Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Mantys_Alone

Roki_Reider

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Nezaev_Uvan
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Mantys_Alone pd pav
Už ką šis vadovas yra peikiamas?:  1.9.1.0. Policininkų vadovas negali atrakinti specialiųjų ginklų be konkrečios operacijos.  1.9.1.1. Specialūs ginklai gali būti atrakinti tik „didžiojo banko grobimas”, „kontrabandos sandėlio papildymas” ir „apleisto sandėlio krata” metu, taisykliu nesilaikyma. Nemanau, kad 2 saudantys baro atstovai yra kazkokia tai konkreti operacija.
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://streamable.com/lirkqt

Redaguota Nezaev_Uvan

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas vakaras. Malonu gauti pirmąjį papeikimą savo pavaduotojo kadencijoje. Tikrai nesitikėjau tokio papeikimo iš jūsų, nes kai bandome jus pagauti bazėje, kuomet jūs šaudote į pareigūnus, jūs nepykstate. Ne pirmas kartas, kaip pajungiu tiek aš, tiek direktorius „SPEC“ ginklus, jog galėtumėme efektyviau ir greičiau jus pašalinti iš bazės ir pasigauti ligoninėje. Taip, kažkiek kaltas esu ir aš, jog neapsižiūrėjau kiek tiksliai jūsų yra bazėje ir nenusprendžiau pajungti komendanto valandos. Kadangi gerai apmąsčius, tai mūsų tarnybinis ginklas yra „M4“, kuris yra beveik bejėgis prieš „Desert Eagle ir tuo pačiu prieš psichotropines medžiagas“ kurias galite pūsti itin greitai. Ypač kalbant apie „Kokainą“, tai mūsų tarnybinis ginklas neturi jokių pranašumų prieš jūsų daromą „Cbug“ su „Desert Eagle“ ginklu. Atsiprašau, jog pamiršau pajungti komendanto valandą, bet dėl „SPEC“ ginklų pajungimo esu visiškai teisus ir neturiu žalio supratimo, kodėl negalima naudoti jų, kai reikia išvalyti baikerius iš jų šutvės? Be to šiandien ( 2021.07.07 ) nebuvo pajungtų „SPEC“ ginklų, tad taipogi limitas nėra pažeistas.
Štai įrodymai, kaip šaudėte į mus - https://streamable.com/o5zaug https://streamable.com/sbox91

Redaguota Mantys_Alone

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nemanau kad cia musu bedos kad nesusitvarkot pries deagle ir narkotikus tuo labiau kai jusu 5 o musu tik 2, manyciau problemos reiketu ieskot jusu kolektyve.  Sakai nesupranti kodel negalit naudot spec ginklu bet kaip pavaduotojas turetum zinot nuostatas kuriuose aiskiai parasyta, kad negalima naudot spec ginklu be operacijos. Be viso to dar meluoji, kad ginklai nebuvo ijungti nors tiek tavo tiek mano irodymuose matosi granatos ir snaiperiai. Bandai prikaisiot kokaina, kitus narkotikus ir koks jusu M4 ginklas yra bevertis nors visa tai nera susije su sia situacija ir jum tai nesuteikia galimybes naudot spec ginklus.

Redaguota Nezaev_Uvan

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.