Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,

Mafijos Senelis

Rekomenduojamas pranešimas

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Giedrius_Hells.
Jūsų atstovaujama firma: Taksistų firma.
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Alfred_Carter.
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Šiuo metu firmoje yra vienas iš aktyviausių darbuotojų, kuris rodo gerus darbo rezultatus. Asmuo yra draugiškas bei suprantantis, turi daug noro ir motyvacijos šioms pareigoms. Dažnai pastebiu, kad padeda naujiems darbuotojams apsiprasti firmoje, atsakinėja į jų klausimus, bei supažindina su firmos sistemomis. Tikiuosi, kad Alfredas pasinaudos šansu, pasigerins savo reputaciją ir įgaus vadovo patirties, kuri galbūt jam pravers tiek gyvenime, tiek šiame projekte.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Redaguota Emilisvn_Samp
Patvirtinta

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė:Calm_Dude.
Jūsų atstovaujama firma:„Green Service“ firmos vadovas.
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė:Pea_Pupa.
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Šis asmuo nuo pat pirmų dienų vykdė visas sistemas forume, pildė visas temas, yra aktyviausias žaidėjas firmoje, pats pirmas pasikėlė į ketvirtą rangą, yra padedantis, padeda kitiems naujokams, kai jie nesupranta kažko, nesvarbu, ar tai būtų susiję su forumu, ar žaidimu, siūlo idėjų kaip paįvairinti veiklą. Jis yra geriausias darbuotojas mechanikuose :) 
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“):Pasižadu.

Redaguota Emilisvn_Samp
Patvirtinta

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Emilijus_Escobar
Jūsų atstovaujama firma: ,,GSPD“ policijos dapartamento direktorius.
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Kle_Bonas
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Mano manymu šis žaidėjas yra pasiruošęs šiomis pareigomis. Žaidėjas yra pats kupinas motyvacijos tapti pavaduotojų, turi nemaža patirtį pačiame darbe, ir išmano jį puikiai, tikrai sugebės įdėti pastangų į pačia firmą ir šį žaidėja. Žinau jį jau gan ilga laiko tarpą bei pasitikiu juo, teko pabendrauti tikrai fainas žmogus, mėgstantis pajuokauti. Žinau, kad jis tikrai susitvarkys su savo pareigomis ir manęs nenuvils, palaikys savo aktyvumą kiek įmanomą geriau.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Redaguota Emilisvn_Samp
Patvirtinta

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Hikaro_Masati
Jūsų atstovaujama firma: „Field Hospital“ firmos direktorius
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Asmuo rodantis pastangas medikų darbe, dėl to atsižvelgiau labai į tai. Vacekas yra buvęs medikų valdžios atstovas, dėl to noriu, kad padėtu man iškelti medikus į viršų. Šiuo metu Vaceko aktyvumas nežavi, kaip ir mano, bet žinau, kad asmuo gali būti aktyvus. Asmuo šiuo metu tikrai nepasižymi savo reputacija, bet kas buvo praeityje tegul ir lieka praeityje. Tikiu, kad suteikdamas šansą Vacekui jis ji išnaudos tinkamai ir bus viskas tvarkoje. Ši asmenybė man padeda, bei siūlo įvairias idėjas kaip pagyvinti firma, kad firma būtų aukštame stovyje. Padeda darbuotojams, atsako maloniai į užduotus klausimus. Firmoje dirba pas manęs nuo pirmu dienų ir iškarto pradėjo rodyti motyvacija, kad nori šių pareigu. 
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Redaguota Emilisvn_Samp
Patvirtinta

