Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Dwayne_Jahseh

Merso_Vairuotojas

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Merso_Vairuotojas 
2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Dwayne_Jahseh
3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: Už korupciją būnant administratorio pareigose. Situacija buvo tokia, mane užtildė už keiksmažodžius, o savo draugo Dwayne neužtildė, kad jo draugas tik išvengtų užtildymo. Jokių "pamiršau", "nemačiau" negali būti, nes jis toliau diskutavo picerininkų racijoje ( /r ) ir tikrai matė kaip jo draugas nusikeikė. Po kiek laiko net nebuvo imtasi iniciatyvos užtildyti žaidėją Matthew_Mercedes. 


4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą:  https://imgur.com/a/zpquYrA Nuotrauka kurią padarė Dwayne_Jahseh užtildymo apeliacijai: https://imgur.com/a/b9jPbaY

Reikia atsižvelgti į /timestamp. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas vakaras. Šiandien picerininkų darbo racijoje įvyko diskusija dėl „Sparrow“ transporto priemonės vertės. Išsakius savo nuomonę, buvau pažemintas ir gavau pasiūlymą išeiti toli toli. Asmuo buvo užtildytas. Kalbant apie Matthew_Mercedes žaidėją, tai jokie artimesni ryšiai mūsų nesieja, nesame draugais ar kažkas panašaus, tad kiekvienas yra vertinamas vienodai. Kadangi buvau įsitraukęs į mūsų diskusija, nepastebėjau, kaip šis asmuo nusikeikė darbo racijoje. Kadangi neturiu įrodymu, kaip šis asmuo pažeidė taisykles, aš jo neužtildysiu. Pastebėjau, jog turite didžiulį norą šį asmenį užtildyti, tai galite padaryti pasinaudoję šia tema - SPAUSTI ČIA Gero likusio vakaro.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Papeikimo autorius buvo nubaustas pelnytai. Kitas žaidėjas, šiuo atveju Matthew_Mercedes nubaustas nebuvo, bet gavo perspėjimą iš administratoriaus, ko pilnai pakanka, nes pažeidimas nebesikartojo. Dėl administratoriaus bendravimo, jam buvo paaiškinta, jog sekantį kartą elgtųsi profesionaliau.

Administratorius nebus baudžiamas.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.