jų užfiksuoti net nestebėjimo režime. Kaip matome „ADMIN“ žaidėjams darbo yra ir jų reikia, galvoji jog esi vertas tokių pareigų? Išmegink save!

Atranka į „ADMIN“ žaidėją
Dabartinė „ADMIN“ žaidėjų komanda.

w32zPda.png

Policijos Departamentas gavo naujos amunicijos

Policijos Departamentas gavo naują amuniciją „Sniper Rifle, Granatas bei Combat Shotgun“. Ši nauja amunicija tikrai nustebino daugelį, granata tikriausiai labiausiai nustebino ar prajuokino. Baikeriai dabar turės paplūšėti prieš teisėsaugą. 

w32zPda.png

Renkamas naujas Direktorių Prižiūrėtojas

Po metų su puse paliko vienas geriausių Direktorių Prižiūrėtojų Hitautas_White ištiesų gaila, tačiau metas atsisveikinti su juo ir laukti naujojo Direktorių Prižiūrėtojo. Tiesiai sakant jo vietai užimti savininkams bus nelengva rasti tinkamą asmenį. Kad ir kuris pildote į Direktoriaus Pržiūrėtojo pareigas sėkmės Jums, noras įrodys ar ištiesų to norite ir galite.

Atranka į Direktorių Prižiūrėtoją.