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Pea_Pupa.
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikų firmos pavaduotojas.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 22 dienas (įskaitant šiandieną).
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Norėčiau pradėti nuo to, jog buvo smagu ir įdomu užimti pavaduotojo pareigas šioje firmoje. Išmokau tikrai nemažai, kolegos buvo draugiški bei bendradarbiaujantys, o direktorius palaikė griežtą tvarką. Palieku todėl, kad smarkiai krito motyvacija žaisti žaidimus, atsirado kitų užsiėmimų asmeniniam gyvenime. Neturiu daugiau kažko ir pridurti, palinkėsiu sėkmės kitiems direktoriams bei pavaduotojams sėkmės einant pareigas ir užtikrinant darbų funkcionavimą serveryje. Iki :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

x1FKQk8.pngV48ZVAj.png
 

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Daniel_Howell
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: American Express Services” pervežėjų firmos direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pradėsiu nuo to jog iš tikro pasirinkau direktoriauti netinkamą sezoną, vasarą nėra daug žaidėjų projekte, o ir automatiškai mažesnis skaičius pildo į pervežėjų firmą. Dėl menko darbuotojų skaičiaus teko taikytis su tikrai minimaliu firmos veikimu, niekada neturėjau galimybės padaryti veiklos, nes ji tikrai būtų buvusi nuobodi ar net bevertė su 4 aktyviais darbuotojais, niekada nebuvo didelio susidomėjimo ir sukurtose temose, sulaukdavau mažai klausimų ir panašiai. Todėl einant laikui tie keli darbuotojai firmoje pradeda atsibosti, norisi kažko naujo direktoriaujant, bet nieko negali išspausti, nes tiesiog skaičius stabdo. Tikrai ačiū už suteiktą šansą įrodyti, kad sugebu vadovauti bei, kad nekantrus laukimas nebuvo į nieką, tikiuosi pasitaisiau. Gal būt būčiau pasirodęs geriau, bet gavosi kas gavosi. Iš tikro noriu padėkoti keliems darbuotojams kurie tikrai pakėlė pervežėjų firmą į aukštesnę vietą, nenuvylė manęs dirbdami mano firmoje, o svarbiausia atnešė geras emocijas. @Modestas_Wolf@Airis_Huf kitų tiesiog nežymėsiu, o labiausiai norėčiau padėkoti savo nuo pirmos dienos stebinančiam su savo potencialu kilti auksčiau pavaduotojui, @Yagami_Light manau be šio žmogaus direktoriavimas iš viso būtų pasibaigęs žymiai anksčiau, bet tikrai ačiū tau už dosnią pagalbą ir sveikinu su aukštesnėmis pareigomis. Ačiū visiems kas buvote, visiems esu savaip dėkingas, sėkmės žaidime.

Redaguota Daniel_Howell

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas,
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Giedrius_Hells
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: „Baltic Taxi” taksistų firmos direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 47.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nebeturiu motyvacijos ir noro vadovauti firmai, ir nesinori laikyti pareigų dėl dienų skaičiaus. Ačiū Rokui už suteiktą šansą vadovauti firmai, tikiuosi, kad patenkinau lūkeščius. Gaila, kad savo tikslų neįgyvendinau, dėl mažo žaidėjų skaičiaus, tačiau galbūt kitą kartą pavyks. Viso.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Hikaro_Masati
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikų direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 36 dienos.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis asmeniniai reikalai realiame gyvenime. Kaip sakant ateina pradžia ateina ir pabaiga, tai šiandien atėjo ir pabaiga, nenoriu laikyti direktoriaus pareigų dėl dienų skaičiaus, kaip dauguma žaidėjų pastebėjo, kad visiškai nesirodau serveryje, kas vadovui tikrai manau nėra priimtinas dalykas. Noriu tarti didelį ačiū @Rokas@Emilisvn_Samp Už suteikta šansą pabūti medikų vadovo kėdėje. Noriu padėkoti savo darbuotojams kuria palaikė ir buvo iki galo, bei kuria dirbo medikų firmoje. Ačiū @Vaidas_Drifter @Camo_Bear@Tnt_Edwax@Justas_Paklausk. Noriu tarti didelis ačiū savo pavaduotojui kuris, kad ir trumpai pabuvo vadovas, bet vis tiek tariu tau ačiū. @Vacekas_Kozlovzkis. Na ir paskutinės dovanos nuo manęs jums darbuotojai. Ate susitiksim ateityje. d89cba5c063460aed1a6a3c1a78728c9974.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

