Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,

Mafijos Senelis

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė:Nojus_Sliuzas
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Policija Pavaduotojas
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:29
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Atėjus vasarai krito ir motyvacija kažką daryti tai pat besibaigiantys mokslai verčia skirti daugiau laiko jiems nei žaidimams tad tenka perleisti šias pareigas kažkam kitam kas bus aktyvesnis ir turės daugiau motyvacijos per šias 29 dienas išmokau daug naujo išmokau vadovauti komandai tad už suteiktą šansą tariu @Emilisvn_Samp ir @Vacekas_Kozlovzkis tikiuos dar susitiksim projekte.

Redaguota Nojus_Sliuzas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Greg_Solberg
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Mechanikų pavaduotojas
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 50
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Atėjo laikas kai tėvynė pašaukė mane vardu ir pakuždėjo man į ausį tėvynės labui lauksime tavęs gegužės 29d batalione ir negalėjau tokios progos atsisakyti.  Dėkui tiek @Emilisvn_Samp tiek @Arnas_Torretokad suteikė progą pavadovauti firmai. Sugrįšiu stipresnis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

db.png

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos departamento direktorius
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 65 dienos.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Artėjant vasarai bei labai ženkliai sumažėjus žaidėjams serverio gretose natūraliai krito motyvacija užimti šias svarbias pareigas projekte. Gyvenime atsirado daug reikalų, sumažėjo laisvo laiko kiekis, kurį turėjau anksčiau. Noriu padėkoti saviškiam kolektyvui, kurį drąsiai galiu vadinti barus spardančia šeima, policijos lygis tikrai atsigavo. Direktoriui, bandančiam pareigas užimti po manęs linkiu nepabijoti bandyti laimės rinkimuose, ryžto, kurio gal kiek ir pritrūko man, bei pasitikėjimo savimi. Širdingai dėkoju bei
@Emilisvn_Samp už pasitikėjimą manini, taip pat @Nojus_Sliuzas už trumpą, bet nepriekaištingą pavaduotojo pareigų vykdymą. Tikiuosi dar pasimatysime, Adios!

Redaguota Vacekas_Kozlovzkis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas
Jūsų Vardas_Pavardė: Arnas_Torreto
Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Quez_Junior
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Atėjus vasarai turiu mažiau laiko prižiūrėti firmą, tad reikalinga pagalba, tuo labiau kai senasis pavaduotojas atsistatydino. Tokie greiti pokyčiai gero įvaizdžio nesudaro, tačiau viską darau arba bent stengiuosi daryti į firmos naudą. Žmogu pažystu jau labai labai ilgą laiką, juo pasitikiu visu 100% ir noriu jam suteikti šansą parodyti ką gali pareigose.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvydas_Udravich
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: ZHB Taxi, Pavaduotojas
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 4 mėn - 121 dienos
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Kai gavau pavaduotojo pareigas, jau firmoje buvau išdirbęs 4 mėn. Tuo metu vis dar turėjau iniciatyvos dirbti, kurti naujų įdėjų, ir tikrai motyvacijos buvo pilnos kišenės. Tačiau, kuo ilgiau dirbi, tuo labiau atsibosta. Planavau išeiti liepos mėnesį, tačiau nusprendžiau išeiti šią dieną, kadangi firmoje atėjau 10.20, tapau pavaduotoju 02.20, ir išeinu 06.20, viskas vyksta 20 dieną, ir netgi kas 4 mėn. Tad tikrai galvoju, pats geriausias metas jau būtų išeiti. Kolektyvas buvo įdealus, nors ir buvo keletas nesklandumų, su tam tikrais žmonėmis, keletas įvykių, tačiau žiaurių nesutikimų nebuvo rasta. Pats firmos kolektyvas, visi darbuotojai buvo nuostabūs, aišku buvo ten keletas įdomesnių žmonių.. tačiau, aplamai paėmus, viskas buvo nuostabu. Didelis dėkui @Migelis_Zhebtuvelis, kad suteikė ir net užmotyvavo mane bandyti savo jėgas tampant pavaduotoju, esu nuoširdžiai dėkingas. Taip pat @Ekem_Slamstas, už didelį indelį darbe, ir net sugebėjo pasiekti penktą rangą. Aišku nepamirškime mūsų firmos legendos, @Camo_Bear, nors jau firmoje nebesi, bet tikrai galiu teigti, kad buvai firmos didelė dalis, ir taip pat sugebėjai pasiekti penktą rangą. Didelis dėkui @Tomukas_Tomas, nors ir prisijungei vėlai į firmą, bet parodei savo iniciatyvą, kuri buvo nuostabi. Iki šiol nesu matęs tokio aktyvaus žmogaus firmoje, nustebinai. Esu labai dėkingas ir kitems darbuotojams @Deividas_Bubis, @Taduse_Jrg, @Dovis_Santos, @Kakarotas_Aivaras, @Vycka_Flex, @Augis_Dash, @Kiemo_Sargas(malacy žmogutis buvai), @Pijus_Lukas, @Diego_Rossi, @Klemas_Dunbiusir visiems kitiems buvusiems darbuotojams šioje firmoje. Kada nors sugrįšiu, o dabar bus tik trumpa pertraukėlė..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Migelis_Zhebtuvelis
Jūsų atstovaujama firma: ZHB TAXI
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Ekem_Slamstas

Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Ilgą laiką buvo vienintelis ZHB TAXI ofiso narys, atėjo laikas paaukštinimui. Lojalus darbuotojas dirbantis dar nuo praeitos direktorės kandidatūros. Firmoje viską supranta, puiki proga išbandyti save.

Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas: 
Jūsų Vardas_Pavardė: Uncle_Drew
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikų / pavaduotojas
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:  1mėn ir 20 dienų
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: labai neišsiplėsiu. Labiausiai noriu didelį ačiū tarti šios firmos direktorei - Justei, @Bitee_Maja kuri ne tik, kad į serverį grįžusį, į pirmąjį darbą su pakvietimu priėmė, bet ir laikui bėgant leido išbandyti save pavaduotojo rolėje. Apmaudas tikriausiai dėl to, kad pirminiai lūkesčiai pradžioje buvo didesni, nei tapo galų gale. Esi ne tik šauni 'samp žaidėja', bet kaip ir žmogus. Ateinančiam pavaduotojui, ar -ai, tikrai pasiseks. Ačiū tai pat ir @Emilisvn_Samp kuris patikėjo ir tai pat pareigas leido suteikti. Na ir žinoma visam community, su kuriuo daugiau, ar mažiau teko palaikyti ryšio.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Bitee_Maja
Jūsų atstovaujama firma: Medikai
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Camo_Bear
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Po dviejų vaikinų pavaduotojų nusprendžiau įrodyti sau, jog trečias kartas nemeluoja ir pabandyti tai ko dar nebuvo medikų firmoje - dvi merginos valdžioje. Su Camo_Bear asmeniškai gerai sutariu, palaikom ryšius, tad dedu dideles viltis, jog tai yra raktas medikams į sėkmę. Kitas dalykas vasara - negaliu būti viena per šį nelengvą sezoną valdžioje. Kalbant apie buvusį pavaduotoją, tai jau paskutinėmis dienomis šio pavaduotojo kadencijoje buvo aišku, kas bus mano kitas pasirinkimas pavaduotojo pozicijoje. Iš praeito pavaduotojo pareigų - visiškai nesitikėjau, pradžioje buvo žadama daug, bet ištesėtą iš viso to buvo gal kokie 5%, tad galiu drąsiai teigti, jog praeitas pavaduotojas labiau nuvylė už pirmąjį, bet nieko žingsnis po žingsnio - judam į priekį ir pradedam naują medikų firmos erą su dviem merginom valdžioje.😎
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Laukinis_Simonas
Jūsų atstovaujama firma: "Red County Skydas"
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Vasco_Salvadore
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Taigi vis gi vasaros sezonas po truputį įsivažiuoja, todėl automatiškai truputį mažėja laisvo laiko sampui. Darbuotojas nuo pirmų akimirkų pasirodė draugiškas, atsakingas bei motyvuotas. Gali pasirodyti žalias, bet visgi subrendęs. Kaip tik šiuo metu jau man reikia ramsčio į kurį galėčiau atsiremti, susidurdamas su pamažėjusiu laiku sampui. Tikiuosi šiuo savo pasirinkimu nebūsiu suklydęs, bei davęs tau rimta iššukį projekte, galbūt viena dieną čia įgyta patirtis vis gi pravers gyvenime. 
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