w32zPda.png
Žaidėjų palinkėjimas Hitautui_White

Rokas: Nelinkėsiu nieko, nes tu to dar nesi vertas. Pailsėsi nuo žaidimo ir apsvarstysi tai ką minėjau. Esi profesionalas ir juo būsi mūsų visų širdyse kad ir kas benutiktų. Tokių pavyzdžių kaip tu, šiam žaidimui reikia! Iki susimatymo Maiklai 💚
Dwayne_Jahseh: Noriu palinkėti Hitautui, jog nepasiduotu ir stengtusi dėl aukštesnių pareigų, nes jis tikrai to vertas.
Vacekas_Kozlovzkis: Gero kelio.
Tomy_Marrelo: Hitautai dydžiausios sekmės tau , žinoma sveikatos, laimės, pinigų ir visko ko tik tavo širdele geidžia. bei aišku ačiū už įdėta indėlį į projektą. Dydžiuojames tavimi.
Modestas_Wolf: Hitautas buvo toks zmogus kuri retai sutiksi. Kalbant apie tai jis buvo vienas geriausiu Direktorių prižiūretojų kokį esu mates kiek žaidžiu samp. Draugiškas, linksmas bei teisingas žmogus. Linkiu jam viso ko geriausio ir tikiuosi mes jį dar sutiksime einanti atsakingas pareigas.
Ignas_Eox: Sėkmės gyvenime jam.
Martin_Gossard: Jis buvo toks žmogus, kuris buvo vertas pareigų. Tikiuos jį dar kart pamatyti projekto komandos pareigose ir sekmės IRL.
Jonny_Smithas: Sėkmės jam gyvenime.
Minde_Marshell: Sėkmės bahurui reikia palinkėti.
Emilisvn_SampAtsistatydinimas tikrai netikėtas ir nelauktas, linkiu jam didžiausios sėkmės ir tikiuosi tai nebus jo paskutinės pareigos.
Nojus_Sliuzas: Tai Palinkėjimas būtų nuo viso Luxury Health Care kolektyvo kurio valdžios pareigose esu tai nors ir labai gaila jog toks žmogus paliko komandą šis žmogus buvo geras pavizdys visiems visad sugebėdavo suteikti motyvacijos tiek direktoriams tiek pavaduotojams tiek serverio žaidėjams tad tokio žmogaus visada bus gaila.Tada palinkėjimas butų jog visada būtum laimingas niekada neliūdėtum išliktum toks pats koks buvai ir lauksime sugrįžtančio į kokias tai nors pareigas.Tikiuosi susimatysime žaidime Pagarbiai Medikų Direktorius Nojus_Sliuzas.
Thunder_Rtl: Palinkėsiu Hitautui kad sektųsi tiek serve, tiek gyvenime, kad lemai vaikšiotų po rankas, ir kad mašiną nerudytų.
Nerioske_Gamer: Daug sveikatos ir pinigų palinkėčiau.
Dovis_Gtx: Linkiu kuo didžiausios sėkmės tiek žaidime, tiek gyvenime.
Tomas_Quatros: Manau, kad būtų šaunu palinkėti žmogui sėkmės realiame gyvenime, laimės, džiaugsmo. Tegul randa įdomios veiklos, kuris skatintų tobulėti, siekti naujų tikslų. Toks būtų palinkėjimas iš mano pusės.
Dovas_Aleksandra: Linkiu jam didžiausios sėkmės ir tikiuosi, jog dar grįš į greenside.
Joe_Kim: Norėčiau palinkėt, kad išlaikytų tokia pačią reputaciją, ir kad kada nors grįžtu į komandą.
Jonas_BalandisDidžiausios sėkmės Hitautai, linkiejima iš žemaitėjas, btw gražus huntley.
Denis_Xander: Linkiu tau hitautai pagaliau ištrukus is san andreas multiplayer pasaulio, linkiu, kad viskas gyvenime pagerėtų ir įgytų spalvas, linkiu, jog sutiktum ir nukautum c. mcgregor!!
Tnt_Edwax: Tiesiog galiu palinkėti sėkmės gyvenime ir didelis ačiū už puikų darbą būnant dp:))
Ryan_Shw: Ačiū, ačiū ir dar kartą ačiū už atiduotą širdį, laiką ir kantrybę bei nervus atstovaujant visus serverio direktorius. Esi tikras underdogas ties tuo. Ačiū ir už tai, kad tiesiog buvai čia, stengeisi padaryti žaidimą kuo geresnį, smagesnį ir įdomesnį. Liksi visų ne tik širdyje, bet ir galvoje. Ilgai dar būsi minimas čia, ilgai apie Tave kalbės ir galbūt net rašys. . Ačiū už visa tai ką padarei dėl serverio gerovės ir koks buvai žmogus. Laikiau ir laikysiu Tave virtualiuoju , nors ir ryšiai buvo nutrūkę. Geros kelionės per gyvenimą ir pasiek aukščiausius tikslus! Sudie hytka.
Roki_Reider: Sėkmės gyvenime draugas.
Black_Hand: Didžiausios sėkmės ateityje, taip ir toliau būk toks žmogus, koks esi dabar. Nepasiduok, lik tvirtas!
Katakuri_Boy: Linkiu Hitautai tau geros vasaros, gerų įspūdžių. Ir tikėkimės dar sugrįši į greendside rudenį arba žiemą.
Izzy_Legit: Sveikinu susiradus naują gyvenimą, sėkmės.
Pablito_Duonkepys: Noriu padėkoti už gerai praleistą laiką šiame projekte, už suteiktus šansus ir naujas galimybes, per daug neišsiplėsiu, bet žinok, kad dar ilgai tave visi prisimins kaip į serverį įnešusi daug gero asmenį, dėkui už sukurtas sistemas ir veiklas kurios leidžia gyvuoti šiam projektui ir sėkmės gyvenime. Peace
Beniusklis_Bense: Lauksim gryžtant.
Laurynas_Leigon: Dw sėkmės seneliumbai.
Gruzinas_Tortilla: Ačiū už investuota laiką į projektą, dp kartelę pakėlei į naujas aukštumas, ateities dp tures pagaliau į ką lygiuotis šiose pareigose. Be to, ačiū už visus parduotus lemus.
Justas_Jucius: Linkiu sėkmės.
Fyfi_Niukas: Didžiausios sėkmės linkiu.
Minusinis_Ateivis: Labai gaila, kad paliko pareigas. Linkiu sėkmės gyvenime ir tikiuosi dar susitiksime projekte, ačiū už suteiktus šansus, pagalbą.

w32zPda.png

Reklamos:

Minusinis_Ateivis: Parduodu 126 cheetahą, 3 ir 205 id infernusus, visos tr. priemonės su switch ratais.
Black_Hand: superka visas /tdeze.
Lukis_Zip: Parduoda lušna „Green Gardens“ teritorijoje | L.Retus skin - Jizzy, Madd Dog, Cesar | 0ID/Switch ratais Elegy su 5k rida | 3ID Cheetah su mega ratais ir spoileriu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.