3f6607ad36b40bdfddfb8a547a7e3f7e210.png

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė:Calm_Dude.
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:„Green Service“ firmos direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:58.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Praėjus keliom savaitėm ir sumažėjus žaidėjų skaičiui, mano motyvacija taip pat sumažėjo, nes nebebuvo veiklos. Iš pradžių buvo įdomu būti direktoriumi, kurti temas, priiminėti darbuotojus, tikrinti temas, tačiau po kelių savaičių, temų, galima sakyti, niekas nebepildė, į atrankas vos užpildydavo vienas žmogus, kuris net nepasiskaitė informacijos. Visi šitie veiksniai lėmė mano atsistatydinimą. Nepaisant to, norėčiau padėkoti Rokui už suteiktą šansą pabūti direktoriumi. Taip pat norėčiau padėkoti darbuotojams, kurie buvo nuo pat pirmų dienų su manimi, @Nedas_Krosas, @Henris_Makarov, @James_Absolut ir kiti kurių nepaminėjau, taip pat pavaduotojui, nors ir neišbuvo ilgai @Pea_Pupa, aktyviausiam darbuotojui @Tomukas_Real, kuris ir po kelių savaičių vienas pats pildė temas, neprarado motyvacijos, tik gaila, jog net nepabandei parašyti dėl pavaduotojo, tikrai būčiau tau suteikęs šansą, todėl tikrai siūlyčiau tau pabandyti užpildyti atrankoje į direktorių, nes tikrai esi to vertas. Taip pat geriausiam direktorių prižiūrėtojui @Emilisvn_Samp, kuris yra pilnas įdomių idėjų. Atsisveikindamas darbuotojams pravedžiau pinigų, jog neliūdėtumėt, pinigus paskirsčiau pagal pastangas, kiek laiko buvote kartu, nenuskriaudžiau nei vieno :). Iki.75fc370be1be9318a035e75a2a55ec23862.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Taduse_Jrg
Jūsų atstovaujama firma: „UOP“ medikų firmos direktorius.
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Laukinis_Simonas
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Artėjant mokslo metams supratau jog medikų firmai reikia dešinės rankos - pavaduotojo. Su šiuo asmeniu esu gerai susipažinęs ir žinau jog manes nenuvils, taip pat ir jūsų ir įteiks firmai daugiau idėjų, kurios iškels medikų firmą į aukštumas. Taip pat Laukinis_Simonas yra motyvuotas žaidėjas ir pasiryžęs dėti žingsnį į pavaduotojo pareigas. Tikiuosi manęs nenuvilsi.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Yagami_Light
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Pervežėjų firmos direktorius
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 49 Dienas pavaduotojas ir 33 dienas direktorius.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nusprendžiau, kad jau gana. Pervežėjų firmoje išbuvau absoliučiai visa vasarą per tiek laiko susipažinau su linksmais žmonėmis. Bet jau tiesiog pabodo būti pervežėjų norisi kitos veiklos. Noriu padėkoti @Daniel_Howell už suteiktas pavaduotojo pareigas ir savo direktoriaus posto užleidimo. Noriu taip pat padėkoti @Emilisvn_Samp už visa pagalbą ir leidimą pabūti firmos direktoriumi. Dėkoju @Rokas_Eid už buvima laikinu firmos pavaduotoju kol buvau išvykęs. Ir be-abejo dėkui visiems darbuotojams kurie dirbo @Jack_Stallon @Gordon_ Hells @Snookez_Samblack@Ugnius_Dead.