R7sxNXZ.png

Jūsų Vardas_Pavardė:Nikita_Provotlov
Jūsų atstovaujama firma:GSPD
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė:@Mantvis_Bmw
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Vaikinas rodo rimtą motyvaciją, pasiryžimą dirbti firmos vardan. Puikiai gebame komunikuoti tarpusavy ieškant atsakymo firmos klausimais. Taip pat žmogus puikiai sutaria su kolektyvu, sugeba kuruoti darbuotojų darbą ir palaikyti tvarką, kai to reikia. Esu patenkintas šio žmogaus, kaip laikino pavaduotojo įdirbiu ir manau, kad jis nusipelnė tapti pilnaverčiu firmos vadovu, mano dešiniąja ranka. Pilnai juo pasitikiu ir manau, kad Mantvis manęs nepaves. Tai tiesiog sveikinu su pareigomis dar sykį ir parodyk viską, ką moki geriausiai
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“):Pasižadu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Quez_Junior
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai, Pavaduotojas. "Tej's Garage''
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 3 mėnesiai ir 18 dienų.

Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Motyvacijos stoka ir tam tikros asmeninės priežastys, tai nusprendžiau palikti pavaduotojo postą. Ačiū @Emilisvn_Samp, bei @Arnas_Torreto, kad leido išbandyti save. Linkiu didžiausios sėkmės firmai ir direktoriui susirasti gerą pavaduotoją. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Nikita_Provotlov
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: GSPD, direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: mėnesis ir 13 dienų.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Keičiasi darbo grafikas, kuris turėjo nesikeisti, tačiau yra kaip yra ir tenka atsisakyti mėgstamo žaidimo. Planavau išbūti pareigose daug ilgiau, nuveikti daug daugiau. Vis gi gavosi viskas ne visai, kaip norėjau ar žadėjau. Pradžioje motyvacijos buvo tikrai daug, norėjau daug daryti, daug ir dariau, stengiausi. Vis dėlto manau, kad neišpildžiau savo nustatytų sau tikslų ir taip nuvyliau save bei nepateisinau @Emilisvn_Samp suteikto pasitikėjimo. Tačiau vis tiek esu labai dėkingas už suteiktą šansą naujam veidui projekte, tikrai dar eičiau pareigas ir būčiau jom atsidavęs, jei ne anksčiau minėti pokyčiai. Esu labai dėkingas @Mantvis_Bmw už puikų firmos prižiūrėjimą paskutinį laikotarpį, kai buvau išvykęs asmeniniais reikalais. Man tu įrodei, kad gebi tvarkytis ne tik su gauja, tačiau ir su tokia rimta firma kaip PD. Ačiū už įdėtą darbą bei tvarkingą firmą. Taip pat ačiū ir @Rokas_Eid, @Kajus_Tajus, @Laurynas_Baravykas,  bei @Domce_Sampa už stiprų aktyvumą paskutiniu laikotarpiu. Ačiū ir @Misteris_Erikas bei @Matt_Galini už didelį įdarbį firmos labui mano kadencijos metu. Ačiū ir tam čyteriūgai, @Tazz_Zyzz bei gaujinių galvoms @Vitaminas_Adb ir @Liurbis, oj @Hikaro_Masati už gerus veiksmus bei įdomų laiką projekte. Nu @Henris_Makarov irgi nusipelnai tago, beveik mldc esi, bet tas csgo momentas... Amžinai jį turėsiu ir kažkada tkr gausi už jį ppk į foruma, nebijok bičas, nepamirštu tokių dalykų. Jeigu ką ir pamiršau pataginti atskirai, tai nesupykit baxūrai, visi jūs mldc esat ir su visais turėjom įdomių, gerų momentų. Vertinu juos, nors kai pagalvoji, tai tik pc žaidimas. Tačiau jis cool ir visada toks išliks. Noriu padėkoti ir @Bitee_Maja bei @Tomas_Honor už šiltą priėmimą į direktorių komandą ir padėjimą apšilti kojas su patarimais kaip elgtis ar kur nesivelti, tikrai padėjot, ačiū!
