Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Deiwis_Enter prašo paramos

Deiwis_Enter

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Deiwis_Enter
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo 2015 m. Vasario 15 dienos.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: SA-MP žaidžiu jau nuo 2013 m. Rugpjūčio 23 dienos.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Kai žaidžiau kitame serveryje, draugas pasakė apie šį vos tik pradėjo žaisti, serveris tada buvo gan šviežias, todėl ir išbandžiau.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Dėl to, jog anas serveris neturi tokių modernių sistemų kaip šitas, lengva buvo priprasti žaisti čia, nes map toks pat, tik sakau, čia yra žymiai daugiau ko veikti, netgi ir naujokams daug veiklos, tikrai nesigailiu išbandęs.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Viskas buvo išaiškinta išsamiai ir suprantamai, todėl viską tikrai labai gerai  supratau.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Darbus be pakvietimų išdirbau visus, kiekvienas darbas yra unikalus, visada yra ko veikti, negu kaip aname serveryje, kuriame tik važinėjies ir daugiau nieko neveiki. Darbus su pakvietimais buvo dirbti labai įdomų, dar visų neišbandžiau, teko dirbti tik DPD Kurjeriu ir Fūristu, veiklos tikrai buvo ne mažai, o pelningiausias darbas buvo dirbti Fūristuose, dirbantys ten žino dėl ko.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne, ne sunku, žemėlapis tikslus, o jei visgi niekas neranda, sunku susigaudyti žemėlapyje, visada galima pasinaudoti TAXI paslaugomis.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Retkarčiais tenka panaudoti, bet daugumą labiausiai lankytinų vietų jau žinau, kur kas randasi.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Žinoma, jog buvau, manau kiekvienas buvo nukentėjęs.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Vietų pakanka, rasti nebuvo sunku, tik pačioj pradžioj nesupratau, kodėl nėra pačio dviračio, bet sistema kur kas mandresnė, dėka tokių sistemų serverio vietovė mažiau apkraunama papildomų objektų, sumažinama rizika patirti nelaukto FPS drop'o.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Dažnai tikrai nenaudoju, bet tikrai būna momentų, kai kartais neapsieinu ir be jos.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip, panaudoti tenka, o žaidėjai į iškvietimus reaguoja tikrai žaibiškai, o suteikiamos paslaugos atitinka kokybę ir sklandumą.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus?: Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Pateikiama informacija tikrai pakankama ir manau visiems suprantama, bent jau kol kas tikrai netrūksta nieko daugiau.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau dauguma pritartų, jog naujokams prisiregistravus būtų suteikiama VIP privilegija bent jau savaitei laiko, jog pajustų žaidimą, be to jie manau tikrai prasitęs šią paslaugą, kuri kainuoja ne daug, be to toks sprendimas manau būtų naudingas tiek serveriui, tiek kiekvienam naujam žaidėjui šiame serveryje!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.