 Will Ferrell Goodbye GIF by filmeditor

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Emilijus_Escobar
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos Departamento Direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 81d.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Atsistatydinu nuo direktoriaus dėl daugiau vienos priežasties tai yra darbuotojų trūkumas kas žino kas ne pastarasias dienas su darbuotojais sekėsi tikrai prastai. Ant pabaigos žaidėjai visai pradėjo nebepildyti, ir paskutinios dienos prasidėjo po biški mažėti motyvacija kuri svarbi būnant direktoriumi. Direktoriavimo pradžia tikrai buvo smagi ir linksma buvo išbandyti kurti temas vadovauti, laikui bėgant tikrai dauguma žaidėjų išėjo į kitas firmas o dabar kai dar pilnai serveris nėra atsigavęs. Tikrai žaidėjų nauju nepamatysim kolkas, tai manau kam laikyti direktorių, kitaip sakant dėl dienų, na o dabar noriu padėkoti savo pavaduotojui @Kle_Bonas kuris visa laika išbuvo kartu su manim iki pačių paskutinių minučių tikrai nesu nusivylęs kad jam suteikiau šansa su savo pareigomis susitvarkė puikiai. Kvalifikatoriai @Vaidas_Drifter @Squidyy_Lietuvadėkui kad ir kiek buvo darbuotojų visiem pravesdavot kvalifikacijas atlikdavot savo turima darba puikiaoi ir ilgiausiai išdirbe pas mane firmoje. Noriu taipogi padėkoti savo direktorių prižiurėtojui  @Emilisvn_Samp Dėkoju už firmos pradžia pagalba kuria suteikei man ir beabeju kad suteikei šansa pasėdėti direktoriaus kėdėje ir tikrai, nenuvyliau tavęs per visa šį laiko tarpa tai tariu dar karta ačiū tau, ir iki greito! Tag: Visi kurie dirbo pd. @Lukis_Lukis @Vaidas_Drifter @Squidyy_Lietuva @Viktorija_Nolife@Ernis_Monster@Tazz_Zyzz@Tomas_Willsons@Still_Kacioks @Floyd_Barnett @Aurimas_Makvynas@Tomas_Quatros ir kiti kurių nepaminėjau dėkui kad dirbote.  

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė:Kle_Bonas
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Policijos dapartamentas. Pavaduotojas
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:2mėn. 18dienų.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Užtenka manau, barinius paerzinau, serveri tvarka prižiūrėjau, barinių verksmą numalšinau, tai manau tikrai galiu serverio pareigas palikti ramiai. Tikrai dėkui visiem, kas verkėt dėl manęs aš už jumis. Didelis dėkui best DP @Emilisvn_Samp tas vyrukas rimtas. Pagaliau serverio kenkėjai galės atsipūsti. Ate!!! Bučkis mažutes 😘 😘 😘 myliu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: UhL_Uhl
Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Lil_Pranas
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žaidėjas nuo pat pirmos dienos dirba pas mane, aktyviausias žaidėjas mano firmoj, rangus keliasi raketos greičiu, ir tikrai matosi kad pasirengęs  pavaduotojom pareigom. Sėkmės prani 
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Redaguota Uhl_Uhl

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Martin_Gossard
Jūsų atstovaujama firma: Policija
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Ignas_Eox
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Šį asmenį pažįstu jau labai ilgai, pasitikiu juo labiau už visus. Jau pildant į direktorių žinojau kaip viskas vyks. Kadangi vakarais negaliu būti aktyvus, Ignas perims mano pareigas. Apie šį paskyrimą Emilį perspėjau dar pirmą dieną, jis tam neprieštaravo. 
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