Overall noriu pabaigti visą atsisveikinimą sakant, kad tikrai dar kartą visiem dėkoju už puikų laiką projekte, dar sugrįšiu, kai gyvenime atsiras laiko! O @Mantvis_Bmw manau turi siekti direktoriaus ir parodyti ką gali, manęs nenuvylei, savo pasirinkimu buvau patenkintas ir džiaugiuosi suteikęs tau šansą. Ačiū ir sėkmės, jei sumastysi kilti auksčiau!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Camo_Bear
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikai, pavaduotoja.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 2 mėnesiai ir 12 dienų.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis - tai prasidedantis užimtumas realiame gyvenime. Nespėsiu persiplėšti per pusę ir visur suspėti būti, kadangi egzistuoja ir realus gyvenimas. Ačiū labai @Bitee_Maja už pasitikėjimą vesti medikų komandą į priekį, kartu buvome tikrai nebloga komanda, iškilusioms problemoms visada rasdavome kompromisą. Taip pat dėkoju ir direktorių prižiūrėtojų valdžiai už palaiminimą ir pasitikėjimą, medikų firmos buvusiems/dabartiniams darbuotojams. Buvo visko, bet visada gera ar bloga atneša vienokią ar kitokią patirtį, kuri ateityje praverčia. AČIŪ ir iki pasimatymo! 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Bitee_Maja
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikų firmos direktorė
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 253 dienos.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: 
Laba vakarėly GREENSIDE, atėjo ta diena, kuri ateina ir kiekvienam direktoriui – paskutinioji valdžios kėdėje...  Teko pasidžiaugti 1 metus laiko – kaip medikų darbuotoja bei 9mėnesius ir 9dienas kaip MEDIKŲ firmos direktore. Per tą laikotarpį kurį ėjau kartu su Medikais šiame serveryje įgavau tikrai geros patirties, medikai buvo mano pirmasis darbas su pakvietimu, kurį dirbau šiame serveryje, čia aš atradau save, bet nusprendžiau užleisti šią vietą naujam žmogui, nes kaip sakoma kas per daug tas negerai. Per visą savo direktoriavimo laikotarpį turėjau tris pavaduotojus, su kuriais turėjau skirtingą patirtį, bei norėčiau ištarti didelį AČIŪ, nes kiekvienas iš jūsų prisidėjo prie medikų firmos. Taip pat svarbų vaidmenį visame šitame laikotarpyje užėmė ir žmonės, kurie turėjo daug pykčio ant medikų firmos, bandė kenkti ar šiaip nemėgo dėl tam tikrų priežasčių, tai turėjo irgi didelę įtaką mano motyvacijos taurelėje direktorės pareigose. Taip pat norėčiau padėkoti ir žaidėjams, kurie naudojosi medikų paslaugomis ar parėmė finansiškai medikų pelną. Manau per mano direktoriavimą nei vienas medikas neliko nusivylęs savo savaitiniu atlyginimu, stengiausi suteikti galimybę kiekvienam darbuotojui susirinkti gerą algą medikų firmoje (savo asmeniniu pinigų nedėjau į medikų fondą čia tiems kurie galvojo, jog medikai gyveną iš mano pinigų 😊 ) Taigi užbaigdama šį atsisveikinimą norėčiau padėkoti visiems medikų darbuotojams kurie ilgiau ar trumpiau pabuvo medikų firmoje visų neprisiminsiu, tad nepykit, kurių neprisiminsiu, nes jūsų per visą laikotarpį buvo labai daug... Ir vienas iš svarbiausių padėkų būtų tai direktorių prižiūrėtojams @Emilisvn_Samp ir @Dwayne_Jahseh, už suteiktą šansą bei pasitikėjimą naujam žmogui duoti direktoriaus pareigas, tikiuosi nelikot nusivylę mano darbu bei rezultatais. Taip pat noriu palinkėti naujajam medikų valdžios atstovui - didžiausios sėkmės, kantrybės, motyvacijos, noro, bei gerų tikslų medikams! Kelk medikus į aukštumas. 

