Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Naujasis medicinos centro vadovas,

Gruzinas_Tortilla

Rekomenduojamas pranešimas

Naujasis medicinos centro vadovas,
Vos savaitė ir jau turime naująjį vadovą. Labai smagu matyti, jog į tokias pareigas pildo ne tik senbuviai, bet ir projekte dar nepasižymėję vardai. Tačiau reikėtų nepamiršti, kad kandidatuojant į tokias pareigas yra taip pat svarbu pateikti tvarkingą ir motyvuotą laišką, o ne tik užpildyti ir tikėtis geriausio. Pirmasis atrankos kandidatas pateikė struktūriškai tvarkingą laišką, prie kurio prikibti nelabai yra kur. Turbūt pagrindinė priežastis kodėl būtent po rinkimų ne tavo vardas bus išryškintas yra būtent dėl tavo asmenybės. Aš tave asmeniškai matau, kaip potencialų kandidatą ir suprantu kodėl matai save čia ir tu, tačiau manau tau dar reikia laiko. Buvai gavęs pastabų iš praėjusio direktorių prižiūrėtojo, jog pakeistum veiklą ir aplinką projekte, bet išvadų nedarei, tad viliuosi, jog pradėsi. Antroji kandidatė projekte pasirodė kaip naujesnis veidas tačiau yra ganėtinai stipri konkurentė. Laiškas sutvarkytas gražiai, malonus akiai skaityti. Esi potenciali kandidatė, tikiuosi, jog tavo motyvacija nesibaigs su šiais rinkimais, kadangi tau dar reikia trupučio laiko projekte, jog tave būtų galima skirti į vadovo postą. Trečiasis kandidatas savo laišką pateikė labai glaustą ir neišsamų, neaprašė visų prašomų aspektų. Patarimas kitam kartui, jog įdėtum į savo laišką daugiau laiko ir skirtum laiko idėjoms, o ne tik rašytum, jog naudotum „matytas/nematytas“ idėjas. Taip pat nelinkiu niekados stačia galva nerti į pareigas, o pirma apsiprasti su tave supančia aplinka.

Pagrindinis rinkimų kandidatas pateikė išsamų, struktūriškai ne visai tokį, kokio tikėjausi laiką, tačiau viską rasti buvo paprasta. Aprašei visai įdomias idėjas, tikiuosi, jog kolektyvas nepatingės ir sistemas išnaudos turiningai. Ką tik buvai medikų pavaduotojas, vadovo lizde sukaisi neblogai ir įgavai nemažai patirties. Tikiu, jog būtent tai pastūmėjo tave kandidatuoti į šias pareigas, tad štai – šansas, kurio nusipelnei.

Naujasis medikų direktorius –
Fyfi_Niukas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu naujajį direktorių tikiuosi nenuvilsi projekto žaidėjų bei direktorių prižiūrėtojų savo atliktais darbais.Tikiuosi išliksi toks pats koks prieš gaunant pareigas,ir noriu palinkėti didžiausios sėkmės šiose pareigose kurių taip ilgai norėjai bei siekiai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.