zeNUNbT_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Jūsų Vardas_Pavardė: Uhl_Uhl
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: "RMTrade Greenside Logistics" pervežėjai
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: lygiai 30dienų.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Tai visu pirma noriu padėkoti emilisvn_samp vyresniajam, už suteiktas pareigas, tikrai didelis ačiū tau ir tikiuosi tavęs nenuvyliau per toki mažą laikotarpį. Ištikro tikrai cool bv šitas pareigas gaut ir laikyti, bet veliau vis pradėjo kristi tą motvyaciją, tada prisidėjo laiko trukumas ir ant galų galo were here. Nežinau ką ištikro čia rašyt bet dekui visiems darbuotojams( @Wandamas_Kaimietis @Justas_Jucius @Rokas_Eid @The_Wolga @Lukis_Lukis @Gordon_ Hells @Saras_Tema @Tituxas_Stumikas )kurie dirbo pas mane, mane motyvavo retkarčiais. Taipogi pavaduotojui @Lil_Pranas kuris irgi man padėjo, ištikro kai jis gavo pav aš baisiai aptingėjau bet aišku čia ne jo kalte, vaikinas tikrai gerai atliko savo darbą. Na ir kažinau sėkmės visiems, tikiuosi kitas direktorius padarys daug daugiau nei aš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Ignas_Eox.
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policininkų pavaduotojas.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 20.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Prastas aktyvumas, nes, kai turiu laisvo laiko ir prisėdu prie kompiuterio renkuosi kitus žaidimus, o ne samp'ą. Ačiū @Emilisvn_Samp ir @Martin_Gossard už suteiktą šansą ir pasitikėjimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Martin_Gossard
Jūsų atstovaujama firma: Policija
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Domantas_Epic
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Su pirmu pavaduotojumi padariau šiokią tokią klaidą, kadangi realybėje esu gan užimtas, reikia patikimo ir aktyvaus žmogaus. Iš laiko kiek Domantas dirbo pas mane, jis man pasirodė tinkamiausias žmogus čia. Postą noriu duoti žmogui, kuris gaudosi veiksmuose, įsivaizduoja kaip veikia firma ir gal ateityje turėtų noro perimti pareigas.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Street_Nmz
Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: David_Edyionii
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Pažįstamas žmogus, reikia patikimo žmogaus, kuriuo galiu pasitikėt, nes turiu šiokių tokių užsiėmimų gyvenime, dėl kuriu bent jau artimiausia mėnesį negalėsiu pastoviai žaist, tad reikia pagalbos.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Razer_Electro
Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Laimex_Teams
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Aktyvumas, bei pagalba su esamais darbais.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Dainida_Prn
Jūsų atstovaujama firma: Taksistų firma.
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Salvatore_Bufalino
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Labai aktyvus bei padedantis žmogus. Ir tikrai atsakingas. Su kolektyvu sutaria puikiai. Manau būtų puikus pagalbininkas.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Razer_Electro
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Mėnesis ir dvi dienos
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: 43c893ce8583abb07009b36c66cd53ab350.PNG

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: David_Edyionii
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Pervežėjai, pavaduotojas
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 25 dienos
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: laiko stoka, nenoriu užimti bereikalingai vietos šiose pareigose, nes manau tikrai už mane geresnių yra, idėjų turiu, tik nebelieka laiko ir gal būt tiek to noro žaisti sampa, džiaugiuosi tuo ka pavyko padaryti per tas 25 dienas, esu dėkingas kolektyvui kuris pastoviai buvo tikrai didelis, aktyvus bei vieningas. Gal būt kažkada sugrįšim stipresni, dėkui Streetui už suteiktą šansą, Emiliui už pasitikėjimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Street_Nmz
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Pervežėjai, direktorius
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 29 dienos
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: nebera laiko zaist, abydna, kai reikia nuo draugeliu atsiribot zaidziant sampa, kai jie kapoja smagesnius zaidimus, dekui uz suteikta sansa Emiliui, dekui Edyioniui uz pagalba sukantis firmoje, dekui kolektyvui, kuris buvo aktyvus, nors buvo ir pykciu, nesutarimu, taciau viska issprendem ir padarem firma tvirta. iki.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.