TAG geriausiems:

Pavaduotojai - @Tomukas Tomas; @Uncle_Drew; @Camo_Bear.
Darbuotojai – @Kamile_Blue; @Vika_Bond; @David_Wrestler; @Charlie_Gambino; @Jake_Willson; @Martin_Gossard; @Gruzinas_Tortilla; @Tnt_Edwax@Safari_Mesh; @Fergus_Maklaud; @Jostalis_Plaipalis; @Mark_Corres; @Nedas_Krosas; @Justas_Jucius; @Beniux_Subas; @Andrius_Nike; @Hariune_Collins; @Ltu_Pasaulis; @Faustis_Faustas; @Bebras_King; @Benito_Cartel; @Carlos_Quattro; @Adam_Frank.
„Discord“ siaubai – @Andej_Jojo; @Black_Hand; @Nic_Shot.
Padėka už bendradarbiavimą - @Nikita_Provotlov; @Migelis_Zhebtuvelis; @Ekem_Slamstas; @Arnas_Torreto; @James_Vercceti; @Mantvis_Bmw; @Henris_Makarov; @Vitaminas_Adb.
Atsiprašymas @Rokas, už scamintą premiumą ;)

„BEE MEDICINE“ OUT 
6504820f96459.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Gvidaz_Bond
Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Strong_Blue
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:  Pažystamas žmogus, nemažai ką esam kartu nuveikę, tikiu kad padės man su firma, ypač darbo dienom kai mažai galiu tam skirti laiko. Žinau jog nepaves, ir į firmą įneš dar daugiau įvairovės, juolab asmuo turi mano pasitikėjimą. Esam susidirbę. So have fun Stipri_Mėlyna
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
Jūsų atstovaujama firma: Taksistai
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Vincas_Zzz
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žinau, žinau, susilauksiu daug "HAHA" į šį paskyrimą, tačiau tai yra geriausias darbuotojas šiuo metu, rangus kėlėsi greičiausiai iš visų, kai tapau direktoriumi, surėmėm alkūnės prie stalo, pasižadėjo "čiudų" nebedaryti, ką ir sėkmingai keletą savaičių daro, jokių nusiskundimų. Įmonės struktūrą supranta puikiai, kas svarbiausia - labai aktyvus žaidėjas, labai tikiuosi, kad nepaves manęs, o jeigu jau ir paves, žinau, kad gerai į kailį gausiu. Suprantam vienas kitą labai gerai, papildome kur reikia vienas kitą, todėl ir nusprendžiau paskirti jį į pavaduotojo pareigas.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Lil_Pranas
Jūsų atstovaujama firma: Policija, direktorius.
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Benito_Cartel
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Hey, tai kadangi reikia papildomų rankų ir pagalbos man ties firma, nusprendžiau paskirti pavaduotoją. Žmogų pažįstu tikrai nemažai laiko, žinau, jog nenuvils ir savo įdėjomis įneš į firmą daugiau įvairovės. Nuo pirmų dienų tapus direktoriumi žmogus aktyviai siūlėsi pagalbą man ties firmos reikalais.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

a1bmwAa.png


Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Gvidaz_Bond
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai direktorius [Wheel&Repair]
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 36 dienos.
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:

