Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ilgiau laukti nebereikės: radome naują pervežėjų direktorių,

Mafijos Senelis

Rekomenduojamas pranešimas

Ilgiau laukti nebereikės: radome naują pervežėjų direktorių,
Naujo direktoriaus paieška prailgo – atranką teko pratęsti du kartus. Kandidatų buvo, bet žaidėjo, kuriam be didesnių abejonių galėtumėme skirti prižiūrėti pervežėjus, nematėme. Žaidėjas, pirmasis pateikęs laišką, bando mus įtikinti, kad taisosi ir yra vertas būti potencialus pretendentas į direktoriaus pareigas, bet prieš paskelbiant rinkimus, užtildymo apeliacijų skiltyje galima buvo rasti temų, kurių pavadinime puikuojasi jo Vardas_Pavardė. Laidomos replikos ir įžeidinėjimai tikrai nerodo, kad žaidėjas subrendo ir jam galima suteikti galimybę vadovauti firmai. Kito laiško autorius yra visiška pirmojo priešingybė. Pavyzdingas bei dėl to dažnai pastebimas žaidėjas nusprendė nebetempti gumos ir pabandyti sudalyvauti atrankoje dėl direktoriaus pareigų. Laiškas buvo nuolat atnaujinamas ir dėl to nukentėjo laiško struktūra bei sekti pateiktomis mintimis tapo sunkiau. Kitam kartui siūlyčiau jas susirašyti juodraštyje ir tada viską perkelti į bendrą laišką, kad jis būtų tvarkingesnis ir būtų patogiau jį skaityti. Taip pat abejonių kilo dėl to ar sugebėsi, naudodamasis vadovų kodekse bei darbų nuostatuose pateikta informacija, savarankiškai priimti sprendimus, todėl šį kartą šanso nesuteiksime.
Po pirmojo atrankos pratęsimo sulaukiame dar vieno laiško. Trečiasis kandidatas, grįžęs į projektą po vasaros atostogų, nusprendė negaišti laiko ir pateikė tvarkingą bei abstraktų laišką. Prikibti gal ir nebūtų prie ko, bet paminėjai, kad be jau aprašytų sistemų, turi dar kelias, kurias įgyvendinsi su laiku. Laiške trūko, kad ne tik jas paminėtum, bet ir aprašytum kaip jas įsivaizduoji. Taip pat labai abejojame dėl tavo aktyvumo. Grįžęs rodei tikrai pagirtinus skaičius, bet nežinia ar tai nėra laikina ir dėl sumažėjusio žaidėjų skaičiaus serveryje, pareigos nebus tokios įdomios, kad jų neapleistum. Dėl šios priežasties, nors galėjome surizikuoti ir skirti trečiąjį kandidatą į direktoriaus pareigas, nusprendėme neskubėti bei pastebėti jį atidžiau ir galbūt sulaukti daugiau laiškų. Antrasis pratęsimas taip pat davė vaisių – kandidatūrą pateikė ketvirtas žaidėjas. Pastarasis projekte jau yra turėjęs direktoriaus pareigas, todėl puikiai pažįsta darbo vadovų virtuvę. Pateiktą laišką skaityti buvo sunku. Atrodo, kad buvo siekiama į jį sutalpinti kuo daugiau žodžių, todėl čia labai tiktų frazę „svarbiausia – ne kiekybė, o kokybė“. Vis gi labai patiko išreikštas noras bendradarbiauti su kitų darbų direktoriais siekiant sukurti sistemą į kurią būtų įtraukti visų darbų darbuotojai. Bet vėl gi, nesuprantu kodėl to ir žingsnių dėl kitų tikslų neparodei einant direktoriaus pareigas anksčiau.
Apibendrinus, dėl direktoriaus pareigų varžėsi du kandidatai – trečiasis ir ketvirtasis. Abu parodė stipriąsias ir silpnąsias savo puses bei atrodė vienas kito verti kandidatai, bet kadangi ketvirtasis kandidatas jau turėjo šansą būtų direktoriumi ir jį išnaudojo tikrai ne taip gerai, kaip galėjo, suteiksime šansą dar jokių pareigų neturėjusiam žaidėjui.

Naujas pervežėjų direktorius – Dovas_Aleksandra.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.