Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pasiūlymas, susijęs su namų sistema

Yoshy_Ami

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Yoshy_Ami
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Vos sugrįžus į serverį po ilgokos pertraukos, ilgai netruko suprasti ir pamatyti, jog namų sistema praktiškai bereikšmė šiame serveryje. Namus turi tik pasiturintys, t.y. tik dėl to, jog jį turėtų, dėl grožio, statuso parodymo serveryje ir t.t., jokios naudos iš namų nesiekiama. Mano pasiūlymas būtų pakeisti namų sistemą, jai pridėti daugiau galimybių. Jau turime šaldytuvą, iš kurio galima valgyti, turime seifą, kur galime pasidėti turimas santaupas saugiau, turime galimybę leisti muziką namuose, tačiau to tikrai negana namų sistemai. Pateiksiu kelis iš milijono variantų, ką būtų galima pridėti į namų sistemą.

1. Galimybė susiremontuoti transportą, jeigu namas turi garažą. Garažo paskirtis name tik ta, jog galima įsivaryti transportą. Mokant už namą didelius pinigus apsimokėtų žaidėjams suteikti galimybę remontuotis transportą savo garaže. Jiems reikėtų nusipirkti baldų parduotuvėje tam tikrus įrankius, visam laikui, su kuriais atvykę į savo namo garažą per ~1min susitvarkytų tiek variklį, tiek išorę.

2. Galimybė užsiimti kokaino gamyba savo name. Čia būtų paliestos ir lūšnos, ir namai, ir vilos. Nusipirkęs kokaino gamybai reikiamą įrangą iš baldų parduotuvės, žaidėjas galėtų gaminti kokainą namuose. Tai palengvintų namus turintiems žaidėjams kokaino gamyba, nes vieta būtų pastovi, o ir namų sistema bent kažkiek įgautų reikšmės.

3. Galimybė turint būstą tobulinti savo kovų stilius pigiau. Reikėtų iš baldų parduotuvės įsigyti sporto įranga, bei turint ją namie žaidėjas galėtų pigiau pasikeisti kovos stilių. Prie to pačio galima būtų pridėti privalumą - namų sporto salėje būtų galima pasitobulinti stamina, taip žaidėjai name galėtų keltis savo stamina ir prie originalios prisidėti ~+20% staminos (O kai kada ji tikrai praverčia).

4. Galimybė laikyti daiktus (ginklus, narkotikus, kokainą ir kt.) namo interjere. Prieš šį pasiūlymą buvo pasiūlymas sukurti kažkokią dėžę daiktams, aš manau to nereikia, reikėtų prie seifo funkcijos pridėti ginklų, narkotikų ir kitų resursų talpinimą. Daug kartų patogiau daiktus pasiimti iš namų, o ne iš transporto, kadangi atsiranda tikrai įkyrių žaidėjų, kurie dedant/išimant daiktus bando nuvaryti transportą.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Stipresnė namų sistema, didesnė namų paklausa, daugiau funkcijų juose.
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Malonu būtų sulaukti ir kitų žaidėjų pasiūlymų žemiau temos, komentaruose.

Redaguota Yoshy_Ami
redaguota

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.