Spoileris

Nekažką ištikro rašyti palikimą kai to tikrai nenori, bet esi privertas (ačiū vertėjui, kuris mane iš posto lengvai išvertė - kariuomenei ), tai kaip daug kas supratot išvarau ten kur reikia per 4min pavalgyti, visada smirda kojinėm ir muštis negalima :D, tai yra pagrindinė palikimo priežastis, kuri užklupo netikėtai. Firmoje planavau daug ką, iš naujo atnaujinti rangų kėlimosi sistemą ir su ja atnaujinta startuoti jau Lapkričio 1 tačiau tam jau nebeliko laiko. Paskutinėje atrankoje į firmą pilnai surinkome komandą, kuri pagyvino mechanikus, ačiū Helovinui. Pats vadovavimas, kažkuo išskirtinis nebuvo, tikslų begalės, tam įvykdyti reikalingas laikas, pasirodė gyvenimas ir viskas kardinaliai keičiasi.
Darbuotojai dėl kurių šią kadenciją ypač prisiminsiu ❤️  @Dainida_Prn, @Salvatore_Bufalino, @Visma_Wtf, @Elve_Valor, @Henris_Makarov [Sorry Henri už 2 free įspėjimus bet tikrai, ne tau turėjo jie sukrist kodėl tau užsimetė nzn :D ], @Vaidas_Drifter, @Jokis_Pro, @Izy_Izy, @Charlie_Gambino , @Tony_GilleraKadencijos draugai su kuriais buvo smagu pažaisti ❤️  @Lil_Pranas, @Benito_Cartel@Vincas_Zzz, @Charles_Leclerc, @Strong_Blue - kaip pavaduotojas šį kartą mažai padėjai, bet visko būną gyvenime, didžiulis dėkui bro! @Ema_And, @Tomas_Honor @Augustea_Honor, ir dar daug daug kitų kurių čia nepaminėjau!
Didžiulis ačiū @Migelis_Zhebtuvelis - už suteiktą firmos vairą, buvo tikrai smagu būti tavo direktorių komandoje, ačiū ir @Emilisvn_Samp už suteiktą šansą ir padaryta atranką į šią kėdę! Už papeikimą ačiū šharanai, pagyvinai paskutines vadovo valandas, kas liečia bendrai mechanikų darbą iššūkių buvo ties darbuotojų motyvacija tačiau tvarkėmės kaip išgalėjom. Naką  laikas čia buvo nuostabus, todėl ačiū visiem kas palaikėt, kas šovėt purvo, ir kas išviso nesuprato ką aš čia veikiu. PEACE

Wheel&Repair - paskutinės veiklos akimirkos
 

 

Redaguota Gvidaz_Bond

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Ema_And
Jūsų atstovaujama firma: Medikai.
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Demarcus_Norwood
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Tarp darbuotojų nematau tinkamo kandidato, kadangi neatitinka mano asmeninių kriterijų t.y. idėjų stoka, nepakankamai rodomas noras tapti valdžios atstovais ir t.t. Mano manymu, šis žaidėjas yra trūkstama antra medikų valdžios pusė, kadangi labiausiai papildo mano idėjas bei siekiamus tikslus. Taip pat jį iš kitų išskyrė būtini vadovo požymiai- griežtumas, loginis mąstymas.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Tomas_Honor
Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Laimis_Hifi
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Firmos darbuotojas, vienas iš efektyvesnių. Ramaus būdo asmenybė, jei prireiktų gali būti ir griežtas, žinoma bent aš manau, jog iš pradžių seksis pavaduotojo pareiguose sunkokai, nes pirmosios pareigos. Yra draugiškas, bendraujantis, mėgstantis pasikalbėti, padedantis kolegoms kai kyla klausimų, aktyvus. Žinoma per 7 mėnesius nemačiau nei pas vieną tiek ryžto ir dirbimo dėl savęs. Ir kas labai patiko pas šį darbuotoją jog nei karto nebuvo užsiminęs apie pavaduotojo statusą, tiesiog dirbo dėl malonumo.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė: Lil_Pranas
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija, Direktorius.
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Lygiai 2 mėnesiai arba ( 61 diena)
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Labas vakaras. Būna, kad ateina diena kai kažkas prasideda, bet būna ta diena, kai visa tai baigiasi. Keista ir begalo liūdna palikti tai, ko ilgą laiką norėjau, siekiau ir stengiausi dėl to.Tai va, galbūt kažkam tai pasirodys netikėta, gal kas jau to ir laukė ir tikėjo, kad taip atsitiks. Palieku dėl nemažai priežasčių, viena iš jų, jog šiai firmai labai reikia aktyvių žaidėjų bei, kad serveryje jų būtų nemažai, nes šiuo metu gyvuoja barai, kuriuose taipogi reikia žmonių, kaip ir kitose firmose. Taipogi viena iš priežasčių kodėl palieku yra laiko stoka, nenoriu visko versti ant savo pavaduotojo, kuris puikiai tvarkėsi labai sunkiais momentais, buvo ir gerų, gražių akimirkų, buvo ir blogų, labai blogų momentų mūsų firmai. Iš pradžių norėčiau padėkoti @Emilisvn_Samp, jog patikėjo man šias pareigas ir @Migelis_Zhebtuvelis, jog taipogi perėmęs DP postą padėjo visais įmanomais būdais. Ačiū Jums. Ačiū visiems buvusiems darbuotojams už laiką, norą ir parodytą dėmesį atstovauti mano vadovaujamai firmai. Buvo smagu kartu dirbti iš vien. Ačiū barams už sukurtą veiksmą, lyderiams už kantrybę bei bendravimą tarpusavyje norint pagyvinti serverio gyvenimą. Viso!

Ačiū už buvimą šaliabei didelę pagalbą tiek vos atėjus vadovauti, tiek ir vadovavimui einant į pabaigą : 

@Bitee_Maja @Benito_Cartel @Jake_Willson @Salvatore_Bufalino @Gaby_Blu @Claudas_Baryga @Ruki_Bazuki @Charlie_Gambino @Izy_Izy @Tony_Gillera
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Jake_Willson
Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai.
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Charlie_Gambino
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Pasitikiu, žinau ką gali, dar prieš pildant į direktorių jau turėjau jo palaikyma, visada sutinka padėti, paskatina, yra aktyvus, sutaria su kolektyvu, turi tiek patirties tiek idėju ties mechanikų firmą.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Gaby_Blu
Jūsų atstovaujama firma: Lithuanian Criminal Police Bureau(PD Firma)
Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Claudas_Baryga
Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Na, kaip žinote tai yra mano pirmasis kartas, kuomet užimu direktorės kėde ir man reikia žmogaus, kuris galėtų patarti ir padėti man, tvarkytis su šiomis pareigomis. Tad Claudas yra tas žmogus, kuris man visuomet padeda ir dalinasi įdėjomis. Visgi, jis turi lyderio gyslelę savyje, kuri jame man ir patiko. Mudu su Claudu tikrai jau dabar net esame kaip vienas kumštis. Ir jis  yra tas žmogus, kuris man tikrai padės ir užtikrins tvarką firmoje.  Esu pilnai tuom įsitikinusi, kad Claudas nenuvils manęs.
Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

Redaguota Gaby_Blu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
Jūsų Vardas_Pavardė: Ema_And
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikų direktorė
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 48 dienas
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Ateina laikas, kai tenka suaugti ir visą dėmesį skirti šeimos kūrimui- pačiam geriausiam laikotarpiui. Smagu buvo prisiminti senus laikus ir pasibūti su visomis kolegomis. Ypatingai dėkoju tiems, kurie šį laikotarpį padarė žymiai įdomesnį- @Demarcus_Norwood @Rajonski_Prakuror @Ekem_Slamstas @Bobikas_Armanis @Tomukas_Tomas @Rolandas_Huba @Tautvydas_Udravich @Lukaz_Workout @Tomas_Honor ir kitiems! Ačiū už galimybę prisiminti viską- @Migelis_Zhebtuvelis. Sėkmės, galbūt dar susitiksime!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jūsų Vardas_Pavardė:Vincas_Zzz
Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:DELUXE TAXI
Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:60d
Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:  Stengiausi būti kiek įmanoma  Taip pat, tikiuosi, su nauju pavaduotojų ateitų ir kitų motyvuotų žaidėjų į firmą. Ačiū Taxistams, atsiprašau ką nuskriaudžiau ar įžeidžiau.. Buvo sunki pradžia, Pavaduotojo kėdė manau tiktų kolegai Gytis_Sky Charles atsižvelk, kuris  kilo kartu su manimi

Ačiū 
@Charles_Leclerc @Gytis_Sky @Kevin_Salvatore @Bobikas_Armanis @Maxim_Kinderis @Tautvydas_Udravich @Pakalniuks_Alfa @Strong_Blue @Justas_Paklausk @Khai_Weed @Twix_Snickers @Migelis_Zhebtuvelis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.